طرز تهیه تخمه کدو تنبل خانگی پر ادویه

طرز تهیه تخمه کدو تنبل خانگی پر ادویه
طرز تهیه تخمه کدو تنبل خانگی پر ادویه

طرز تهیه تخمه کدو تنبل خانگی پر ادویه : این تخمه بسیار خوشمزه و ترد یکی از بهترین تنقلات برای شبهای سرد پاییزی در طول صحبتهای گرمتون هست، اینو از هر ایرانی‌ای بپرسید همینو میگه! اگر علاقمند به دانستن خواص تخمه کدو هستید، می‌توانید اینجا را مطالعه‌کنید. تخمه‌های بوداده و مغزها بین ایرانیا جایگاه خاصی دارد. بین بعضی از آجیلهای صادراتی که تخمه و مغزها رو قاطی می‌کنن، پسته ایرانی یکی از بهترین مغزها در جهانه و بخاطر درشتی و مزه‌ش معروفه. فروشگاه‌های معروفی برای فروش در ایران وجود داره که شعبه‌های زیادی در شهرهای مختلف دارن.

بعضی مغازه‌های کوچکتر و سنتی همونجا تخمه بو داده درست می‌کنن و اگه از کنارشون رد بشی بوی خوب تخمه بو داده را حس‌می‌کنید. این فصل سال که کدو زیاده، و خیلیها ازش برای دکور پاییزیشون استفاده می‌کنن، بجای دور ریختن اون همه تخمه کدو می‌تونید تنقلات سالم و خوشمزه باشون درست‌کنید. درسته که تمیز کردن تخمه‌کدو جالب نیست و کار سختیه، اما ارزشش رو داره. می‌تونید به کمک کودکانتون اونها رو تمیز کنید.

مواد لازم جهت درست کردن تخمه کدو تنبل بو داده

  • تخمه کدوی تمیز شده: 10پیمانه
  • آب لیمو: یک و یک دوم پیمانه
  • زردچوبه: 2قاشق غذاخوری
  • زیره آسیاب شده: 2قاشق غذاخوری
  • پاپریکا: 2قاشق غذاخوری
  • نمک: یک و یک دوم قاشق غذاخوری
  • فلفل هندی: یک هشتم قاشق غذاخوری

طرز تمیز کردن تخمه کدو تنبل پر ادویه

بهترین راه تمیزکردنشون اینه که اون بافت رو از تخمه‌ها جداکرده و اونها رو توی یه آبکش بریزید.

طرز تهیه تخمه کدو تنبل

تخمه‌ها رو با آبکش توی سینک بذارید، اونا رو کف دستتون به هم بمالید، این کارو زیر آب سرد انجام بدید. وقتی تخمه‌ها خوب تمیز شدن، بذارید آب اضافیشون از توی آبکش خوب بره. با این  رسپی نیازی به خشک کردن تخمه‌ها نیست.

اگه تخمه‌های خریدنی رو دیده باشید می‌بینید که چقدر نمک اضافی بهشون زدن، گاهی یه لایه نمک روشونه و فقط مزه نمک میده.

طرز تهیه تخمه کدو تنبل
طرز تهیه تخمه کدو تنبل

این رسپی یه تخم کدوی خوشمزه، تند و ترد رو به شما آموزش میده. جالبه بدونید که کمی آب لیمو و فلفل پکار که نمی‌کنه! هیچ روغنی برای درست کردن این تخمه‌ها بکار نمیره. این کار باید روی حرارت کم صورت بگیره. جوری که تخم کدوها قهوه‌ای نشن.

لازم هیست از قبل هیچ کاری بکنید. همانطور که گفتم هیچ روغنی هم برای این تخمه کدوهای بوداده و تند نیاز ندارید. تخمه‌ها روی حرارت کم با آب لیمو، نمک و فلفل درست میشه.

 آب لیمو جذب تخمه‌ها میشه. بعد زیرشو کم می‌کنید و چند دقیقه دیگه روی حرارت نگه می‌دارید تا تخمه‌ها خشک بشن. دانه تخمه‌ها تو این مرحله هنوز کمی نرمن ونیازه دو ساعت روی حرارت خیلی کم بمونن.

فقط باید مرتب همشون بزنید. هر نیم ساعت یکبار. وقتی تخمه رو بتونید بشکنید و داخلش خشک و تر باشه آماده شده. حالا از تخمه کدوی خانگی پرادویه که خودتون درست‌کردید لذت ببرید، گرم و تازه!

طرز تهیه تخمه کدو تنبل خانگی
طرز تهیه تخمه کدو تنبل خانگی
مطالب مرتبط:

خواص تخمه آفتابگردان

نگاهی به فواید و خواص تخم هندوانه

خواص تخم شنبلیله؛ 18 خاصیت فوق العاده تخم شنبلیله برای سلامتی