طرز تهیه چیزکیک دولسه دو لچ و بریتل بادام : یک چیز کیک با طعمی متفاوت و جذاب برای شمایی که دوست دارید بدون نیاز به فر چیز کیک درست کنید، این یک ترجمه از سایت خارجی هست که برای شما آماده کردیم حتما ویدیو آموزشی رو ببنید که انتهای پست قرار دادم.
مواد لازم برای تهیه چیزکیک دولسه دو لچ
موادی که در زیر میگیم برای 10 نفر و قالب 20 یا 23 سانتیمتری کافی است
برای کراست:
145 گرم تکه های بیسکوییت
45 گرم نان پرتزل (اختیاری)
9 قاشق غذاخوری ویا 130 گرم کره آب شده
برای چیزکیک:
پیمانه ویا 675 گرم پنیر ماسکارپونه یا خامه ای
1/2 پیمانه ویا 150 گرم سس دولسه دو لچ(185 گرم هم میتونین بزنین)(طرز تهیش پایینتر)
3/4 پیمانه ویا 177 میلی لیتر خامه صبحانه
2 قاشق چایخوری اسانس وانیل
1/2 قاشق چایخوری نمک
برای بریتل بادام:
1/2پیمانه ویا 115 گرم کره نرم
1/2 پیمانه ویا 115 گرم شکر
1 پیمانه ویا 125 گرم بادام تفت داده شده
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1/2 قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه چیزکیک دولسه دو لچ و بریتل بادام
برای بریتل،یک سینی 20 در 20 سانتیمتری کاغذ آلومینیومی بزارین بعد شکر و کره رو روی حرارت ملایم قرار بدین، بعضا هم بزنید تا کاراملی رنگ شه، بادام های تست شده، وانیل و نمک رو اضافه کنید و مخلوط کنین بعد روی کاغذ آلومینیومی بریزین و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا سفت شه، بعد بردارین و با وردنه به تکه های کوچک و بزرگ بشکنین، بعد داخل ظرف دربسته نگه دارین تا نیاز شه.
برای کراست، بیسکوییت ها و پرتزل هارو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین، کره آب شده رو اضافه کنید و مخلوط کنین. بعد کراست رو ته قالب فشار بدین یکدست و بزارین یخچال. برای چیزکیک، سس دولسه دو لچ و پنیر رو با همزن بزنین، خامه، وانیل و نمک رو اضافه کنید و بزنین تا فرم بگیره، نصف مخلوط رو روی کراست بریزین، بعد کلی بریتل روش بریزین، بعد بقیه چیزکیک رو روش بریزین و یکنواخت پخش کنین.
سلفون بکشین و یک شب بزارین یخچال، چون ژلاتین نداره،باید یک شب بمونه تا بگیره. با خامه فرم گرفته، سس دولسه دو لچ و مانده های بریتل بادام، تزیین کنید. چیزکیک تا 3 روز در یخچال میمونه.فریزر هم میتونین بزارین.
نکته: مطمئن شین که سس دولسه دو لچ، خیلی غلیظ باشه.اگه چیزکیک شله، بزارین فریزر تا سفت شه.
سس دولسه دو لچ
برای 1ونیم پیمانه(ما اینهمه نمیزنیم داخل چیزکیک کلی میمونه)
4 پیمانه ویا 1 لیتر شیر
1 و 1/4 پیمانه یا 300 گرم شکر
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
داخل قابلمه سس با کف با ضخامت زیاد، شکر و شیر رو بجوشونین و حرارت رو کم کرده و بعضیا هم بزنین تا غلیظ و کاراملیزه شه،حدود 1ونیم ساعت الی 1 و 45 دقیقه طول میکشه.کف های روشو بردارین.بعد از یک ساعت مدام هم بزنین تا نسوزه.بعد از روی حرارت بردارید و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بعد داخل یک کاسه بریزین تا سرد شه.باید حدود یک و نیم پیمانه باشه.
ارسال پاسخ