دسر

طرز تهیه فالوده شیرازی در خانه + ویدیو

طرز تهیه فالوده شیرازی در خانه
طرز تهیه فالوده شیرازی در خانه
250بازدید
طرز تهیه فالوده شیرازی در خانه : همانطور که میدونید یکی از دسرهای ما ایرانی ها که هم میشه به تنهایی و هم کنار بستی سرو شود فالوده هست که معروف ترین اون فالوده شیراز، کرمان و یزد هست، فالوده یک دسر سهی هست که از رشته های باریک نشاسته در آب و یخ تشکیل میشه جالبه بدونید که قدیما رشته های فالوده (پالوده) خیلی سخت و وقت گیر بوده درست کردنش ولی الان که همه چیز مکانیزه شده خیلی راحت این رشته ها درست میشه

تفاوت فالوده ها

تفاوت فاوده ها شهر های مختلف در چاشنی که در اون استفاده میشه هست مثلا در نوع شیرازی اون از آب لیمو، عرق نسترن و یا شربت آلبالو استفاده میشه ولی فالوده کرمانی رو با گلاب و نعناع میل میکنند.

مواد لازم برای تهیه فالوده شیرازی

بچه ها اول اینو بگم ک دنبال درست کردن رشته ی فالوده تو خونه نباشید چون دستور درست و امتحان شده ومطمئن پیدا نمکنید ،اگرم پیدا کنید بعدش باید برید دستگاه رشته کن بخرید ، همین رشته های نشاسته ای که در لوازم قنادی میفروشن خیلی خوبه ،طعمش مثل همین رشته های فالودهست یه بسته شو بخرید در نهایت اندازه ی دو کیلو فالوده خواهید داشت ،که میتونید هر بار نصفشو درست کنید.
شکر……..۳ لیوان
آب…………۴لیوان
گلاب ……….یک سوم لیوان
رشته نشاسته چینی ……یک بسته ،(داخل فیلم بسته بندیش مشخصه)

طرز تهیه فالوده شیرازی در خانه

آب ، شکر و گلاب رو روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر حل بشه ،نیازی به جوشیدن نیست همینکه حل بشه کافیه ، وقتی خنک شد بریزید داخل ظرف فلزی و بزارید داخل فریزر بمدت ۵ تا ۶ ساعت تا ببنده ( نذارید زیادی تو فریزر بمونه چون سخت تراشیده میشه )

حتما مطالعه کنید
طرز تهیه اسلایس کارامل و شکلات تویکس به همراه مراحل

حالا آب رو بذارید جوش بیاد و رشته های فالوده رو از وسط نصف کنید یا چهار تکه کنید من نکردم از وسط نصف کردم فقط سپس بذارید ۱۰ تا ۱۲ دقیقه رشته ها خوووب بجوشن و نرم بشن( وقتی بین دوانگشت فشارش بدین راحت له میشه)سپس بریزید در سبد و اب سرد روش بریزید. تا کاملا خنک بشن . . اگر رشته ها خیلی بلند بود ،تو این مرحله با قیچی کمی خردشون کنید.

سپس شربت یخ زده رو از فریزر خارج کنید و با قاشق پوره کنید مطابق فیلم، حالا در داخل ی ظرف فلزی یکم از شربت پوره شده و یکم رشته بریزید و به همین ترتیب ادامه بدید تا مواد تموم بشه ، فقط دقت کنید لایه ی آخر باید شربت پوره شده باشه، بعد بمدت نیم ساعت بذارید داخل فریزر و سپس با آب لیمو و شربت آلبالو سرو کنید.

نکات مهم در تهیه فالوده شیرازی در خانه

شربت یخ زده باید مثل یخ در بهشت بشه پس شکر دستور رو‌کم نکنید چون باعث میشه شربت مثل یخ سفت بشه

سعی کنید فالوده رو اندازه ی مصرفتون تهیه کنید چون تازه ش خوشمزه تره، ولی اگر اضافه موند میتونید فریزش کنید ولی نیم ساعت قبل از مصرف بیرون بذارید تا یخش باز بشه

رسپی و فیلم از shur_o_shirin

طرز تهیه فالوده شیرازی در خانه
طرز تهیه فالوده شیرازی در خانه
مطالب مرتبط :

طرز تهیه دسر کادایف بسیار خوشمزه

طرز تهیه دسر کرمفیل موز و شکلات

طرز تهیه دسر خوشمزه محلبی انجیر

منبع : سایت گل من و تو - کانال گل من و تو

اینستاگرام گل من و تو

۱ دیدگاه

ارسال پاسخ