طرز تهیه فلن کدو حلوایی با مرنگ سویسی

طرز تهیه فلن کدو حلوایی
طرز تهیه فلن کدو حلوایی

طرز تهیه فلن کدو حلوایی : در اصل فلن یک دسر سوئدی که خیلی خیلی خوشمزه هستش، فلن ها رو جزو خانواده کاسترد میدونن و بسیار شبیه به کرم کارامل می باشد. حالت این دسر بعد از پخت بین پودینگ و کاستار هستش وای ه وقتی با کیک همراه بشه یک طعم بسیار جذاب و خوشمزه میده. وقتی یک تیکه از این کیک رو میخورید و مزه میکنید حس بسیاز خوب و خوشمزه ای بهتون دست میده.یک لقمه از این کیک فلن احساس خوردن کیک و پودینک و کاستارد در کنار هم را به شما میده. بریم سراغ طرز تهیه فلن کدو حلوایی که ویدیو اون رو در آخر مطلب واستون قرار دادم.

مواد لازم برای تهیه فلن کدو حلوایی

200 گرم کدوحلوایی، بخارپز شده
55 گرم یا 4 قاشق غذاخوری شکر
2 تخم مرغ
150 میلی لیتر یا 3/4 پیمانه خامه
150 میلی لیتر یا 3/4 پیمانه شیر
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
2/3 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
1/3 قاشق چایخوری پودر جوز هندی

برای کارامل:

بنر گل من و تو

40گرم یا 3ونیم قاشق غذاخوری شکر

مراحل تهیه فلن کدو حلوایی

ابتدا کدو حلوایی رو خرد کرده و سپس آن را بخار پز کنید حالا که کدو حلوایی بخار پز آماده شد، کدوحلوایی، شیر، خامه، شکر، تخم مرغ ها، ادویه جات و وانیل رو داخل مخلوط کن بریزین و مخلوط کنین تا کاملا مخلوط یکدستی شه.

مخلوط کردن مواد اولیه
مخلوط کردن مواد اولیه

برای کارامل ، شکر رو داخل تابه پخش کنین و بزارین آب و کاراملی شه

کاراملی کردن شکر
کاراملی کردن شکر

بعد سریع داخل قالب بریزین تا سفت نشده، نیاز نیز پخش کنین، بعد مخلوط کدوحلوایی رو روش بریزین، از الک رد کنین، حالا این قالب رو داخل یک قالب دیگه بزرگتر بزارین و تا 1/3 آب پر کنین، در فر گرم شده 130 درجه، 1 ساعت بپزین.

اضافه کردن مواد فلن کدو حلوایی به قالب
اضافه کردن مواد فلن کدو حلوایی به قالب


بعد فر رو خاموش کنید و بزارین داخلش سرد شه،بعد ازینکه سرد شد،حداقل 3-4 ساعت (یک شب بهتره)، بزارین یخچال. بعد با کمک چاقوی تیز، و کمی تکون دادن، از قالب دربیارین، یعنی برگردونین.قسمت کاراملی روش باید باشه.

برای مرنگ سویسی

43گرم سفیده تخم مرغ (1 سفیده تخم مرغ متوسط)
63 گرم یا 3ونیم قاشق غذاخوری شکر
1/2 قاشق چایخوری پودر کرم تارتار
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

طرز تهیه مرنگ سوئیسی

داخل یک کاسه مقاوم در برابر حرارت، که روی یک قابلمه دارای آب جوش گذاشتین،سفیده، شکر و کرم تارتار رو اضافه کنید و مدام هم بزنین، با همزن دستی، اونقدر که شکر کاملا حل شه، از مایع بردارین با دوتا انگشت و ببینین شکر احساس میکنین? حدود 4 دقیقه طول میکشه، بعد کاسه رو بردارین و روی میز بزارین و اونقدر با همزن برقی بزنین تا فرم بگیره، حدود 5 دقیقه.

تهیه مرنگ سوئیسی
تهیه مرنگ سوئیسی

بعد وانیل رو اضافه کنین و مخلوط کنین و بعد روی فلن با قیف بدین و بعد با شعله آشپزخانه کاراملی کنین از دور.اگه شعله ندارین از خامه فرم گرفته استفاده کنید.

فلن کدو حلوایی با مرنگ سویسی
فلن کدو حلوایی با مرنگ سویسی

ویدیو طرز تهیه فلن کدو حلوایی

شما در این ویدیو مراحل کامل تهیه فلن کدو حلوایی رو مرحله به مرحله آموزش میبینید حتما ویدیو را تماشا کنید.

منبع : zuleyhaterzi