خيارشور هم از آن خوشمزه های وسوسه انگيزی است كه اگر حتی به تنهايی هم داخل يخچال باشد و نگاهتان با آن بيفتد، محال است كه يكی از آن را برندارید و نخورید… جزو مخلفاتی می باشد که برای تهیه خیلی از غذا ها و ساندویچ ها نیاز داریم و در صورت نبود جای خالی آن ها کاملا در سفره خود نمایی می کند.
اين مدل خيار شورخيلی خوشمزه است و در عين حال بسيار راحت، يعنی نه احتياج هست كه آب را بجوشانيد و خنک كنيد و نه حتی خيار و سبزی ها را بعد از شستن خشک كنيد به اين ترتيب كه كافی است چند تا از شيشه هايی را كه درهای فلزی دارند مثل شيشه های رب، سس مايونز، ترشی و غيره را كه مواد داخل آن را استفاده كرديد دور نیندازيد.
مواد لازم برای تهیه خیارشور یک روزه
خیار نیم کیلو
سیر 4 حبه متوسط
فلفل تند 3 عدد
ترخون ترجیحا تازه 3 شاخه (اگر از خشک استفاده می کنید نصف قاشق مرباخوری)
شوید تازه 1 شاخه (اگز از شوید خشک استفاده می کنید نصف قاشق مرباخوری)
سرکه یک سوم لیوان
ترکیب آب و سرکه جمعا 1 لیوان
نمک به ازای هر لیوان ترکیب سرکه و آب 1 قاشق مرباخوری
شکر نوک قاشق مرباخوری
آبلیمو 4-5 قطره
طرز تهیه خیارشور یک روزه
ابتدا سیر ، شوید ، ترخون رو ته ظرف میریزیم و خیار ها رو میچینیم تا ظرمون کاملا پر بشه سپس ترکیب آب و سرکه رو اضافه می کنیم. بعد نمک ، آبلیمو ، شکر و فلفل ها رو اضافه می کنیم.
در قابلمه ای مقداری آب میریزیم تا دو سوم شبشه ای که خیارشور قرار توی اون آماده بشه رو بگیره. یعنی بالاتر از نصف شیشه آب در قابلمه بریزید.
نیم ساعت زمان لازم داره که پخته بشه و رنگ خیارها عوض بشه.
بعد از سرد شدن در یخچال قرار میدیم و یک شب استراحت میکنه تا کاملا جا بیفته و خوردنی بشه.
ارسال پاسخ