آشپزیکیک

کیک عصرانه پرتقالی با بافت عالی

کیک عصرانه پرتقالی با بافت عالی
کیک عصرانه پرتقالی با بافت عالی
416بازدید

سلام دوستان عزیز گل من و تو. کیک عصرانه درست کردم با عطر پرتقال. همانطوری که میدونید چیزی که به کیک عطر پرتقال میده پوستشه. پس میتونید از دستور هر کیک ساده ای همراه با کمی رنده پوست پرتقال قسمت نارنجی رنگش استفاده کنید.

کیک عصرانه پرتقالی

مواد لازم برای تهیه کیک عصرانه پرتقالی

تخم مرغ ۴ عدد

شکر ۱ و ۱/۲ پیمانه

شیر۱ پیمانه

ماست ۱/۲ پیمانه

روغن مایع ۲/۳ پیمانه

آرد ۳ پیمانه

بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

نمک ۱/۸ قاشق چایخوری

وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

رنده پوست پرتقال: ۱ قاشق چایخوری

پیمانه در این رسپی لیوان دسته دار فرانسوی به حجم ۲۵۰ میلی لیتر است. قاشق ها استاندارد آشپزی هستند.

طرز تهیه کیک پرتقالی

تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا رنگ آن روشن و کشدار شود.

روغن بریزید به هم بزنید.

ماست و شیر اضافه کرده و به هم بزنید رنده پوست پرتقال بریزید.

و در آخر مواد خشک که دو بار الک شده بریزید و در حد مخلوط شدن به هم بزنید.

حتما مطالعه کنید
طرز تهیه کیک نارگیلی با کرم پنیری + ویدیو

سینی به قطر ۳۵ سانت را چرب و آرد پاشی کنید و خمیر را داخل آن بریزید و درون فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت تقریبا ۳۵_۴۵ دقیقه قرار دهید.

حتما بعد از ۳۵ دقیقه با خلال چوبی تست کنید.

در صورت تمایل می توانید روی خمیر خلال بادام یا کنجد بپاشید.

سینی من جنسش رویی است. میتونید داخل قالب این کیک رو درست کنید.

برای اینکه کیک به قالب یا سینی نچسبه آنرا با کره که به دمای محیط رسیده و نرم شده چرب کنید. سپس همه جای قالب را آرد بپاشید و آرد اضافی را خارج کنید بعد قالب رو بذارین یخچال تا کره سفت بشه. بعد خمیر کیک را داخل آن بریزید.اینطوری کیک به قالب نمیچسبه اگر هم قالب طرحدار نیست و کف اون صافه میتونید از کاغذ روغنی استفاده کنید.

منبع: najmeh shariat

منبع : سایت گل من و تو - کانال گل من و تو

اینستاگرام گل من و تو

ارسال پاسخ