طرز تهیه تارت شربتی مغزدار فوق العاده خوشمزه به همراه ویدیو

طرز تهیه تارت شربتی مغزدار
طرز تهیه تارت شربتی مغزدار

طرز تهیه تارت شربتی مغزدار : براتون یک شرینی عالی آماده کردم که پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید رسپی تست شده و عالیه، راستی انواع تارت رو هم میتونید از سایت گل من و تو مطالعه کنید که تارتهای میوه ای و شکلاتی آموزش دادیم، این بگم و بریم سراغ رسپی خودمون تفاوت اصلی تارت با کیک این هست که نان تارت بدون اینکه پف کنه عمل میارن همین ، راستی یک ویدیو کامل هم از مراحل براتون آماده کردم که پیشنهاد میکنم حتما ببینید.

مرحله به مرحله طرز تهیه تارت شربتی مغزدار

مراحل و مواد اولیه رو جدا جدا میگم که راحتر بتونید پیش بیایید.

چه موادی برای محلبی نیاز دارید؟

شیر سرد ۵۶۰ گرم
نشاسته ذرت ۴۷ گرم
پودر کرم شانتی ( پودر خامه) ۲۳ گرم
وانیل مایع ۱ قاشق چای خوری(اگه پودری زدید هم به همین میزان)

بنر گل من و تو

برای درست کردن محلبی همه رو با هم مخلوط کرده، یکبار از صافی رد کنید و روی حرارت ملایم مدام همزده تا به غلظت فرنی برسد. کنار گذاشته، روشو بپوشونوید یا گاهی هم بزنید که رویه نبنده.

موادی که برای تارت نیاز دارید

آرد قنادی (سه صفر یا نول) ۳۶۰ گرم
پودر نارگیل ۵۰ گرم چرب یا خشکش فرق نمیکنه
بیکینگ پودر ۴گرم
نمک ۱/۳ قاشق چای خوری
کره ۲۰۰ گرم هم دمای محیط وکاملا نرم
پودر قند الک شده ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱ قاشق چای خوری
شیر ۸۵ میلی لیتر (تخم مرغ و شیر هم همدمای محیط باشن)

چطور تارت شربتی رو درست کنیم؟

آرد رو ۳ بار الک کرده و با پودر نارگیل، بیکینگ پودر و نمک مخلوط و کنار بگذارید. حالا کره را با همزن برقی بزنید تا سبک شود سپس پودر قند را اضافه کرده و تا زمانی که حجیم و سفید شود بزنید تخم مرغها را دونه دونه اضافه کرده و هر بار خوب بزنید حالا در این مرحله وانیل را هم اضافه کنید، شیرا را هم بریزید و خوب مخلوط کنید.

حالا مخلوط آرد را بریزید و با لیسک از یک جهت آروم فولد کنید چند قاشق سرپر از مایه را داخل قیف بریزید و بقیه مایه را داخل قالب که خوب با کره چرب شده و با قاشق وسطش رو بشکل کاسه در بیاورید از اطراف لبه داشته باشه و وسط گود باشه (تو کلیپ مشخصه) محلبی رو داخل این حفره ریخته و با قیف روی تارت را طبق تصویر شکل دهید.

خطوط خیلی کلفت نباشن چون پف میکنه و طرح روی تارت خودشو نشون نمیده داخل فر از قبل گرم شده با دمای۱۸۰درجه سانتی گراد (طبقه وسط) و حرارت از بالا و پایین همزمان روشن، بمدت ۴۵دقیقه بپزید.

مراحل پایانی تارت شربتی مغزدار

از فر خارج ۱۰دقیقه صبر کرده و شربت بار خنک را روش بریزید تا جذب تارت شود داخل یخچال بذارید چند ساعت بمونه سپس سرو کنید فوق العاده دلچسب و لذیذه😋

تهیه تارت شربتی مغزدار
تهیه تارت شربتی مغزدار

شربت خوب رو چطور درست کنیم؟

برای تهیه شربت بار هم یک لیوان آب را با یک و نیم لیوان شکر و زعفران و چنددانه هل و ۲ قاشق غذاخوری گلاب روی حرارت گذاشته، شکر آب شد اجازه دهید ۵ دقیقه جوش بزنه بعد خاموش و بذارید کنار خنک شه. من دو ملاقه شربت ریختم چون داخل محلبی اصلا شکر نریختیم باید شربت بار بریزید هم بافت تارت رو نرم میکنه وهم شیرینیش رو میزان .

بهتره از قالب تارت بادیواره بلند وکف جداشونده استفاده کنید.

ویدیو مراحل تهیه تارت شربتی مغزدار

سوالاتی که شاید بریا شما پیش بیاد

  1. فقط یه سوال داشتم میشه به جای کره ازروغن جامد استفاده کرد اگه میشه چه مقدارروغن باید بجاش استفاده کنم؟ بله ولی به همون میزان که در رسپی گفته شده
  2. بزرگوار این قالب نیاز به چرب کردن نداره ؟ چرا حتما باید قالب رو چرب کنید
  3. میشه این محلبی رو بعنوان دسر درست کنیم؟اونوخ شکرهم بایدبریزیم؟ بله شکر و خامه صبحانه بریزید
  4. بجاى پودر نارگيل جى ميتونيم جايكزين كنيم؟ از پودر بادام هم میتونید استفاده کنید.
رسپی انواع تارت خوشمزه :

طرز تهیه تارت گلابی و بادام فوق العاده

طرز تهیه تارت خرمای شکلاتی

طرز تهیه یک تارت روانی