غذا

طرز تهیه خورش کنگر سنتی با سبزی + ویدیو

طرز تهیه خورش کنگر سبزی
طرز تهیه خورش کنگر سبزی
380بازدید

طرز تهیه خورش کنگر با سبزی : از نوبرانه های فصل بهار،از خورش چاقاله بادوم و آش گوجه سبز که بگذری خورش کنگر یه جور دیگه دل میبره😋مدل های درست کردنشم متفاوته بعضی ها مثل خورش کرفس با سبزی نعنا جعفری درست میکنن بعضی ها مثل خورش بادمجون با رب و زعفرون درست میکنن،هر دو حالتش فوق العادست ولی من چون عاشق خورش های سبز هستم با نعنا جعفری بیشتر دوست دارم.

خورش کنگر یکی از انواع خورش های سنتی و خوشمزه ایرانی و از غذاهای محلی کرمانشاه است که به عنوان یک خورشت فصلی درست میشه. خورش کنگر علاوه بر اینکه طعم و عطر بسیار خوبی دارد به دلیل وجود کنگر فواید بسیار زیادی هم برای بدن دارد. کنگر خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورش می توانید از این خواص ارزشمند بهره مند شوید. از مهم ترین خواص کنگر میتونیم به تقویت قلب ، نیرو بخش ، اشتها آور ، تقویت دستگاه گوارش و کمک به هضم آسان غذا اشاره کرد.

مواد لازم برای خورش کنگر با سبزی

مواد تقریبه برای پنج نفر خودتون کم و زیادش کنید
گوشت گوسفندی یا گوساله حدود ۴۰۰ گرم
سبزی پاک شده۲۰۰گرم شامل نعنا وجعفری
میتونید نصف نعنا وجعفری ونصف سبزی قورمه بزنید ریز خرد کرده و سرخ کنید
کنگر نیم کیلو پاک کرده
پیاز یک عدد

مواد لازم برای خورش کنگر سبزی
مواد لازم برای خورش کنگر با سبزی

طرز تهیه خورش کنگر با سبزی

روغن و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و فلفل قرمز و آبغوره به اندازه لازم پیاز خرد کرده و با کمی روغن تفت میدیم تا سبک بشه گوشت را اضافه کرده وبا هاش سرخ میکنیم زردچوبه زده و کمی تفت میدیم و آب رو اضافه میکنیم حدود هشت تا ده لیوان آب بریزید درشو میزاریم تا گوشت نیم پز بشه تا گوشت نیم پز شه ، نعنا و جعفری ریز خرد کرده و همراه کمی سبزی قورمه تفت و سرخ کنید و به گوشت نیم پز اضافه کنید من کنگر رو نیم پز و تفت دادم نیم ساعت آخر به خورشت اضافه کردم و درشو گذاشتم تا خورشت بپزه و جا بیافته آواخر پخت نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و آبغوره اضافه کنید.

 

حتما مطالعه کنید
طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی + ویدیو

برای چاشنی از لیمو عمانی هم میتونید استفاده کنید من از آبغوره استفاده کردم و همراه با کته نرم نووووش جان😊

نکات مهم خورش کنگر با سبزی

  1. عزیزان خورش کنگر،خورش کرفس،خورش چغاله بادام طعم شون در ی مایه هست تقریبا ترشن خورش کنگر هم با رب وبدون سبزی درست میشه هم بدون رب وهمراه سبزی هردوشون خوشمزس آشپزی سلیقه ای ممنون از انتقادات مثبتتون
    کنگری که برای خورشت استفاده میکنید سعی کنید قلمی و کمی بلند خرد کنید .البته سلیقه ای دوست دارید ریزتر خرد کنید ،
    هم کنگر ؛وهم سبزی سرخ میشه سعی کنید هر کدام رو با روغن خیلی کم سرخ کنید که خورش زیادی چرب نشه
  2. خورش آگه با شعله ملایم جوش بزنه وقتی داره کم کم جا میفته روغنش رو پس میده وروغن بالا میاد
  3. همیشه آب به اندازه کافی به خورش اضافه کنید تا دوباره مجبور نشید آب بریزید
  4. شعله بالا کمکی به پخت گوشت نمیکنه فقط زودتر آبش تبخیر میشه
  5. عزیزانی که آبغوره شون تموم شده مثل خود من غوره تو فریزیرم داشتم کمی تو ماهی تابه کوچک ریختم ته استکان آب اًضافه کردم وبا شعله کم گذاشتم غوره هام نرم بشن با پشت قاشق له شون کردم واز صافی رد کردم شدن آبغوره خیلی هم طعمش عالی بود.
مطالب مرتبط :

طرز تهیه جوجه ترش گیلانی

طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی

طرز تهیه گوزلمه ارومیه

منبع : سایت گل من و تو - کانال گل من و تو

اینستاگرام گل من و تو

ارسال پاسخ