آشپزینان

دستور پخت نان صبحانه نارگیلی

دستور پخت نان صبحانه نارگیلی
دستور پخت نان صبحانه نارگیلی
635بازدید

برای درست کردن شیرینی نان نارگیلی کافی است با طعم و بافت نارگیل میانه خوبی داشته باشید؛ آن وقت مهم نیست با نارگیل چه درست کرده اند شیرینی، دسر و یا مانند پیشنهاد ما نان. این نون فوق العاده خوشمزه ست و توصیه میکنم حتی برای یه بارم شده امتحانش کنید.

مواد لازم برای تهیه نان نارگیلی صبحانه

آرد حدود 4 تا 4.5 پیمانه

خمیر مایه فوری 2 قاشق چایخوری

نمک یک دوم قاشق چایخوری

شکر یک سوم پیمانه

تخم مرغ 1 عدد

شیر ولرم 1 پیمانه

روغن مایع یک چهارم پیمانه

رومال

زرده تخم مرغ 1 عدد و شیر 1 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای رویه و مغز نارگیلی

کره نرم شده 30 گرم

شکر یک دوم پیمانه

سفیده تخم مرغ 1 عدد

پودر نارگیل یک و یک دوم پیمانه

شیر به میزان لازم

طرز تهیه نان نارگیلی

در کاسه ای بزرگ 4 پیمانه آرد مایه خمیر نمک و شکر را ریخته و هم بزنید.

سپس تخم مرغ را در شیر مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید و هم بزنید و در حین مخلوط کردن کم کم روغن را اضافه کرده و خوب ورزدهید(حدودا 10 دقیقه ورز بدید و 100 بار به سطح کارتون بکوبونید که نیازی به اضافه کردن آرد اضافه برای رفع چسبندگی نباشه)

کف کاسه را کمی چرب کنید و خمیر را حداقل یک ساعت و نیم در محیط گرم استراحت بدید تا حجم آن دوبرابر شود.

حتما مطالعه کنید
طرز تهیه رول لیدی فینگر

در این فاصله مواد رویه را اماده کنید

کره و شکر را با همزن بزنید سپس سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوطی صاف ایجاد شود بعد پودر نارگیل را خوب مخلوط میکنیم اگر مخلوط کمی سفت بود کمی شیر بهش اضافه میکنیم.

بعد از استراحت پف خمیر را میگیریم چانه هایی به اندازه نارنگی کوچک برداشته و کمی باز کنید.

به اندازه یک قاشق چایخوری از مخلوط نارگیلی میان خمیر گذاشته و خمیر را جمع میکنیم و در قالب لوف چرب شده با کمی فاصله بچینیدو مجددا به خمیر به مدت 30دقیقه استراحت بدید

بعد از استراحت دوم زرده تخم مرغ مخلوط با شیر را با قلم مو روی نان ها بمالید و باقی مانده مخلوط نارگیلی را روی سطح نان پخش کنید.قالب را به مدت 25 تا 30دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200درجه سانتیگراد قرار بدید تا نان ها کاملا پخته شود.

امیدواریم با تهیه این نان نارگیلی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

رسپی: حمیده شقایق نیا

ارسال پاسخ