آموزش کامل طرز تهیه پودر سوخاری + ویدیو

طرز تهیه پودر سوخاری خانگی
طرز تهیه پودر سوخاری

طرز تهیه پودر سوخاری خانگی : دوستان پودر سوخاری بهتره خونگیش باشه از لحاظ کیفیت بهتر از پودر سوخاری بیرونه. من میخواستم ناگت مرغ درست کنم هر چه اینجا گشتم پانکو فلفلی پیدا نکردم و خودم دست بکار شدم و بهترشو درستیدم،زندگی تو شهرستان چقد سخته هیچ امکاناتی نیست

اگر بخوام یک تعریف کلی از این پودر داشته باشم باید گفت که برای تهیه پودر سوخاری از نانهای حجیم استفاده میشه مثل باگت یا تست. میتونید از چند نوع نان استفاده کنید.حسنش هم اینه که مطمئنید نان فاسد یا کپک زده نیست واز سالم بودنش اطمینان خاطر دارید هر چیزی خونگیش بهتره. خیلی راحت توی سه مرحله شما میتویند آرد سخاری درست کنید که اول باید نون رو خشک کنید بعد آسایب کنید و سپس ادویه بزنید و بسته بندی کنید. توجه داشته باشید که ادویه ها رو مطابق ذائقه و سلیقه خودتون حذف یا اضافه کنید .پفک نمکی هم قابل حذفه ولی بنظرم بزنید بهتره رنگش نارنجی میشه و ظاهر غذا هم قشنگتر میشه.

من برای پودر کردن از روش سنتی کوبیدن داخل هاون استفاده کردم چون دقیقتر میتونم تنظیم کنم چقدر پودر بشه.البته اگه اعصابتون ضعیفه این روش رو به هیچ وجه توصیه نمیکنم مثل خلال پسته هانشه بیاین فشم بدین این چه کاری بود کمرمون شکست

بنر گل من و تو

مواد لازم برای تهیه پودر سوخاری خانگی فلفلی

نان تست ۱بسته
ادویه؛زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
نمک ۱قاشق مربا خوری
پودرفلفل قرمز ۱قاشق چای خوری
پاپریکا ۱قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱قاشق چای خوری
آویشن ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر ۱قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
پفک نمکی پودر شده ۱لیوان

طرز تهیه پودر سوخاری خانگی فلفلی

برای تهیه ابتدا اطراف نانها رو با چاقو ببرید و جدا کنید. نونها رو به تکه های کوچک تقسیم کرده و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشید بذارید و تو فر از قبل گرم شده بادمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (فن روشن) بمدت 15 الی۲۰ دقیقه بسته به حرارت و دمای فرتون تا زمانی که برشته و طلایی شوند بذارید. بعد داخل غذاساز یابلندر خرد کنید.

من داخل هاون خرد کردم چون بهتر میتونم میزان ریز و درشتی دونه ها رو تنظیم کنم و خیلی پودر نمیشه (اگر خیلی ریز میخواین بذارید کامل داخل غذاساز پودرشه، بنظر من کمی درشت باشه تا غذاتون خوشمزه تر بشه) پفک نمکی را هم پودر کنید و تمام ادویه ها و پفک را با پودر نان مخلوط کنید.داخل ظرف دربسته تو یخچال نگهداری کنید.

درصورت تمایل قبل از گذاشتن نانها داخل فر میتونید زعفران دم شده بهشون بزنید.

نکات مهم طرز تهیه پودر سوخاری خانگی

یک روش دیگه هم هست، میتونید نانها رو در دمای محیط بذارید تا خشک بشن و بعد پودر کنید و تو تابه تفت بدید تا طلایی شه البته مدام هم بزنید نسوزه

شما اگر به نون تست و یا باگت دسترسی ندارید میتویند از نون های معمولی هم استفاده کنید ولی توجه داشته باشید که آرد استفاده شده بریا نان های حجیم کمی غذای شما رو خوشمزه تر خواهند کرد.

برای ماندگاری بالا سعی کنید ادویه ها رو موقع مصرف اضافه کنید و پودر نان رو همونطور خالی نگهدارید.

در خیلی از موارد دیده شده، تشخیص فساد آرد سوخاری کار خیلی سختی هست ولی اگر میخواهید بدونید که پودر شما فاسد شده یا خیر داشتن بوی خاصی که اصطلاحا به بوی “نا” (بوی کهنگی)معروف هست به معنای فاسد شدن پودر سوخاری شما هست.

اگر فقط نان رو خشک و پودر کنیم هیچ وقت خراب نمیشه ادویه هارو موقع استفاده بریزیم

میشه پفک رو حذف کرد ؟! چون ذرت داخل پفکها از ذرتهای ترا ریخته هستن و اکثرا پنیر فاسد درشون بکار رفته در پاسخ باید گفت که بله میتویند پفک رو حذف کنید

میگم این نون تست بسته ای ها تا چند روز انقضا دارن, بخوابیم زیاد پودر سوخاری درست کنیم خراب نمیشه یا از نان فانتزیا بگیریم؟ آخه تنبلیم میشه هر بار بشینم به درست کردن میتویند از نون باگت هم برای این کار استفاده کنید.

ویدیو طرز تهیه پودر سوخاری فلفلی

 

مطالب مرتبط :

طرز تهیه توپک سیب زمینی مرحله به مرحله

طرز تهیه آرانچینی کوفته برنجی ایتالیایی

طرز تهیه سینه مرغ پر شده مرحله به مرحله