بافت عالی و پنبه ای و پف عالی خودتون بافت و پفش رو ببینید قضاوت کنید در کل بینهایت ازش راضی بودم چه از مزه چه از عطرش
دستور کیک نارنگی تابه ای رو براتون می گم تا درست کنید و لذت ببرید..
طرز تهیه کیک نارنگی تابه ای
دوستان این کیک رو من تو تابه دو طرفه درست کردم واشر رو هم باید دربیارید اگه ندارید میتونید تو تابه معمولی هم درست کنید فقط دمکنی رو دربش بزارید
توی فر هم میتونید با دمای صدوهشتاد درجه بپزید .
مواد لازم برای تهیه کیک نارنگی تابه ای
تخم مرغ : سه عدد
شکر : یک پیمانه
آرد : دو پیمانه
بکینکپودر : دو ق م
وانیل : یک چهارم ق چ
روغن مایع: نصف پیمانه
آب نارنگی : دو سوم پیمانه
رنده پوست نارنگی ( فقط رویه پوست) یک ق م .
تهیه کیک نارنگی تابه ای
تخم مرغ و شکر و وانیل و رنده پوست نارنگی رو با همزن بزنید تا حسابی کشدار و حجیم بشه
بعد روغن و آب نارنگی رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید
در آخر آرد و بیکینگ پودر رو که از قبل سه بار الک کردید اضافه کنید و مخلوط کنید
کف تابه رو دو لایه کاغذ روغنی بزارید. و همه جارو چرب کنید بعد مواد کیک رو روش بریزد و سرش رو ببندید ، شعله رو متوسط رو به کم میزان کنید و شعله پخش کن
بزارید و بعد تابه رو روش بزارید و اجازه بدید بپزه من معمولا کیکم نیم ساعت تا سی و پنج دقیقه آماده است یا خلال چک کنید برای فر هم حدود چهل دقیقه .
اگر دوست دارید روی کیک هم طلایی بشه بعد پخت تابه رو برگردونید و بزارید روی شعله اون سمتش هم طلایی بشه
اگه مثل من دوست دارید آب نارنگی رو که گرفتید، تفاله هاش یا گوشت میوه رو همراه با آبش به کیک اضافه کنید هم خوشرنگ میشه هم رگه هاش توی کیک خوشگله
این کیک بینهایت خوشبو نرم و عالی میشه بدون شک خوشتون میاد.
مرسی از همراهیتون.
ارسال پاسخ