سلام دوستان عزیز گل من و تو. کیک عصرانه درست کردم با عطر پرتقال. همانطوری که میدونید چیزی که به کیک عطر پرتقال میده پوستشه. پس میتونید از دستور هر کیک ساده ای همراه با کمی رنده پوست پرتقال قسمت نارنجی رنگش استفاده کنید.
کیک عصرانه پرتقالی
مواد لازم برای تهیه کیک عصرانه پرتقالی
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 و 1/2 پیمانه
شیر1 پیمانه
ماست 1/2 پیمانه
روغن مایع 2/3 پیمانه
آرد 3 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال: 1 قاشق چایخوری
پیمانه در این رسپی لیوان دسته دار فرانسوی به حجم 250 میلی لیتر است. قاشق ها استاندارد آشپزی هستند.
طرز تهیه کیک پرتقالی
تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا رنگ آن روشن و کشدار شود.
روغن بریزید به هم بزنید.
ماست و شیر اضافه کرده و به هم بزنید رنده پوست پرتقال بریزید.
و در آخر مواد خشک که دو بار الک شده بریزید و در حد مخلوط شدن به هم بزنید.
سینی به قطر 35 سانت را چرب و آرد پاشی کنید و خمیر را داخل آن بریزید و درون فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت تقریبا 35_45 دقیقه قرار دهید.
حتما بعد از 35 دقیقه با خلال چوبی تست کنید.
در صورت تمایل می توانید روی خمیر خلال بادام یا کنجد بپاشید.
سینی من جنسش رویی است. میتونید داخل قالب این کیک رو درست کنید.
برای اینکه کیک به قالب یا سینی نچسبه آنرا با کره که به دمای محیط رسیده و نرم شده چرب کنید. سپس همه جای قالب را آرد بپاشید و آرد اضافی را خارج کنید بعد قالب رو بذارین یخچال تا کره سفت بشه. بعد خمیر کیک را داخل آن بریزید.اینطوری کیک به قالب نمیچسبه اگر هم قالب طرحدار نیست و کف اون صافه میتونید از کاغذ روغنی استفاده کنید.
منبع: najmeh shariat
ارسال پاسخ