دستور تهیه سس نعناع خانگی: تهیه سس نعناع خانگی کاری لذت بخش است.اگر اولین بار است این سس را درستمیکنید، این مطلب را تا آخر بخوانید. زمان زیادی از شما نمیگیرد. اگر در خانه از رنگ غذا استفاده نمیکنید، از آن مرحله چشمپوشیکنید. بدون رنگ غذای سبز، سسی طلایی رنگ خواهیدداشت. این سس نعناع را درستکرده و چند ماه از آن استفادهکنید یا به عنوان هدیه دستساز به دوستانتان تقدیم کنید. راستی ما در مطلبی جدا در خصوص سس های مادر صحبت کردیم و میتونید اون رو مطالعه کنید.
مواد لازم برای تهیه سس نعناع :
- 1 و یک دوم پیمانه نعناع تازه
- 2 و یک چهارم پیمانه آب جوشیده
- دو قاشق غذاخوری آب لیوی تازه
- 1 تا 2 قطره رنگ غذای سبز، اختیاری است
- 3 و یک دوم پیمانه شکر
- 1 کیسه کوچک پکتین
مرحله به مرحله با طرز تهیه سس نعناع خانگی
در ادامه به شما مرحله به مرحله این سس خوشمزه را آموزش مدیم و در انتهای مطلب میتونید به راحتی این سس رو درست کنید.
مرحله اول: ابتدا ظرف شیشهای را سترونکنید
برای سترونکردن ظرف شیشهایتان میتوانید آن را در قابلمه آب بزرگی روی شعله پخش کن پایه داری بگذارید، مراقب باشید شیشهها به ته قابلمه نخورند. برای مدت 10 دقیقه آنها را بجوشانید. میتوانید شیشهها را شسته، خشککرده، سپس فقط قسمت شیشهای و نه درپوش آن را روی تاوه شیرینی پزی در فر با دمای 200 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه قرار دهید. همچنین میتوانید شیشهها را در ماشین ظرفشویی گذاشته و بشویید.
مرحله دوم: نعناعها را بشویید
نعناعها را خوب با آب سرد بشویید.
مرحله سوم: نعناعها را با گوشتکوب بکوبید
نعناع ها را با ساقه در یک ماهیتابه ریخته و با یک گوشتکوب چوبی لهکرده و بکوبید.
مرحله چهارم: آب جوش اضافهکنید
مقدار آب لازم را به ماهیتابه اضافهکرده و در آن را بگذارید تا کاملاً به جوش بیاید. سپس آن را از روی آتش بردارید. مدت 10 دقیقه آن را کناری بگذارید تا کمی سرد شود.
مرحله پنجم: آن را از صافی رد کنید
آن را از صافی عبور دهید تا برگهای نعناع و آب جدا شوند. میتوانید از صافی برای این مرحله استفاده کنید. اگر صافی نبود بسادگی آب را بدون برگها درون شیشه بریزید.
مرحله ششم: آب نعناعها را به ماهیتابه منتقلکنید
1 و دو سوم پیمانه آب نعناع را اندازهگرفته و به ماهیتابهای تمیز انتقالدهید.
نکته: میتوانید از همان ماهیتابهای هم که نعناعها را در آن جوشاندید استفادهکنید. فقط مطمئن شوید که هیچ برگ نعنایی در ماهیتابه وجود ندارد.
مرحله هفتم: رنگ غذا اضافهکنید (اختیاری)
اگر دوست دارید رنگ سس نعناعتان سبز رنگ باشد کمی رنگ غذای سبز به آن اضافهکنید. اگر از رنگ غذای مایع استفادهمیکنید، تنها یک قطره کافیست. اگر از رنگ غذای ژلی استفاده کردید، بین تا قاشق غذاخوری استفادهکنید.
مرحله هشتم: شکر را اضافهکرده و هم بزنید
شکر را به آن اضافهکنید و خوب هم بزنید. ماهیتابه را روی اجاق بگذارید و درپوش آن را بگذارید. بگذارید تا کاملاً بجوشد.
مرحله نهم: پکتین مایع را اضافهکنید
زمانی که کاملاً به درجه جوشیدن رسید، آن را از روی آتش برداشته و 1 کیسه کوچک پکتیم مایع در آن ریخته و هم بزنید.
مرحله دهم: سس را در شیشههای سترون شده بریزید
وقتی پکتین مایع را بخوبی ترکیب کردید، فوراً ترکیب را در شیشههای سترون شده بریزید. آنها را پر کنید، طوری که حدود یک دوم یا یک چهارم اینچ از سر شیشه خالی بماند. درپوش شیشه رامحکم ببندید.
مرحله یازدهم: شیشه حاوی سس نعناع را بجوشانید
یک شعله پخش کن پایه دار در ته قابلمه بزرگی بگذارید و قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید. بگذارید خوب بجوشد. با یک انبر به دقت شیشه را درون قابلمه فروکنید. اگر لازم بود آب بیشتری در قابلمه در حال جوشیدن بریزید. تا آب یک اینچ بالاتر از سر شیشه قراربگیرد. برای 10 دقیقه بگذارید بجوشد.
سپس شیشه را از قابلمه درآورده، آن را روی حولهای قرار دهید تا سرد شود. وقتی شیشه سرد شد آن را چک کنید که کاملاً مهروموم شده باشد، به این شکل که مرکز درپوش کمی برآمده شدهباشد. اگر خوب مهروموم نشود باید شیشه حاوی سس نعناع خانگی در یخچال نگهدای کنید. اما اگر بخوبی مهر و موم شود میتوانید آن را در دمای اتاق در انباری نگهدارید.
مطلب مرتبط :
طرز تهیه پاستا با سس آلفردو
نان پستو ریحان خوشمزه بی نظیر|سس پستوی ریحان
ارسال پاسخ