سلام انشالله حالتون خوب باشه زندگیتون گرم و سالم در این مطلب میخوایم در مورد چربی سوزی و خواص درمانی انار براتون صحبت کنم حتما ادامه مطلبو بخونید
یکی از میوههایی که برای سلامت بدن مفید است و پیشنهاد میشود که در سبد غذایی خود قرار دهید انار است میوه ای بهشتی که دارای خواص درمانی است البته مضرات خود را نیز دارد و لازم است بدانید که چه افرادی باید از مصرف آن پرهیز نمایند.
نحوه انتخاب انار برای خرید
انار علاوه بر خواص درمانی و زیبایی که دارد چربی سوز هم است درواقع می توان آن را میوه چربی سوز نامید. اما قبل از اینکه به مضرات و خواص انار بپردازیم خوب است چند نکته را در زمان خرید انار بدانید تا انار مرغوب و باکیفیت بخرید.
- کرم گلوگاه انار یکی از آفات محصول انار است که از طریق همین قسمت وارد میوه میشود. برای این که در زمان خرید انار مطمئن شوید که انار کرم زده میخرید یا نه به گلوگاه آن نگاه کنید. اگر بیش از حد سیاه باشد احتمال بیشتری بر کرمزدگی میوه وجود دارد.
- بعد از اینکه انار را میخرید بهتر است آن را از نایلون خارج کرده و در جای خشک و خنک نگه دارید زیرا فضای مرطوب باعث کپک زدن سریع این میوه چربی سوز میشود.
- در صورتیکه میخواهید انار دیرتر خراب شود و زمان بیشتری سالم بماند، هر کدام را بین کاغذ روزنامه بپیچید و دور از آفتاب نگهداری کنید. درصورتیکه انارهای پیچیده در روزنامه را داخل سبد حصیری یا چوبی قرار دهید و از سقف محلی که خنک است مثل زیرزمین یا بالکن آویزان کنید، مدت نگهداری آن بیشتر خواهد شد.
خوب حالا که از نحوه خرید این میوه چربی سوز و نگهداری آن آگاه شدید خوب است خواص انار را هم بدانید البته در مطلب “خواص درمانی انار” در رابطه با فواید آن صحبت کرده ایم که خوب است بخوانید.
خواص انار
- یک سم زدای عالی ، برای سم زدایی بدن کافیست انار بخورید .
- اگر دارای فشار خون بالا هستید، دارویی عالی برای کاهش فشارخون است. از اینرو افرادی که فشار خون متعادلی دارند، نباید در مصرف انار زیاده روی کنند تا دچار افت فشار خون نشوند .
- انار یک میوه چربیسوز اساسی است. در تحقیقی که اخیرا منتشر شد، دانشمندان علم تغذیه و پزشکی دریافتند که مصرف یک لیوان آب انار هر روز به مدت یک ماه باعث شکست سلولهای چربی و کاهش وزن و لاغری در افراد مورد تحقیق شده است.
- این میوه در کاهش کلسترول موثر است به خصوص التهابات دیواره عروق را نیزکاهش میدهد. به این ترتیب احتمال سکته نیز در افراد به شدت کم خواهد شد.
- از دیگر خواص انار تقویت سیستم ایمنی بدن است. مواد معدنی آن با رادیکالهای آزاد مقابله می کند و اثرگذاری رادیکالها بر آنتیاکسیدانها را خنثی می کند. همانطور که میدانید آنتیاکسیدان برای حفظ سلامت سلولها به ویژه سلولهای پوست و مو بسیار مفید است.
میوه چربی سوز
- این میوه چربی سوز و سرخ ، مزاج را ملین میکند و برای رفع مشکل بیرون روی یا اسهال ، درمانی شفابخش است . تاثیر آن بر مجاری ادراری ثابت شده است؛ بطوریکه در منابع متعددی ادرارآور بودن آن و تصفیه این مجاری از سموم بیان شده است.
