طرز تهیه فرنی با شیره خرما : یه فرنی بدون شکر و مقوی با شیره خرما یا انگور.این فرنی هم بصورت سرد هم گرم میتونید نوش جان کنید که البته من خودم سردش رو ترجیح میدم. میتونید به عنوان صبحانه و یا میان وعده و یا دسر بعد از غذا سرو کتید.مهمتر از همه اینکه چون شکر و چربی نداره با خیال راحت بدون عذاب وجدان میشه خورد.
رسپی یه فرنی فوق العاده خوشمزه بدون شکر براتون دارم.فرنی با شیره خرما.شیره خرما خونگیه و خودم درست می کنم هشتگش رو میذارم اگه دوست دارین شما هم درست کنید.این شیره غلیظه و رنگ نسکافه ای زیبایی به فرنی میده عطر گلاب و هل هم که در این فرنی واقعا عالیه.
مواد لازم برای تهیه فرنی با شیره خرما
شیر 4 لیوان(یک لیتر)
شیره خرما 2/3لیوان
گلاب 1/2لیوان
آرد برنج 3 قاشق سوپ خوری
نشاسته گندم(نشاسته گل) 1 قاشق سوپ خوری
آب 1/3لیوان
پودر هل در صورت تمایل 1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه فرنی با شیره خرما
آرد برنج را داخل شیر حل کنید نشاسته را داخل آب حل کنید و از صافی رد کنید تا ناخالصی نشاسته گرفته بشه.درون شیر بریزید شیره خرما را نیز اضافه کنید و روی حرارت ،مدام به هم بزنید تا غلیظ بشه وقتی مطمئن شدید که آرد و نشاسته پخته شده گلاب و هل را اضافه کنید کمی که جوشید از روی حرارت بردارید و درون ظرف سرو بریزید و اونو تزیین کنید. از اونجایی که غلظت شیره خرما ممکنه متفاوت باشه و شیره ای که من استفاده میکنم خونگی و غلیظ هست لطفا در هنگام طبخ آن را بچشید و اگر نیاز بود کمی شیره اضافه کنید. اگر فرنی غلیظ شد کمی شیر اضافه کنید.به جای شیره خرما از شیره انگور هم میتوانید استفاده کنید.
این فرنی بسیار مقوی، مغذی و خوشمزه است امیدوارم که درست کنید و بپسندید.
رسپی از نجمه السادات شریعتمداری
ببخشید باشیره توت سفید نمیشه درست کرد؟
چرا میشه درست کرد