روش تهیه سوفله بادمجان با گوشت

سوفله بادمجان - آشپزی من و تو

سوفله بادمجان که با اسم موساکا هم شناخته میشه، کی از پرطرافدارترین غذاهای یونانی است که با ذائقه ما ایرانی ها هم خیلی خوب جور در میاد چون داخلش گوشت چرخ کرده و بادمجون پیدا میشه، سوفله بادمجون براي مهموني گزينه خوبيه ، خيلي هم سريع درست ميشه، اما قبلش بگم كه خيلي ها سوفله رو با گراتن اشتباه ميگيرن.

مواد لازم برای تهیه سوفله بادمجان به همراه سس سفید

گوشت چرخکرده : نیم کیلو

بادمجان: 2 کیلو

بنر گل من و تو

پیاز درشت : 1 عدد

رب گوجه فرنگی : 1 تا 2 قاشق سوپ خوری

پنیر پیتزا رنده شده: 100 گرم

روغن مایع : به مقدار کافی جهت سرخ کردن

نمک، فلفل و زرچوبه: به میزان لازم

تخم مرغ: 5 عدد

آرد: 2 قاشق غذا خوری

کره: 50 گرم

شیر : 1 لیوان

خامه : یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه سوفله بادمجان و سس سفید

من دیگه نمیخوام کار رو طولانی کم دونه دونه توضیح بدم یدفعه و یجا هم سس و هم سولفه رو آموزش میدم بهتون امیدوارم که خوشتون بیاد.

اول کاری بادمجان ها را بشوریئ و پوست بگیریدو حلقه حلقه کنید، کمی نمک بپاشید و در سبد بذارید بمونه تا تلخیشون گرفته بشه.

سوفله بافتي كيك مانند داره و توش تخم مرغِ زرده سفيده جدا استفاده ميشه، كافيه چندتايي بادمجون حلقه شده را سرخ كنيد بعد كمي پياز تفت بديد و گوشت چرخ كرده اضافه كنيد ادويه و نمك بزنيد و بعد از سرخ شدن با بادمجون مخلوط كنيد و كنار بذاريد.

آموزش تهیه سس سفید

حالا نوبت سس سفيده، دو قاشق غذا خوری آرد رو تفت بديد بعد ٥٠ گرم كره اضافه كنيد و مخلوط كنيد حالا يك ليوان شير رو كم كم اضافه كنيد كه گلوله نشه بعدشم يه قاشق غذاخوری خامه، اگه گلوله شد از صافي رد كنيد كه يكدست بشه.

مرحله نهایی تهیه سوفله بادمجون

تو اين مرحله من براي اين ظرف(برای ظرفی که در عکس مشاهده میکنید) ٥ تا تخم مرغ رو زرده سفيده جدا كردم و سفيده رو انقدر زدم كه برفي و كاملا سفت شد ،كنار ميذاريمش، حالا نوبت زرده هاست انقدر ميزنيم كه كرم رنگ و كشدار بشه، بعد كف ظرف رو چرب ميكنيم و زرده رو به سفيده اضافه كرده و به حالت دوراني هم ميزنيم كه پف سفيده نخوابه، نيمي از مواد رو در ظرف ميريزيم و روش مخلوط بادمجون و گوشت و بعدش سس سفيد و بعد نيم ديگه زرده و سفيده رو روي مايع پخش ميكنيم و٤٠ دقيقه تو ١٨٠ درجه ميذاريم داخل فر و تا پايان پخت اصلا در فر رو باز نميكنيم.

شما میتونید از گوجه فرنگی و زیتون برای تزئین این غذای خوشمزه استفاده کنید.

متن و عکس : زهرا بختیاری