آشپزی

بهترین دستور طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر خانگی + ویدیو

طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر خانگی
طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر خانگی
253بازدید

طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر خانگی : یک رسپی عالی و بی نقص که میتونید با خیال راحت تو خونه بپزید و کیک تیرامیسو و رول لیدی فینگر باهاش درست کنید.متاسفانه به دلیل وضعیت ارز این بیسکوییت مدل خارجیش خیلی گرون شده و اصلا نمیصرفه که بخواین بخرین و باهاش دسر درست کنید مدل ایرانیشم من اصلا دوست نداشتم یه جوریه.

پس این شما و اینم بیسکوییت ترد و خوشمزه خونگی لیدی فینگر راستی ویدیو انتهای مطلب رو هم حتما ببنید تا نکات و مراحل رو طبق اون انجام بدین. اگر اطلاعاتی در خصوص لیدی فینگر ندارید باید بگم که لیدی فینگر از انواع بیسکویت های شیرین و سبک هست که بیشتر برای انواع دسر ها و کی های یخچالی از اون استفاده میشه راستی شما میتونید به جای شکر از پودر قند هم استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه بیسکویت لیدی فینگر

  • تخم مرغ هم دمای محیط ۲عدد
  • شکر برای زرده ۱۰ گرم
  • شکر برای سفیده ۵۰گرم
  • آرد سفید قنادی ۶۰گرم
  • وانیل ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر خانگی مرحله به مرحله

ابتدا زرده و سفیده را جدا کنید، و حالا سفیده را با همزن برقی بزنید تا کمی فرم بگیره و شکر را در چند مرحله و کم کم اضافه کنید و فرم بدید تا به مرحله ستیف پیک(قله راست برسه) یعنی پره همزن را وقتی از مواد کشیدید بیرون اون حالت سیخی شکلی که روی سفیده به وجود اومده خم نشه و فرمش عوض نشه.

حالا زرده را با شکر و وانیل بزنید تا کشدار بشه، اونو آروم به سفیده اضافه کرده و فولد کنید از یک جهت وحالت زیر و رو کردن به خورد هم بدید که پفش نخوابه.آرد را ۳ بار الک کنید و در۳ مرحله به مواد اضافه و از یک جهت با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید این مرحله خیلی مهمه پس دقت کنید پف مواد نخوابه و اون حالت پفکی شکل خودشو حفظ کنه چون مواد بیکینگ پودر نداره و باید این مرحله رو درست انجام بدید که بیسکوییت پف کنه .

مراحل پایانی تهیه بیسکویت لیدی فینگر

مواد را داخل قیف با ماسوره ساده یا بدون ماسوره هم میشه، بریزید. سینی فر را چرب کنید. روی کاغذ روغنی خطهایی به عرض ۱۰سانتی متر رسم کنید و فاصله بین دو خط ۳سانتی متر رعایت بشه که بیسکوییتها موقع پف کردن بهم نچسبن.کاغذ را بصورت برعکس داخل سینی بزارید که موقع پخت جوهر خودکار به بیسکوییت نچسبه.

طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر
طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر

طبق کلیپ مواد را ماسوره بزنید و روشون پودر قند الک کنید و بذارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای۱۹۰ درجه سانتی گراد به مدت 10 الی 13 دقیقه. فر را که خاموش کردید ۵ دقیقه اجازه دهید بیسکوییت با در نمیه باز داخل فر بمونه بعد خارج کرده و بلافاصله از کاغذ جدا کنید.

ویدیو طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر خانگی

 

حتما مطالعه کنید
طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ
نکات مهم
  • این مقدار مواد۲۰ عدد بیسکوییت به شما میده.
  • بیسکوییتها داخل ظرف دربسته تو فریزر یک ماه ماندگاری داره فقط ما بین هرک دوم یک تکه کاغذ روغنی بذارید.
  • اندازه استاندارد این بیسکوییت ۱۰ سانت باید باشه
مطالب مرتبط :

طرز تهیه تیرامیسوی توت فرنگی

دسر تیرامیسو آسون

کیک یخچالی ساقه طلایی فوق العاده

منبع : سایت گل من و تو - کانال گل من و تو

اینستاگرام گل من و تو

ارسال پاسخ