طرز تهیه سس ترخون برای پاستا: میخوایم در این مطلب سس ترخون برای پاستا رو بهتون آموزش بدیم، یک پاستای خوشمزه یعنی پاستا پنه بکه با این سس فوق العاده میشه، یکی از سس های خوشمزه ای که تو رستورانها سرو میشه سس ترخون هست و میدونم کسایی که ترخون دوست دارن عاشقش میشن و حتی اونایی که دوست ندارن!😄 چون اینقدر غالب نیست که دلشونو بزنه این سس به چند روش تهیه میشه بنا بر خوراکی که میخواین سرو کنین برای پاستا دو روشه که من هر دو رو توضیح میدم
مواد لازم برای روش اول
آرد سه قاشق غذاخوری
شیر نیم لیتر
خامه صد گرم
قارچ ۲۵۰ گرم
کره سی گرم
سیر دو حبه
استاک مرغ یا سبزیجات یک لیوان
اورگانو . پاپریکا.فلفل سیاه .نمک
پنیر پارمزان یک دوم پیمانه
طرز تهیه سس ترخون روش اول
قارچ رو اسلایس کنید .سیرو با کره کمی تفت بدیددعطرش که بلند شد آرد رو اضافه کنید پنج دقیقه تا بوی خامی آرد گرفته بشه شیر ولرم رو کم کم به آرد اضافه کنید همزمان با همزن مفتولی هم بزنید تا اگر گلوله ای بود باز بشه قارچ را جدا گانه تو تابه تفت میدیم اجازه میدیم اب بندازه و نرم بشه بعد به همراه اب قارچ داخل سس میریزیم .
عصاره مرغ و ادویه ها رو اضافه میکنیم حدود بیست تا نیم ساعت حتماا با حرارت ملایم بالاسرش هستیم و هم میزنیم تا سسمون به عمل بیاد نه خیلی شل نه سفت در اخر ترخون چاپ شده رو به میزان دو ق غ به سس اضافه میکنیم بعد چند قل تست مزه و از رو حرارت برمیداریم پنیر رو اضافه میکنیم خامه رو جدا تو یه کاسه بریزید از مایه سس کمی داخل خامه ریخته و یکدستش میکنیم اینکار باعث میشه خامه هم دما با سس بشه و نبره به به سس اضافه میکنیم در سس رو بزارید تا جا بیفته و دم بیاد بدون حرارت دادن! سس اماده سرو هست.
مواد لازم برای روش دوم
خامه صبحانه یک بسته
استاک سبزیجات یا مرغ دو لیوان لیوان
سیر دو حبه
کره دو قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان یک دوم پیمانه
قارچ خرد شده یک پیمانه
ترخون چاپ شده دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه سس ترخون روش دوم
کره رو داخل تابه میریزیم سیر له شده را تفت میدین همینکه عطرش بلند شد قارچ رو اضافه میکنیم قارچ که نرم شد و آب انداخت ترخون رو اضافه کنید چند ثانیه تفت بدید سپس استاک مرغ و خامه نمک و فلفل سیاه و اویشن بزنین همینکه شروع به جوشیدن کرد از رو حرارت بردارید پنیر رو اضافه کنید.
مواد لازم برای پاستا پنه
پاستا پنه ۳۰۰ گرم
سینه یا فیله مرغ ۳۰۰ گرم خلال شده
سیر دو حبه له شده
روغن زیتون سه قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه پاپریکا اویشن به میزان لازم
طرز تهیه پاستا پنه
سینه یا فیله رو با مواد ذکر شده مزه دار میکنیم حدود دو ساعت سپس داخل تابه گریل میکنیم دو طرفشو سرخ میکنیم بعد پنه رو هم با مقداری اب و نمک میپزیم طوری که زیر دندون نیاد و نرم باشه تقریبا
پاستا رو بعد ابکش داخل سس بریزید مرغ رو هم اضافه کنید اجازه بدید یکی دو دقیقه داخل سس قل بخوره و سپس سرو کنید اگه سستون خیلی غلیظ شد کمی اب پاستا اضافه کنید.
آب پاستا رو بعد ابکش دور نریزید برای رقیق کردن سستون استفاده کنید. هم پاستا و هم سس ترخون آمادس
رسپی سس ترخون و پاستا پنه از فودلند
ارسال پاسخ