طرز تهیه کیک سیب و دارچین : همانطور که میدانید سیب جز خوراکی های سالمی هست خواص فراوانی برای بدن ما دارد و از مهمترین خواص آن میتونیم به جوان سازی پوست اشاره کنیم و همچنین سیب را برای درمان نقرس، درد مفاصل، تنظیم فشارخون، تقویت کننده مغز و … استفاده میکنند. کیک خوشمزه سیب که با سس کارامل پوشش دادم به همراه کمپوت سیب و مغز گردو تزیین کردم رو برای آموزش امروز آماده کردم که امیدوارم مفید باشه. در آخر ویدیو طرز تهیه کیک سیب و همچنین ویدیو طرز تهیه سس کارامل رو هم براتون آماده کردم ایمدوارم مفید باشه.
مواد لازم برای تهیه کیک سیب و دارچین و گردو
تخم مرغ۴عدد
آرد سفید سه صفر۳۱۵گرم
شکر۱پ.روغن مایع۲/۳پیمانه
سیب رنده شده۳پیمانه
وانیل۱/۲قاشق چای خوری
دارچین۱قاشق
بیکینگ پودر۱/۲قاشق غذاخوری
جوش شیرین۱/۲قاشق چای خوری
مغز گردوی خرد شده۱/۲ پیمانه
طرز تهیه کیک سیب و دارچین
تخم مرغ و شکر و وانیل را به مدت ۵ دقیقه با همزن بزنید تا حجیم شده کشدار و رنگ آن روشن شود.روغن را اضافه کرده و کمی مخلوط کنید.آرد، بیکینگ پودر،جوش شیرین و دارچین را سه بار الک کرده و به مواد اضافه کنید. سیب را نیز اضافه کنید و در آخر مغز گردو را با مواد مخلوط کنید.قالب ۲۵ سانت را چرب و آردپاشی کرده یا کاغذ قرار دهید.خمیر کیک را درون قالب ریخته و قالب را در فری که از قبل با حرارت ۱۷۰درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۴۵_۵۵دقیقه قرار دهید.پس از آن با خلال چوبی تست کنید. اگر خلال تمیز بیرون آمد کیک آماده است.کیک را روی توری فلزی خنک کنید.و سس کارامل روی آن ریخته و با هر چی دوست دارین تزیین کنید.میتونید کیک رو دولایه کنید و بین دولایه خامه فرم گرفته یا کرمچیز و سس کارامل و مغز گردو بذارین.
– برای پیمانه کردن سیب با قاشق داخل پیمانه بریزید و فشار ندهید.
– من برای تزیین کیک از کمپوت سیب استفاده کردم.
تزیین کیک سیب و دارچین با کمپوت سیب
برای تهیه کمپوت سیب از ۳۰عدد سیب کوچولو استفاده کردم.پوستش جدا کردم و داخل یه ظرفی که آب و آبلیمو بود ریختم تا زمانی که همه آماده میکنم رنگش تیره نشه.بعد هم که حدود ۴لیوان اب و ۲لیوان شکر روی حرارت گذاشتم تا شکر حل بشه سیبها رو ریختم داخلش و گذاشتم تا سیب کمی پخته بشه ولی نرم نشه.بعد هم کمی گلاب ریختم یکی دو جوش که زد از روی حرارت برداشتم و اجازه دادم تا توی همون ظرف بمونه و خنک بشه.دوست داشتم سیبها سفید باشند ولی میتونید برای زرد رنگ کردن سیبها از زعفران استفاده کنید و یا برای قرمز کردنشون از آب آلبالو استفاده کنید.از رنگ خوراکی هم میشه ولی من دوست ندارم.سال گذشته پستی در این مورد داشتم.
نکات مهم
- از جایگزین کردن مواد لازم اطلاعی ندارم چون به همین صورت درست کردم.
- آرد رو وزن کنید تا دقیق باشه.
ویدیو طرز تهیه کیک سیب و دارچین و گردو
طرز تهیه سس کرامل
یک لیوان شکر را درون قابلمه ای که سطح وسیعی داشته باشه ریخته و روی حرارت متوسط قرار بدین بدون اینکه به هم زده و یا از قاشق استفاده کنید هر از گاهی قابلمه را تکان بدین تا شکر ذوب و کاراملی بشه.سپس 75 گرم کره اضافه کرده و با قاشق چوبی به هم بزنید تا کاملا یکدست بشه و به رنگ مطلوب برسه سپس از روی حرارت بردارید و 150گرم خامه صبحانه گرم شده به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.اگه دیدید کمی سفت شد مجدد روی حرارت ملایم به هم بزنید تا کاملا روان شود.
درصورتیکه تکه هایی از شکر درون کارامل به حالت گلوله ای و سفت درآمد نگران نباشید پس از اضافه کردن خامه بلافاصله از صافی رد کنید.از این سس برای فیلینگ و فراستینگ انواع نانها،کیکها و شیرینیها،سرو بستنی،وافل و پنکیک و …میتوان استفاده کرد و تا مدت زیادی در یخچال قابل نگهداری است.فقط کافی است که موقع سرو کمی آن را حرارت دهید تا روان شود.
✔حتما لایه نازکی از شکر کف تابه باشه تا سریع ذوب بشه در غیر اینصورت ممکنه قبل از ذوب کامل شکر بسوزه.
✔در مرحله ذوب شکر اصلا از قاشق استفاده نکنید.
✔رنگ سس به سلیقه خودتون بستگی داره در مرحله ذوب شدن شکر و بعد اضافه کردن کره میتونید تنظیم کنید ولی مراقب باشید شکر نسوزه و کارامل تلخ نشه.
رسپی کیک سیب و دارچین از نجمه السادات شریعتمداری
3 دیدگاه