طرز تهیه سالاد کینوا

طرز تهیه سالاد کینوا
طرز تهیه سالاد کینوا

سلام دوستان عزیزم سایت گل من و تو . امروز می خوام آموزش سالاد کینوا رو بذارم ، مخصوص اونایی که به سلامت خودشون اهمیت میدن . . .

کینوآ

گیاهی است که به خاطر دانه‌های خوراکی‌اش کاشته می‌شود. جزو غلات نیست و به خانواده اسفناج شباهت دارد. این گیاه در آمریکای جنوبی می‌روید و نحوه طبخ دانه‌های آن مشابه برنج است.

۱۰۰ گرم کینوآ پخته ۱۲۰ کالری دارد و منبع غنی منگنز و فسفر است (به ترتیب ۳۰٪ و ۲۰٪ نیاز روزانه) و همچنین شامل کمی فیبر غذایی (۱۰–۱۹٪ نیاز روزانه) و سایر مواد مغذی معدنی از جمله آهن، روی و منیزیم است.

بنر گل من و تو

کینوآ گلوتن ندارد و به سادگی هضم می‌شود. به دلیل داشتن مواد غذایی فراوان نسبت به حجم و هضم ساده، ناسا این محصول را به عنوان یکی از محصولات آزمایشی برای سفرهای بلند مدت فضایی در نظر گرفته‌است

سالاد کینوآ

کینوآ
کینوآ

مواد لازم برای چهار نفر

کینوآ یک فنجان
کیپرز(خاویار گیاهی)به اندازه دلخواه
جوانه گندم به اندازه دلخواه
توت فرنگی چهار عدد
آناناس تازه چهار برش
روکولا برای تزیین
کاهوو پیچ ششصد گرم
اسفناج تازه یا بی بی اسفناج صدوپنجاه گرم
پنیر کبابی صد گرم
روغن زیتون صد و پنجاه گرم
زرشک تازه یا انار به دلخواه

طرز تهیه کینوآ

یک فنجان کینوآ رو بایک فنجان آب با شعله ملایم پخته تا آب آن کامل تبخیر شود و در صورت دلخواه به آن نمک اضاف کنید.

تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و کینوا را به آن اضافه کنید.

آنچه در این مطلب مطالعه میکنید: