طرز تهیه شیرینی مغزدار مجلسی برای عید : شاید دوست داشته باشید که برای عید و مهمونی ها خودتون شیرینی درست کنید که در سلسله آموزش های شیرینی عید بهتون یکی آموزش جذاب و خوشمزه از شیرینی مغزدار آکاده کردم که خیلی راحت میتونید توی خونه درست کنید، همونجور که از عکسش پیداست یک شیرینی فوق العاده شیک و جذاب برای مهمونی ها هست .
مواد لازم برای تهیه شیرینی مغزدار خانگی
این شیرینی چون از چند لایه تشکیل شده مواد لازم رو جدا جدا میگم که راحت تهیه و درست کنید.
مواد لازم برای کرم
سعی کنید یکی دو ساعت قبلش کرم رو آماده کنید چون باید بره تو یخچال ،خنک وسفت بشه.
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
نشاسته ذرت ۳۷ گرم
کره ۵۰ گرم
وانیل ۱ قاشق مربا خوری (اگه از وانیلهای خارجی استفاده میکنید این مقدار رو بریزیدوانیل ایرانی رو کمتربزنید چون به تلخی میزنه)
شیر۳۰۰ میلی لیتر
تمام مواد به غیر از کره را با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بذارید، مدام هم بزنید تا غلیظ بشه، در آخر کره رو اضافه کنید و به غلظتی که تو کلیپ میبینید رسیده بود حرارت را خاموش کنید. کرم را به ظرف دیگری منتقل و روش سلفون بکشید داخل یخچال بذارید تا خوب خنک بشه
مواد لازم برای خمیر
کره نرم ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱پاکت ۲۰۰ گرمی
شکر ۱۰۰ گرم / تخم مرغ۱عدد
وانیل ۱قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
آرد سفید قنادی ۵۳۰ گرم
مراحل طرز تهیه شیرینی مغزدار مجلسی
جنس و نوع آردها با هم متفاوته ممکنه این مقداری که گفته شد کمتر یا بیشتر نیاز بشه پس بتدریج آرد رو اضافه کنید تا زمانی که خمیری شه، تمام مواد به غیر از آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید، اول با چنگال یکم بزنید بعد با همزن خوب مخلوط و یکدست کنید. آرد الک شده و بیکینگ پودر را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی شکل بگیره .خمیر را داخل سلفون بپیچید و تو یخچال یک ساعت استراحت بدید.
بعد روی سطح کار باز کنید، من چون زیر خمیرم ورق نسوز بود آرد پاشی نکردم اگر نداشتید حتما سطح کار رو کمی آرد بپاشید تاخمیر نچسبه، خمیر را به ضخامت ۳ الی ۵ میل باز کنید.روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید و چرب کردید بچینید. کرم رو از یخچال خارج و داخل قیف با سر ماسوره شکوفه یا ساده بریزید و روی خمیرها طبق تصویر کرم بریزید و تا کنید وقتی تا کردید بغل شیرینی رو یکم بیشتر فشار بدید که باز نشه.
مراحل پایانی تهیه شیرینی مغردار مجلسی
با مخلوط زرده و شیر رومال بزنید و فندق خرد شده، خلال پسته یا مغز گردو خرد شده به دلخواه بریزید.داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بمدت۲۰ دقیقه بپزید در آخر کمی گریل رو برای خوشرنگ شدن روی شیرینیها روشن کنید، مواظب باشید نسوزه حالا از فرخارج کنید و اجازه دهید در دمای محیط خنک بشه بعد داخل ظرف در دار چند ساعت تو یخچال بذارید تا کرم وسطش خنک بشه بعد نوش جان کنید.
ویدیو مراحل تهیه شیرینی مغزدار خانگی
نکات مهم تهیه شیرینی مغردار خانگی
این مقدار مواد اگر قطر کاتر ۸ سانتی متر باشه ۳۰ عدد شیرینی بهتون میده
وقتی خمیر رو باز کردید و کاتر زدید اضافه های خمیر را که برداشید دوباره جمع کنید و کاتر بزنید
در صورت دلخواه روی شیرینی میتونید پودر قند الک کنید
این شیرینی چون وسطش کرم داره بهتره تو یخچال نگهداری بشه و حسابی خنک شه بعد سرو کنیدخوشمزه تره
ارسال پاسخ