طرز تهیه پیتزا با نان همبرگر و تست : پیتزا به روش های مختلفی درست میشه ولی یکی از روش هایی که نیاز به درست کردن خمیر پیتزا و یا خرید اون ندارهپیتزا با نان همبرگر و تست هست که فوق العاده خوشمزه و جدید هست که در این مطلب به شما نحوه درست کردن این پیتزا خوشمزه رو آموزش میدیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای پیتزا با نان همبرگر و تست
نان همبرگر ۱ عدد
نان تست یک بسته سایز خیلی کوچک
گوشت چرخ کرده(در صورت تمایل میتونیم از سویا به عنوان جایگزین هم استفاده کنیم) ۲۰۰ گرم
قارچ ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
فلفل دلمهای ۱ عدد بزرگ
ذرت ۱۰۰ گرم (به دلخواه)
ژامبون ۶ ورق
پنیر پیتزا ۵۰۰ گرم
سس گوجه به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان لازم .
نکات پیتزا با نان همبرگر و تست
تنوع مواد این پیتزا میتونه خیلی زیاد باشه. مثلا با گوشت مرغ پخته شده یا با مایه ماکارونی وگوشت چرخ کرده – با ترکیب بادمجان کبابی و سیر – گوشت گردن پخته شده و قارچ و انواع سبزیجات به تنهایی یا ترکیبی بدون گوشت و مرغ …..
سعی کنید نونهاتون تازه باشند تا زمان خوردن سفت نباشه. اگر از نون همبرگر بسته بندی استفاده کنید خیلی عالی میشه.
طرز تهیه پیتزا با نان همبرگر و تست
ابتدا پیاز را ریز خورد کرده و نمک و زردچوبه بهش میزنیم و وقتی طلایی شد گوشت چرخ کرده یا سویا رو اضافه میکنیم و شروع به تفت دادن میکنیم و سپس فلفل و زردچوبه و آویشن رو اضافه میکنیم. بعد فلفل دلمهای و قارچ و ژامبون خورد شده رو اضافه میکنیم و میذاریم با هم سرخ بشن و بپزن.
آماده سازی نان همبرگر و تست
نون های تست رو با سس گوجه فرنگی رومال میکنیم و یکم پنیر پیتزا میریزیم. و نون های همبرگر رو از وسط نصف کنید و کمی از خمیرش رو بردارید
بعد مواد دلخواه رو روی نونها بریزید و مواد رو روش به صورت کاملا یکدست پخش میکنیم و باز یکم پنیر پیتزا میریزیم.
میتونید موادی رو برای تزیین استفاده کنید مثل گوجه گیلاسی یا زیتون اگر از این مواد میخواهید استفاده کنید اونهارو در آخر روی پیتزا میچینیم و اگر اسپری آب تو خونه دارید بهتره روی هر کدوم رو قبل از توی فر رفتن خیلی کم اسپری کنید تا رطوبتش توی فر گرفته نشه و پنیر پیتزا هم کش بیاد و خشک نشه.
خب حالا که همه کارا تموم شده مواد رو داخل فر با حرارت ۱۷۵ درجه به مدتی که فقط پنیر پیتزا آب بشه داخل فر قرار میدیم. چون همه مواد پخته شده هستن احتیاج نیست زیاد داخل فر بمونه نون ش خشک میشه بهتره مواد خیلی داغم نباشه و از حرارت بیافته و بعد روی نونها بگذارید.
1دیدگاه