در این آموزش میخوام یک نون خوشمزه ژاپنی رو بهتون آموزش بدم این نان ژاپنی خوشمزه رو پیشنهاد میکنم جتما درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
چند نکته برای نان ژاپنی tangzhong
من خمیر رو بعد از عمل اومدن روی صفحه کار باز کردم و با کاتر دایره برش زدم و روش چند تکه پنیر کیبی گذاشتم و بعد یک خمیر دایره دیگه روش گذاشتم ولبه هاشو با انگشت که کمی خیس کرده بودم بهم چسبوندم و وسطش یک گودی ایجاد کردم و با ماسوره کرمفیل رو شکوفه زدم رومال زده و کمی تخم خرفه پاشیدم وگذاشتم فر.
این مقدار مواد ۹عدد نون بهتون میده با این سایزی که تو عکس میبینید. کرمفیل داخل فر ذوب نمیشه اصلا از جاش تکون نمیخوره. کرمفیل رو از لوازم قنادیها تهیه کنید .
اول مواد اولیه نان ژاپنی tangzhong
دو سوم پیمانه شیر رو با یک چهارم پیمانه آرد سفید مخلوط کنید بزارید روی حرارت هم بزنید تا مثل پودینگ بشه کامل تو ظرف جمع میشه بزارید کنار تا خنک بشه.
پدو پیمانه و نیم آرد رو با ۳ قاشق شکر و نصف قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید .
حالا سه قاشق چایخوری خمیر مایه رو بهمراه یک قاشق شکر با دو سوم پیمانه شیر ولرم ( شیری که دست رو نسوزونه) مخلوط کنید و روی ظرف رو بپوشونید پنج دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاد بعد بهمراه 👈Tangzhong به مواد خشک اضافه کنید
مراحل تهیه نان ژاپنی tangzhonh
من همه رو میریزم داخل میکسر و با سری که مخصوص ورز دادن نون هست پنج دقیقه میزارم ورز بخوره اگه میکسر ندارید ده دقیقه با دست ورز بدین بعد یک قاشق غذاخوری کره نرم شده رو هم به خورد خمیر بدین و ورز بدین تا خمیر لطیف بشه .
اگه نیاز به آرد بود اضافه کنید ولی اگه بیش از حد بزنید بعد پخت نون سفت میشه. خمیر رو داخل یک ظرف چرب شده بزارید روشو بپوشانید و یک ساعت استراحت بدین تا حجمش دو برابر بشه ، واسه رومال هم یک عدد زرده تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری شیر زدم. بازم بیست دقیقه بزارید استراحت کنه بعد داخل فر بزارید.
مدت پخت حدود ۳۰ دقیقه ، دمای فر ۱۸۰ درجه ، یک ظرف آب هم داخل فر بزارید همیشه واسه پخت نانها. فر رو از بیست دقیقه قبل روشن کنید.
1دیدگاه