طرز تهیه ترافل خرما

ترافل خرما
ترافل خرما

به میوهٔ نرسیده خرما، «خارَک» یا «خرک» یا کنگ (و در زبان عربی، «حبابوک») گفته می‌شود. رطب مرحله قبل از رسیدگی کامل خرماست که رطوبت بیشتر و قند کمتری نسبت به خرمای کاملاً رسیده دارد.

میوه خرما جزو میوه‌های سته می‌باشد یعنی تمام قسمت بریکاری آن گوشتی و حاوی مواد غذایی است. خرما از دورانِ باستان در رژیم غذایی انسان وجود داشته‌است و یکی از قدیمی‌ترین میوه‌های کشت شده توسط انسان بوده‌است.

طرز تهیه ترافل خرما

ترافل خرما - پوست گیری خرما
ترافل خرما – پوست گیری خرما

30 عدد خرما رو پوست و هسته گرفتم با پشت قاشق خوب له کردم حالا ۶ عدد بیسکویت پتی بور کاکائویی رو پودر کرده به خرماها اضافه کردم. داخل تابه ریختم و ۱قاشق غذاخوری کره محلی بهش اضافه کردم در این مرحله میتونید مقداری پودر دارچین و پودر زنجبیل هم بهش اضافه کنید و مقداری تفت دادم.

بنر گل من و تو
ترافل خرما
ترافل خرما

حرارت رو خاموش کردم گذاشتم کنار تا از دما بیفته. بعد از موادخرمایی مقداری برداشتم کف دستم گرد کردم وسطش یه تیکه گردو هم قرار دادم وقتی خوب گرد شدن توپک ها رو داخل کنجد و پودر گل سرخ و مغزتخمه و پودر پسته غلتوندم.

ترافل خرما
ترافل خرما

میتونید داخل هر چیزی که دوس دارین بغلتونید مثلا چیپس شکلاتی یا پودر نارگیل و…. بعدم بذارین یخچال تا خوب خودشو بگیره. بسیار مقوی و انرژی زاست و البته سالهاست ، که دوستان این دسر خوشمزه رو در کنار سفره های افطار یا تغذیه و‌ میان وعده بچه ها قرار میدن. با این مقدار مواد ۴۰عدد ترافل خرمایی به همون سایزی که در تصویر میبینید درست شد. ترافل ها رو میتونید داخل قیف های کوچولو که مناسب حلوا هستن قرار بدین یا داخل کپسولی (هر دو رو لوازم قنادی فروشیا موجود دارن).

در کنار چای خوشمزست‌. خرماها رو یک دقیقه داخل ابجوش گذاشتم پوستشون براحتی جدا شد. میتونید بجای کره ۱ قاشق غذاخوری روغن کنجد یا روغن مایع معمولی بزنید. میتونید به خرماهاتون کمی ارده اضافه کنید که دیگه میشه بمب انرژی. خرماها رو میتونید چرخ کنید یا میکس کنید یا با گوشتکوب له کنید هر کدوم که راحتترین همونو انجام بدین خودم با پشت قاشق خوب له کردم.