طرز تهیه فالوده شیرازی در خانه : همانطور که میدونید یکی از دسرهای ما ایرانی ها که هم میشه به تنهایی و هم کنار بستی سرو شود فالوده هست که معروف ترین اون فالوده شیراز، کرمان و یزد هست، فالوده یک دسر سهی هست که از رشته های باریک نشاسته در آب و یخ تشکیل میشه جالبه بدونید که قدیما رشته های فالوده (پالوده) خیلی سخت و وقت گیر بوده درست کردنش ولی الان که همه چیز مکانیزه شده خیلی راحت این رشته ها درست میشه
تفاوت فالوده ها
تفاوت فاوده ها شهر های مختلف در چاشنی که در اون استفاده میشه هست مثلا در نوع شیرازی اون از آب لیمو، عرق نسترن و یا شربت آلبالو استفاده میشه ولی فالوده کرمانی رو با گلاب و نعناع میل میکنند.
مواد لازم برای تهیه فالوده شیرازی
بچه ها اول اینو بگم ک دنبال درست کردن رشته ی فالوده تو خونه نباشید چون دستور درست و امتحان شده ومطمئن پیدا نمکنید ،اگرم پیدا کنید بعدش باید برید دستگاه رشته کن بخرید ، همین رشته های نشاسته ای که در لوازم قنادی میفروشن خیلی خوبه ،طعمش مثل همین رشته های فالودهست یه بسته شو بخرید در نهایت اندازه ی دو کیلو فالوده خواهید داشت ،که میتونید هر بار نصفشو درست کنید.
شكر……..۳ ليوان
آب…………٤ليوان
گلاب ……….یک سوم لیوان
رشته نشاسته چيني ……یک بسته ،(داخل فیلم بسته بندیش مشخصه)
طرز تهیه فالوده شیرازی در خانه
آب ، شكر و گلاب رو روي حرارت ملایم هم بزنید تا شكر حل بشه ،نیازی به جوشیدن نیست همینکه حل بشه کافیه ، وقتی خنک شد بريزيد داخل ظرف فلزی و بزاريد داخل فريزر بمدت ۵ تا ۶ ساعت تا ببنده ( نذارید زیادی تو فریزر بمونه چون سخت تراشیده میشه )
حالا آب رو بذاريد جوش بياد و رشته هاي فالوده رو از وسط نصف كنيد یا چهار تکه کنید من نكردم از وسط نصف كردم فقط سپس بذارید ۱۰ تا ۱۲ دقيقه رشته ها خوووب بجوشن و نرم بشن( وقتی بین دوانگشت فشارش بدین راحت له میشه)سپس بريزيد در سبد و اب سرد روش بريزيد. تا کاملا خنک بشن . . اگر رشته ها خیلی بلند بود ،تو این مرحله با قیچی کمی خردشون کنید.
سپس شربت يخ زده رو از فريزر خارج كنيد و با قاشق پوره كنيد مطابق فیلم، حالا در داخل ي ظرف فلزی يكم از شربت پوره شده و يكم رشته بريزيد و به همین ترتيب ادامه بديد تا مواد تموم بشه ، فقط دقت کنید لایه ی آخر باید شربت پوره شده باشه، بعد بمدت نيم ساعت بذارید داخل فريزر و سپس با آب لیمو و شربت آلبالو سرو کنید.
نکات مهم در تهیه فالوده شیرازی در خانه
شربت یخ زده باید مثل یخ در بهشت بشه پس شکر دستور روکم نکنید چون باعث میشه شربت مثل یخ سفت بشه
سعی کنید فالوده رو اندازه ی مصرفتون تهیه کنید چون تازه ش خوشمزه تره، ولی اگر اضافه موند میتونید فریزش کنید ولی نیم ساعت قبل از مصرف بیرون بذارید تا یخش باز بشه
رسپی و فیلم از shur_o_shirin
مطالب مرتبط :
طرز تهیه دسر کادایف بسیار خوشمزه
1دیدگاه