طرز تهیه پیراشکی کرمدار خانگی : از شیرینی های خوشمزه که حیلی پرطرفدار شده دونات یا همون پیراشکی هست که در انواع مدل و طعم درست میشه ، ما به شما نحوه درست کردن دونات شکلاتی و پیراشکی گوشت رو آموزش دادیم ولی در این مطلب به همراه یک ویدیو کامل میخوایم دونات کرمدار بهتون آموزش بددیم. پس با من همراه باشید تا این خوشمزه جذاب رو درست کنیم
مواد لازم برای تهیه پیراشکی کرمدار
آرد سفید قنادی ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۵۰ گرم
شیر ولرم ۱ پیمانه
کره ۵۰ گرم
خمیرمایه ۱ قاشق غذا خوری
نمک نوک قاشق چای خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه پیراشکی کرمدار خانگی
برای شروع کار ابتدا خمیر مایه را با ۱ قاشق غذاخوری شکر داخل شیر ولرم بریزید و روش یک بشقاب بذارید تو دمای محیط ۱۰ دقیقه استراحت کنه تا عمل بیاد و پف کنه. داخل کاسه تخم مرغ، وانیل و باقیمانده شکر را با هم مخلوط کنید،کره نرم را افزوده همزده و سپس خمیر مایه عمل اومده را اضافه کنید. حالا آرد را الک کنید و نمک رو بهش اضافه کرده و به مایه اضافه کنید و با دست ورز بدید تا خمیری شود.
مقدار آرد گفته شده توی رسپی تقریبی هستش چون نوع وجنس آردها باهم متفاوته وممکنه کمتر نیاز باشه پس تا جایی آرد بزنید که خمیری شود و به دست نچسبه زیاد از حد بزنید دونات سفت میشه باید خمیر لطیفی باشه با ورزدادن چسبندگی رو بگیرید نه اضافه کردن آرد خمیر را ده دقیقه ورز دهید سپس داخل ظرف چرب شده بذارید روشو بپوشانید و در دمای محیط ۲ ساعت استراحت کنه،حجمش دو برابر بشه.
مراحل پایانی طرز تهیه دونات کرمدار
پف خمیرو بگیرید به دو قسمت تقسیم کنید، روی کاغذ روغنی با وردنه به قطر ۷الی ۸ میل بازکرده و کاتر گرد یا بیضی بزنید.کاتر که زدید روی خمیر پارچه بذارید و۳۰ دقیقه استراحت دوم بدید بهش ، داخل قابلمه کوچکی روغن بریزید، رو حرارت بذارید تا داغ داغ بشه، دور تا دور دوناتها را که زیرش کاغذ روغنیه با قیچی ببرید که خمیرو به کمک کاغذ روغنی بردارید چون با دست کج و کوله میشن ،توی روغن بیاندازید و با قاشق روغنو روش بریزید که پف بیشتر پف کنه موقع سرخ کردن حرارت کم باشه که مغزپخت بشه.داخل صافی بزارید روغن اضافه گرفته و خنک بشه
طرز تهیه کرم پیراشکی
همانطور که گفتیم ایت پیراشکی دارای کرم هست و برای درست کردن این کرم به شکل زیر عمل میکنیم
شیر۳پیمانه___آرد سفید ۴ قاشق غذا خوری___نشاسته ذرت ۴ قاشق غذا خوری ___شکر۱/۲پیمانه
همه رو باهم مخلوط ورو حرارت بزارید،مدام همزده تا غلیظ شود،۱قاشق چای خوری وانیل و۲ قاشق غذا خوری کره اضافه کنید وغلظت باید طوری باشه که جای پره همزن روش بمونه.تو کلیپ مشخصه.
کرم رو به ظرف دیگر منتقل داده،روش سلفون کشیده وبزارید تو یخچال خنک شه بعد با قیف داخل پیراشکیها بزنید.(کرم رو قبل از درست کردن خمیر آماده کنید که خوب خنک شه)
من با سیخ چوبی داخل پیراشکیها رو کمی خالی و بعد کرم ریختم.
میتونید برش بزنید و بعد کرم بریزید فرق نمیکنه.یک طرف پیراشکی رو داخل شکلات آب زده بزنید و ترافل شکلاتی و پسته بریزید برای تزیینش و نوش جان
ویدیو مراحل تهیه دونات کرمدار
مطالب مرتبط :
خمیر جادویی خمیر پیراشکی به شکل گل
ارسال پاسخ