شیرینی

طرز تهیه شکلات پاستیلی فوق العاده خوشمزه + ویدیو

طرز تهیه شکلات پاستیلی
طرز تهیه شکلات پاستیلی
518بازدید

طرز تهیه شکلات پاستیلی : سلام خدمت دوستان خوبم یک شکلات خوشمزه براتون آماده کردم که هم طعم خوبی داره و هم تکه بچه ها جون این شکلاتها در ظرف دربسته حداقل تا یک هفته داخل یخچال ،و یکماه داخل فریزر قابل نگهداریه ،با این مقدار مواد و سایز قالب من حدود ۲۵ تا ۳۰ تا شکلات میشه درست کرد و یکی از ویژگی های خوب این شکلات همون خونگی بودنش هست که میتونید به راحتی توی خونه درستش کنید راستی ویدیو رو از دست ندید.

مواد لازم برای تهیه شکلات پاستیلی

150 گرم شکلات تخته ای

یک بسته پودر ژله ی دلخواه

دو قاشق غذاخوری گلوکز یا عسل

یک سوم پیمانه آب معمولی

طرز تهیه شکلات پاستیلی فوق العاده

خب برای تهیه این شکلات خوشمزه پاستیلی ابتدا شکلات تخته ای رو به روش بن ماری کاملا ذوب کنید بعد داخل قالب مخصوص شکلات رو پرکنید (قالبهای کوچک که همه ی لوازم قنادیها دارن ) دو دقیقه صبر کنید ،بعد قالب را روی صفحه ی مشبک برگردونید تا شکلات اضافی بریزه و فقط دیواره ها شکلات داشته باشه ، چهار دقیقه زمان بدین و بعد برگردونید.

فوت کوزه گری :

شکلاتهایی که روی قالب ریخته رو با لیسک یا کاردک بردارید تا در پایان کار لبه ی شکلات‌ها تمیز و صاف باشه حالا قالب رو نیم ساعت در یخچال بذارید تا شکلات سفت بشه

مراحل تهیه پاستیل

در این فاصله پاستیل رو آماده کنید ،برای تهیه پاستیل قبلا گفته بودم که باید یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین استفاده کنید ولی برای پاستیل این شکلات نباید پودر ژلاتین بریزید ، پودر ژله با طعم دلخواه رو با آب سرد مخلوط کنید وروی حرارت بنماری مدام هم بزنید تا مواد شفاف بشه

سپس گلوکز یا عسل رو بهش اضافه کنید و از حرارت بردارید ،وقتی که کمی از داغی افتاد قالب رو از یخچال بیارید و پاستیل رو داخلش بریزد تا حدی که سر قالب خالی باشه ،بعد بذارید در محیط بمونه تا پاستیل کمی خودشو بگیره ،سپس روی پاستیل ها دوباره شکلات ذوب شده بریزید مطابق فیلم ،و دوساعت در یخچال بگذارید تا خوب خودشو‌بگیره ،سپس مطابق فیلم از قالب خارج کنید. میتونید کمی شکلات ذوب شده رو در قیف بریزید وروی شکلاتها به صورت خطی طرح بزنید که خوشگلتر بشه

 

حتما مطالعه کنید
طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده + ویدیو

نکات مهم طرز تهیه شکلات پاستیلی

  1. بهتره زیر صفحه ی مشبک نایلون بذارید تا شکلاتهای اضافه روش بریزه و در انتهای کار با همون نایلون داخل یخچال بذارید تا شکلاتها سفت بشن بعد خیلی راحت از نایلون جداش کنید و دوباره استفاده کنید
  2. در تمام مراحل کار قالب رو در یک سینی بذارید
  3. اگر حین کار پاستیل سفت شد کمی بنماری کنید تا روون بشه
شکلات پاستیلی
شکلات پاستیلی

دستور شکلات پاستیلی از شور و شیرین

مطالب مرتبط :

ارسال پاسخ