طرز تهیه باقلوا با مغز کیکی : این مدل باقلوا برای دوستانی که شیرینی زیاد باقلوا رو نمیپسندن بسیار عالی..کلا بگم دیگ چند منظوره عالی بود..هم اقتصادی هم طعمی هم ، دستور این باقلوا خوشمزه را با خمیر حاضری تایپ کردم،اونهایی که خمیر باقلوا اماده دارن تو یخچالشون برای عصری دست به کار بشن چون خیلی راحت و سریع و اونهاییم که خمیر و میخوان عین من خودشون درست کنن باید یه کم صبوری کنن دستور را از پیج ترکیه ای ترجمه کردم البته یه سری مواد مثل هل،زعفران،شیرعسلی و..خودم اضافه کردم ایرانیزه بشه
مواد لازم برای تهیه باقلوا مغز کیکی
4 تخم مرغ
1 فنجان شکر
1.5 فنجان آرد
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
10 گرم بکینگ پودر
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
نصف قاشق چایخوری پودر هل(ساناز: هل خودم اضافه کردم)
20 ورق خمیر باقلوای ترکیه ای آماده
150 گرم کره آب شده برای روی هر ورق خمیر
شربت بار(ساناز : این مقدار شربت زیاد،نصف کنید دستور شربت )
3.5 لیوان شکر
4 لیوان آب
3.4 قطره لیمو تازه
طرز تهیه باقلوا با مغز کیکی
سخته بخوای حفظ سندیت داشته باشه ترجمه ت ولی تجربیات خودتم بهش ضمیمه کنی.بنابراین جاهایی که تجربیات خودم از پرانتز استفاده میکنم مثل این (ساناز 🙂 10 تا ورق باقلوای اماده رو کف قالب که از قبل چرب کردید پهن کنید و مابین هر لایه کره مال کنید(ساناز:من این خوشمزه جان و با خمیر دست ساز خودم درست کردم سایز قالب 23 سانتی باز کردم ولی شما اگر باخمیر اماده درست میکنید هر ورق و میتوانید به عنوان دو لایه بگیرید)
حالا تخم مرغ و شکر را داخل کاسه همزن بزنید تا کرم رنگ بشه، روغن و بهش اضافه کنید،سپس ارد و پودر کاکائو و هل و بکینگ پودر الک کرده و در سه مرحله بهش اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید
مایه کیک را روی خمیر های پهن شده بریزید و دوباره 10 ورق خمیر باقلوا را روی مایه کیک بچینید. و با یه چاقوی تیز به ارامی برش بزنید(ساناز:اینکار به پخت لایه های زیری و مایه کیک کمک میکنه)
حالا داخل فر از قبل گرم شده با دمای 185 درجه سانتیگراد قرار بدید تا زمانی که کیک پخته و خمیر باقلوا طلایی شود..
طرز تهیه شربت:
شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و اجازه بدید تا کمی غلیظ بشه سپس لیمو را داخلش بچکانید(ساناز:تو دستور شربت های ترکیه ای از هل و گلاب …اصلا استفاده نمیشه و مخصوص مدل باقلواهای ایرانی ولی تو این دستور تاکید اکید میکنم که شما استفاده کنید مخصوصا هل و گلاب،چون باقلواتون بی لطف میشه ) (ساناز: من 1 لیوان شکر و 1 لیوان اب را گذاشتم غلیظ بشه ، بعد عرق هل و گلاب و زعفران و اضافه کردم…بعد 1/4 قوطی شیرعسلی(واجب) را بهش اضافه کردم)
بعد باقلوا رو از فر خارج کرده و اجازه بدید کاملا خنک بشه و شربت ولرم را روی باقلوا میریزیم و بعد چندساعت نوش جان میکنید😊
ترجمه و عکس از آشپزی ساناز
مطالب مرتبط :
طرز تهیه باقلوا استانبولی با خمیر فیلو
طرز تهیه کنافه یا همون کونفه ترکیه
1دیدگاه