آشپزیخانواده

روش تهیه سوفله بادمجان با گوشت

سوفله بادمجان - آشپزی من و تو
767بازدید

سوفله بادمجان که با اسم موساکا هم شناخته میشه، کی از پرطرافدارترین غذاهای یونانی است که با ذائقه ما ایرانی ها هم خیلی خوب جور در میاد چون داخلش گوشت چرخ کرده و بادمجون پیدا میشه، سوفله بادمجون برای مهمونی گزینه خوبیه ، خیلی هم سریع درست میشه، اما قبلش بگم که خیلی ها سوفله رو با گراتن اشتباه میگیرن.

مواد لازم برای تهیه سوفله بادمجان به همراه سس سفید

گوشت چرخکرده : نیم کیلو

بادمجان: 2 کیلو

پیاز درشت : 1 عدد

رب گوجه فرنگی : 1 تا 2 قاشق سوپ خوری

پنیر پیتزا رنده شده: 100 گرم

روغن مایع : به مقدار کافی جهت سرخ کردن

نمک، فلفل و زرچوبه: به میزان لازم

تخم مرغ: 5 عدد

آرد: 2 قاشق غذا خوری

کره: 50 گرم

شیر : 1 لیوان

خامه : یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه سوفله بادمجان و سس سفید

من دیگه نمیخوام کار رو طولانی کم دونه دونه توضیح بدم یدفعه و یجا هم سس و هم سولفه رو آموزش میدم بهتون امیدوارم که خوشتون بیاد.

اول کاری بادمجان ها را بشوریئ و پوست بگیریدو حلقه حلقه کنید، کمی نمک بپاشید و در سبد بذارید بمونه تا تلخیشون گرفته بشه.

سوفله بافتی کیک مانند داره و توش تخم مرغِ زرده سفیده جدا استفاده میشه، کافیه چندتایی بادمجون حلقه شده را سرخ کنید بعد کمی پیاز تفت بدید و گوشت چرخ کرده اضافه کنید ادویه و نمک بزنید و بعد از سرخ شدن با بادمجون مخلوط کنید و کنار بذارید.

آموزش تهیه سس سفید

حالا نوبت سس سفیده، دو قاشق غذا خوری آرد رو تفت بدید بعد ۵٠ گرم کره اضافه کنید و مخلوط کنید حالا یک لیوان شیر رو کم کم اضافه کنید که گلوله نشه بعدشم یه قاشق غذاخوری خامه، اگه گلوله شد از صافی رد کنید که یکدست بشه.

مرحله نهایی تهیه سوفله بادمجون

تو این مرحله من برای این ظرف(برای ظرفی که در عکس مشاهده میکنید) ۵ تا تخم مرغ رو زرده سفیده جدا کردم و سفیده رو انقدر زدم که برفی و کاملا سفت شد ،کنار میذاریمش، حالا نوبت زرده هاست انقدر میزنیم که کرم رنگ و کشدار بشه، بعد کف ظرف رو چرب میکنیم و زرده رو به سفیده اضافه کرده و به حالت دورانی هم میزنیم که پف سفیده نخوابه، نیمی از مواد رو در ظرف میریزیم و روش مخلوط بادمجون و گوشت و بعدش سس سفید و بعد نیم دیگه زرده و سفیده رو روی مایع پخش میکنیم و۴٠ دقیقه تو ١٨٠ درجه میذاریم داخل فر و تا پایان پخت اصلا در فر رو باز نمیکنیم.

شما میتونید از گوجه فرنگی و زیتون برای تزئین این غذای خوشمزه استفاده کنید.

حتما مطالعه کنید
طرز تهیه تارتلت بیسکویتی فوق العاده خوشمزه

متن و عکس : زهرا بختیاری

منبع : سایت گل من و تو - کانال گل من و تو

اینستاگرام گل من و تو

ارسال پاسخ