طرز تهیه پنکیک با بهترین رسپی

طرز تهیه پنکیک صبحانه

پن کیک یکی از صبحانه های خوشمزه و اشتها آوری هستش که من پیشنهاد میکنم حتما در برنامه غذایی(صبحانه) خود اضافه کنید. همیشه برای امتحان کردن صبحانه متفاوت پن کیک یک انتخاب عالی حساب میشه، دلیلشم اینه که هم تهیه اش آسونه و هم معمولا مواد اولیه اش تو همه خونه ها پیدا میشه و علاوه بر همه اینا خیلی خوشمزه و لذیذ هست و بافت لطیفی هم داره. پنکیک صبحانه رو میتونید با شیره ، کره ، عسل ، حلوا ارده ، شکلات صبحانه ، انواع مربا و … میل نمایید.

مواد لازم برای تهیه پنکیک

من رسپي هاي (روش تهیه پنکیک) مختلفي رو براي پنكيك امتحان كردم اما بدون اغراق اين رسپي بهترينشون هست كه از آرزو جانم ياد گرفتم.

آنچه در این مطلب مطالعه میکنید:

تخم مرغ يك عدد

بنر گل من و تو

آرد يك و نيم ليوان (فرانسوي دسته دار)

شكر يك چهارم ليوان

شير يك و يك چهارم ليوان

كره سه قاشق غذاخوری

وانيل نصف قاشق غذاخوری

بيكينگ پودر سه و يك دوم قاشق چای خوری

نمك نصف قاشق چای خوری

روش تهیه پنکیک

اول كره رو ذوب كنيد بعد با تخم مرغ و وانيل و شكر خوب هم بزنيد و بعدشير رو اضافه كنيد، حالا آرد رو با نمك و بيكينگ پودر مخلوط كنيد واضافه كنيد و با همزن بزنيد تا مايع يكنواختي بشه، حالا اگه ماهيتابه مخصوص پنكيك داريد كه هيچ اگه نداريد ميتونيد يه ملاقه رو براي خودتون معيار در نظر بگيريد كه دايره ها يك اندازه در بيان ، يه نكته كه بايد ماهيتابه داغ داغ بشه و ديگه اينكه فقط براي دونه اول با فرچه كف ماهيتابه رو خيلييييي كم چرب ميكنيم براي بعدي ها احتياجي نيست، يه ملاقه بريزيد وقتي يك طرف رنگش قهوه اي روشن شد برگردونيد ✌

آموزش تهیه پنکیک

توجه کنید که

تموم شده به همین راحتی و خوشمزگی پنکیک شما آماده شده و میتونید نوش جان کنید. ولی اینم بگم که همیشه تزئین کردن غذا یکی از نکات مهم هست که باید همیشه بهش دقت کنید، شما هرچقدر هم که غذای خوشمزه ای درست کنید ولی تزئینش نکنید شاید به چشم نیاد.