- اگر به زیبایی پوست خود اهمیت میدهید ، با وارد کردن این میوه به رژیم تغذیه خود میتوانید پوستی روشن و شاداب داشته باشید.
- جوشانده پوست درخت انار یک ضدانگل خوب برای بدن بشمار میرود. در طب سنتی جوشاندن ریشه درخت این میوه و مصرف آن به عنوان از بین برنده کرمهای معده و روده معرفی شده است. جوشانده برگهای آن از دیرباز برای تنظیم عادت ماهانه در میان خانمهایی که قاعدگی شان دستخوش تغییرات نامنظم پرطرفدار بوده است.
- انار در بعضی افراد، مخصوصا افرادی که مزاجی سرد دارند باعث سرگیجه، سردرد و گاهی استفراغ میشود. درصورتیکه جزو چنین افرادی هستید، در مصرف این میوه احتیاط کنید.
- یکی از خواص انار جلوگیری از تخریب بافت های مفصل و غضروف ها است که نتیجه تخریب آن بروز آرتروز است بنابراین اگر می خواهید مفاصل تان سالم باشند و به آرتروز مبتلا نشوید حتما انار را مصرف کنید چه بصورت میوه ، روغن یا رب هر سه شکل مصرف آن از بروز آرتروز جلوگیری خواهد کرد.
- درصورتیکه به روغن دانه انار دسترسی دارید حتما بخرید. این روغن مراقب خوبی برای حفظ پوست در برابر سرطان است؛ علاوه بر آن خشکی پوست را برطرف میکند و باعث تسکین التهابات پوست میشود.
- همچنین برای صاف کردن موی فر می توانید از روغن دانه استفاده کنید. کافیست مقدار بسیار کمی از آن را به موهایتان بمالید تا حالت فر آن کم شود.
- انار برای افزایش اسپرم مردان و بالا بردن میزان باروری آنها نیز مفید است.
- اگر دچار گرفتگی یا پولیپ بینی می شوید مقداری آب انار را با اندکی عسل مخلوط کرده و به اندازه یک یا دو قطره در بینی بچکانید، مشاهد می کنید بعد از مدت کوتاهی بهتر نفس میکشید و راه بینیتان باز شده است.
- برخلاف آب انار، رب انار میزان چربی را زیاد میکند؛ پس اگر از لاغری و کمبود وزن رنج میبرید و میخواهید چاق شوید، رب این میوه را مصرف کنید.
- دمکرده برگ انار موجب رفع خستگی، کاهش دفعات حملات میگرنی، درمان کمخونی و دفع مقداری از آسیبهای دخانی میشود.
مضرات انار
حال که با برخی از خواص این میوه چربی سوز آشنا شدید بهتر است مضرات آن را نیز بدانید تا درصورت لزوم از مصرف ان پرهیز کنید.
- از آنجاییکه انار میوه ای است سرشار از ویتامین است به علت داشتن آهن و سایر عناصر دیگر دیر هضم می باشد .
- افراد سرد مزاج نباید در خوردن این میوه زیاده روی کنند . زیرا معده را سست میکند و باعث نفخ می شود . این افراد باید انار را همراه زنجبیل بخورند .
- اگر زخم معده یا روده دارید از خوردن انار پرهیز کنید.
- زیاده روی در خوردن آن موجب بروز یبوست، ناراحتیهای معده و گلودرد میشود.
- اگر دچار ناراحتی ریوی هستید در مصرف آن باید احتیاط کنید.
- جوشانده پوست درخت و پوست ریشه انار ممکن است ایجاد سرگیجه و استفراغ کند . بنابراین در خوردن جوشانده آن باید احتیاط کرد و این کار باید تحت نظر متخصص انجام گیرد .
- با توجه به اینکه آب انار برای درمان اسهال مفید است اما زیاده روی در مصرف آن می تواند منجر به یبوست شود.
- لازم است توجه کنید مصرف انار (میوه چربی سوز) با انواع خاصی از داروها که برای درمان فشار خون و کلسترول بالا استفاده می شود، مداخله دارد.
ارسال پاسخ