طرز تهیه کیک کرامبل آلبالو :ما این روزها انواع مختلف شیرینی ها رو تجربه میکنیم و از کیک های میوه ای مختلفی استفاده میکنیم که یکی از این انواع کیک میوه ای کیک کرامبل هست که از اون دسته از کیک های خوشمزه میوه ای هست که یک لایه کرانچی مانند روی آن قرار میگیره. به نظر من دستور پخت کیک کرامبل آلبالو یکی از تجربه های خوب و خوشمزه در آشپزی و درست کردن کیک هست. با ما همراه باشید با طرز تهیه کیک کرامبل آلبالو.
مواد لازم کیک
کره نرم 180 گرم
شکر 150 گرم
تخم مرغ سه عدد
آرد 300 گرم
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
شیر 180 میلیلیتر
رنده پوست لیمو یک قاشق سوپ خوری
آلبالو هسته جدا 300 گرم
مواد لازم برای تاپینگ:
کره خرد شده خنک یخچالی 60 گرم
ارد 50 گرم
شکر قهوه ای 70 گرم
پودر هل یک ق چای خوری
بادام پرک 125 گرم
طرز تهیه کیک کرامبل آلبالو
قبل از اینکه سراغ آموزش بریم باید بگم که اگر علاقه شدیدی به ترش و شیرین دارید این کیک رو حتما امتحان کنید.
شما باید اول کاری مواد تاپبنگ رو آماده کنید که برای این کار کره سر یخچالی رو خرد میکنیم و به همراه شکر قهوه ای و پودر هل به خوبی مخلوط میکنیم جوری که مثل خرده های نان بشه و میذاریم تو یخچال بمونه
دستور پخت کیک کرامبل آلبالو
برای پخت کیک اول شما کره را بذارید کاملا نرم بشه و سپس کره نرم شده را با شکرخوب هم میزنیم تا حجم بگیره این زمان تقریبا 10 دقیقه میشه و بعد تخم مرغها را اضافه میکنیم و هر بار یک دقیقه خوب هم میزنیم.
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و دوبار الک میکنیم و به تناوب آرد و شیر را به مواد اضافه میکنیم در نهایت پوست لیمو دا اضافه میکنیم. قالب کمربندی ۲۵ سانیتی را کف و دیوارشو کاغذ روغنی می اندازبم و با روغن جامد خوب چرب میکنیم از مواد داخل قالب میریزیم ظرف رو رو میز میکوبیم هوا دهی بشه . آلبالوهای هسته گرفته را روی مواد میچینیم قسمت سوراخ آلبالو بالا باشد.
سپس مواد تاپینگ رو روی سطح مواد میپوشانیم بادام های پرک را روی سطح کیگ میریزیم.
فر را از نیم ساعت قلبل روشن میکنیم. قالب را داخ فر درجه 180 به مدت 45 دقیقه تا وقتی که دور کیک پخته بشه و از قالب جدا بشه.
ویدیو آموزش کیک کرامبل
شاید در ویدیو زیر مواد اولیه کمی با رسپی بالا فرق کنه که شما میتوند هر کدوم که دوست دارید درست کنید.
متن و رسپی : mina goleij
1دیدگاه