کیک

طرز تهیه چیزکیک دولسه دو لچ و بریتل بادام

طرز تهیه چیزکیک دولسه دو لچ و بریتل بادام
طرز تهیه چیزکیک دولسه دو لچ و بریتل بادام
357بازدید

طرز تهیه چیزکیک دولسه دو لچ و بریتل بادام : یک چیز کیک با طعمی متفاوت و جذاب برای شمایی که دوست دارید بدون نیاز به فر چیز کیک درست کنید، این یک ترجمه از سایت خارجی هست که برای شما آماده کردیم حتما ویدیو آموزشی رو ببنید که انتهای پست قرار دادم.

مواد لازم برای تهیه چیزکیک دولسه دو لچ

موادی که در زیر میگیم برای ۱۰ نفر و قالب ۲۰ یا ۲۳ سانتیمتری کافی است

برای کراست:

۱۴۵ گرم تکه های بیسکوییت
۴۵ گرم نان پرتزل (اختیاری)
۹ قاشق غذاخوری ویا ۱۳۰ گرم کره آب شده

برای چیزکیک:

پیمانه ویا ۶۷۵ گرم پنیر ماسکارپونه یا خامه ای
۱/۲ پیمانه ویا ۱۵۰ گرم سس دولسه دو لچ(۱۸۵ گرم هم میتونین بزنین)(طرز تهیش پایینتر)
۳/۴ پیمانه ویا ۱۷۷ میلی لیتر خامه صبحانه
۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل
۱/۲ قاشق چایخوری نمک

برای بریتل بادام:

۱/۲پیمانه ویا ۱۱۵ گرم کره نرم
۱/۲ پیمانه ویا ۱۱۵ گرم شکر
۱ پیمانه ویا ۱۲۵ گرم بادام تفت داده شده
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱/۲ قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه چیزکیک دولسه دو لچ و بریتل بادام

برای بریتل،یک سینی ۲۰ در ۲۰ سانتیمتری کاغذ آلومینیومی بزارین بعد شکر و کره رو روی حرارت ملایم قرار بدین، بعضا هم بزنید تا کاراملی رنگ شه، بادام های تست شده، وانیل و نمک رو اضافه کنید و مخلوط کنین بعد روی کاغذ آلومینیومی بریزین و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا سفت شه، بعد بردارین و با وردنه به تکه های کوچک و بزرگ بشکنین، بعد داخل ظرف دربسته نگه دارین تا نیاز شه.

برای کراست، بیسکوییت ها و پرتزل هارو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین، کره آب شده رو اضافه کنید و مخلوط کنین. بعد کراست رو ته قالب فشار بدین یکدست و بزارین یخچال. برای چیزکیک، سس دولسه دو لچ و پنیر رو با همزن بزنین، خامه، وانیل و نمک رو اضافه کنید و بزنین تا فرم بگیره، نصف مخلوط رو روی کراست بریزین، بعد کلی بریتل روش بریزین، بعد بقیه چیزکیک رو روش بریزین و یکنواخت پخش کنین.

حتما مطالعه کنید
طرز تهیه کیک قهوه فوق العاده با 2 رسپی

سلفون بکشین و یک شب بزارین یخچال، چون ژلاتین نداره،باید یک شب بمونه تا بگیره. با خامه فرم گرفته، سس دولسه دو لچ و مانده های بریتل بادام، تزیین کنید. چیزکیک تا ۳ روز در یخچال میمونه.فریزر هم میتونین بزارین.

چیزکیک دولسه دو لچ و بریتل بادام
چیزکیک دولسه دو لچ و بریتل بادام

نکته: مطمئن شین که سس دولسه دو لچ، خیلی غلیظ باشه.اگه چیزکیک شله، بزارین فریزر تا سفت شه.

سس دولسه دو لچ

برای ۱ونیم پیمانه(ما اینهمه نمیزنیم داخل چیزکیک کلی میمونه)
۴ پیمانه ویا ۱ لیتر شیر
۱ و ۱/۴ پیمانه یا ۳۰۰ گرم شکر
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل

داخل قابلمه سس با کف با ضخامت زیاد، شکر و شیر رو بجوشونین و حرارت رو کم کرده و بعضیا هم بزنین تا غلیظ و کاراملیزه شه،حدود ۱ونیم ساعت الی ۱ و ۴۵ دقیقه طول میکشه.کف های روشو بردارین.بعد از یک ساعت مدام هم بزنین تا نسوزه.بعد از روی حرارت بردارید و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بعد داخل یک کاسه بریزین تا سرد شه.باید حدود یک و نیم پیمانه باشه.

ویدیو طرز تهیه چیزکیک دولسه دو لچ و بریتل بادام

 

مطالب مرتبط:

طرز تهیه چیز کیک اسفناج

طرز تهیه چیز کیک گلابی و زنجبیل

طرز تهیه چیز کیک زردآلو

مشکلات رایج و نکات مهم پخت کیک خانگی

منبع : سایت گل من و تو - کانال گل من و تو

اینستاگرام گل من و تو

ارسال پاسخ