بهترین رسپی طرز تهیه شیرینی ملکه بادام (فلورنتینا)+ ویدیو

طرز تهیه شیرینی ملکه بادام
طرز تهیه شیرینی ملکه بادام

رسپی فوق العاده شیرینی ملکه بادام (فلورنتینا) : یکی از شیرینی هایی که میتونید خیلی راحت توی خونه برای مهمونی ها و عید درست کنید شیرینی ملکه بادام هست که بخاطر داشتن رویه عسل و بادام خوشمزگی و جذابیت رو در کنار هم داره و میتونه یک شیرینی لاکچری به حساب بیاد راستی بهش شیرینی فلورنتینا هم میگن. همانوطر که میدونید شیرینی های آجیلی جزو پرطرفدارترین ها هستند و اگر اونهارو بشه در خانه درست کرد که فوق العاده میشه، من براتون یک رسپی بی نقص به همراه ویدیو از تمام مراحل آماده کردم پس با من همراه باشید تا این خوشمزه رو درست کنیم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی ملکه بادام

براتون مواد رویه و خمیر رو جدا گذاشتم که راحت تر بتونید تفکیک کنید

نکات شیرینی ملکه بادام

مواد لازم برای خمیر

بنر گل من و تو

کره نرم (هم دمای اتاق) ۷۵ گرم
پودرقند ۵۰ گرم
وانیل ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱عدد
آردسفید قنادی ۱۸۰ گرم

مواد لازم برای رویه شیرینی:

خلال بادام ۱۰۰گرم
کره ۲۵ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
عسل ۵۰ گرم
زعفرام دم شده غلیظ ۱ قاشق غذاخوری پر

طرز تهیه شیرینی ملکه بادام (فلورنتینا)

برای درست کردن شیرینی فلورنتینا ابتدا کره، پودرقند، وانیل را خوب بزنید تا پفکی شود. سپس تخم مرغ هم دمای محیط را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. آرد الک شده را بتدریج اضافه کنید تا خمیری شود (نوع آردها باهم متفاوته پس کم کم اضافه کنید تا زمانی که خمیر شکل بگیره، ممکنه بیشتر یا کمتر نیاز بشه) خمیر را اصلا ورز ندید همین که جمع شد کافیه، داخل پلاستیک بذارید با وردنه کمی باز کنید و ۳۰ دقیقه تو یخچال استراحت دهید.

در این فاصله (زمانی که خمیر استراحت میکنه) مواد رویه را آماده کنید برای این کار عسل، خامه، کره را با هم مخلوط وروی حرارت کم بذارید تا از اطراف ریز جوش بزنه، خلال بادام و زعفران را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید حالا از روی حرارت بردارید.

مراحل پایانی تهیه شیرین ملکه بادام

خمیر را ازیخچال خارج کنید، روش کیسه فریزر بکشید با وردنه به قطر ۲ الی ۳ میل باز کنید و قالب بزنید، من قالب قایقی انتخاب کردمو خمیر را داخل قالب بذارید و فیکس کنید با چنگال سوراخ سوراخ کنید و داخل فر۱۸۰ درجه بمدت ۱۵دقیقه بپزید سپس از فرخارج و مواد رویه را داخل شیرینی بریزید و دوباره بذارید تو فر اینبار گریل را روشن کنید تا لبه ها وروی شیرینی طلایی شود، از فر خارج کردید بلافاصله تا داغه با عسل رومال کنید تا براق بشه.

شیرینی ملکه بادام
شیرینی ملکه بادام
فیلم آموزشی طرز تهیه شیرینی ملکه بادام

نکته و سوالات شما

  • خمیر را زیاد ورز ندید به روغن میفته و خمیرتون بعد پخت سفت میشه.
  • میتونید خمیر رو داخل ظرف یا قالب بزرگ ساده یکدست باز کنید و بپزید.
  • اگر دوست دارید اینطوری تک نفره درست کنید قالب کوچک انتخاب کنید مثلا قالب کیک یزدی کوچک.
  • میشه به جای پودر قند از شکر استفاده کرد؟ بله میتونید ولی حتما آسیاب و سپس الک کنید
  • حتما باید قالباشو باید چرب کرد؟ خیر نیازی به این کار نیست
سایر شیرینی ها :

طرز تهیه شیرینی ماندل بولار

طرز تهیه شیرینی پای کورنت

طرز تهیه شیرینی مغزدار مجلسی