طرز تهیه تارت کیک شکلاتی با کرم فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه تارت کیک شکلاتی
طرز تهیه تارت کیک شکلاتی

طرز تهیه تارت کیک شکلاتی با کرم : قبل از هر چیز یک تعریف از تارت داشته باشیم و کلا به چه نوع شیرینی تارت میگن؟ به شیرینی هایی که با خمیر بریزه ، کره و… تهیه میشه و روی اون رو با انواع و اقسام مواد پوشش میدن تارت میگن، ما در گل من و تو به شما انواع تارت رو آموزش دادیم که حتما رسپی ها رو تست کنید، حالا میخوام بهتون یک تارت کیک شکلاتی فوق العاده خوشمزه که حتما عاشقش میشید رو آموزش بدم پس همراه من باشید.

مواد لازم برای تهیه تارت کیک شکلاتی

چون این کیک از چند لایه تشکیل میشه من مواد لازم هر لایه رو جداگانه براتون نوشتم

برای کراست یا تارت:

  • ۴۰۰ گرم مخلوط بیسکوییت پتی بور وانیلی و سبوسدار
  • ۱۲۵ گرم کره آب شده
  • ۳ قاشق غذاخوری آب

برای کیک:

  • ۲ تخم مرغ همدمای اتاق
  • ۱/۲ پیمانه شکر
  • ۱-۲ قاشق غذاخوری کمتر از نیم پیمانه، روغن مایع
  • نیم پیمانه شیر
  • ۲-۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • وانیل به مقدار لازم
  • ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ۱ پیمانه بعلاوه ۳ قاشق غذاخوری آرد

برای کرم:

  • ۲ پیمانه شیر
  • ۱ زرده تخم مرغ
  • وانیل به مقدار لازم
  • ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • ۱ قاشق غذاخوری پر، آرد
  • ۱-۲ قاشق غذاخوری کمتر از نیم پیمانه، شکر
  • ۱۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه
تارت کیک شکلاتی
تارت کیک شکلاتی

مواد لازم برای تهیه تارت کیک شکلاتی با کرم

خب برای درست کردن این تارت خوشمزه باید لایه لایه عمل کنیم، برای کرم همه مواد بجز خامه و وانیل رو هم بزنین و روی حرارت متوسط مدام هم بزنین تا غلیظ شه بعد از روی حرارت بردارین و وانیل و خامه رو اضافه و مخلوط کنید و از صافی رد کنید و داخل کاسه ای بریزین و روش سلفون بزارین و بذارین یخچال

برای کراست، همه مواد رو مخلوط کنین و کف قالب کمربندی ۲۴ سانتیمتری یکدست فشار بدین و از کناره ها هم بالا بیاد بعد بزارین یخچال.

برای کیک، تخم مرغ هارو با شکر و وانیل هم بزنین تا پفی و کشدار شه بعد مخلوط پودر کاکائو، روغن و شیر رو اضافه و مخلوط کنید. بعد مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو که مخلوط کرده و الک کرده‌اید رو اضافه کنین و با همزن فقط در حد مخلوط شدن که گلوله ای از آرد نمونه، هم بزنین و داخل کراست بریزین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین تا خلال چوبی از وسط کیک تمیز دربیاد، بیشتر از نیم ساعت طول میکشه.

مراحل تارت کیک شکلاتی با بادام
مراحل تارت کیک شکلاتی با بادام

کیک رو بعد از سرد شدن، با چاقو از قالب جدا کنید و کمر قالب رو باز کنین و تارت کیکو روی ظرف سرو قرار بدین و بعد ازینکه کاملا سرد شد، کرم رو از یخچال دربیارین و هم بزنین یکدست شه بعد خواستین داخل قیف بریزین و روی کیک بریزید و به دلخواه تزیین کنید.

تزیین تارت کیک
تزیین تارت کیک

حتما نظر و تجربه خودتون رو در درست کردن این تارت کیک شکلاتی یا هر نوع دیگه در بخش دیدگاه بنویسید تا از تجربیات شما استفاده کنیم.

مطالب مرتبط :