طرز تهیه محلبی انجیر : اگر دنبال یک دسر خوشمزه و دوست داشتنی هستید که بشه با انجیر درست کرد حتما محلبی انجیر رو تست کنید. باز با یه دسر انجیری اومدم چه گیری دادم به انجیر خب چکارشون کنم از اونجایی که این میوه زود خراب میشه باید یه بلایی سرشون میاوردم هم یخچال خالی وپاکسازی شد و هم اینکه نتیجه شد این دسر خوشکل وخوشمزه😋
مواد لازم بریا تهیه محلبی انجیر
انجیر تازه 400گرم
شکر 1پیمانه سرپر
شیر 4لیوان
نشاسته گل 1/3پیمانه
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
کره 1 قاشق مربا خوری
تخم شربتی 1 قاشق غذاخوری
گردو 1/3پیمانه
طرز تهیه محلبی انجیر
اول کاری باید انجیرها رو پوست بگیرید و سعی کنید با رنده درشت اون رو رنده کنید و سپس در داخل قابله شیر و شکر و همچنین نشاسته رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار بدین و تا زمانی که به غلظت برسه مدام هم بزنید و در آخر هم بهش کره و وانیل رو اضافه کنید دیگه روی حرارت نذارید بمونه و بعد انجیر و گردو خرد شده و تخم شربتی رو که با کمی آب گرم خیس کردید وحجم دار شدن ، رو هم اضافه کنید وداخل لیوانها ورقه نازک انجیر رو بچسبونید واز مایه داخلشون بریزید وتویخچال بزارید تا خودشو بگیره .برای تزیین هم از انجیر وگردو خردشده وبلوبری استفاده کنید وچند برگ نعنا تا خوشکل بشن
یک نکته مهم: شما میتونید به جای استفاده از انجیر تازه از انجیر خشک هم برای محلبی انجیر استفاده کنید.
رسپی از فرشته قربانی
1دیدگاه