با تهیه کالباس مرغ خانگی می توانید غذاهای محبوبی مثل پیتزا ، اسنک کالباس ، ساندویچ کالباس و … را با سالم ترین مواد غذایی تهیه کنید. این کالباس سالم و خانگی را می توانید در فریزر به مدت طولانی نگهداری کنید.
مواد لازم برای تهیه کالباس خانگی خوش طعم
گوشت مرغ بدون استخوان: ۱ کیلو (میتوان از گوشت قرمز نیز به همین شیوه استفاده کرد)
سیر: ۳ حبه
زردهٔ تخم مرغ: ۳ عدد
هویج: 1 عدد
آرد: ۳ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق مرباخوری
نمک: ۱ قاشق مرباخوری
دارچین: یک سوم قاشق مرباخوری
زنجبیل: یک پنجم قاشق مرباخوری
هل: نصف قاشق مرباخوری
میخک: ۲ عدد
جوز هندی: ۲ عدد (به جای میخک و جوز هندی میتوان از نصف قاشق مرباخوری آویشن استفاده کرد.)
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
قارچ: ده عدد (به همان صورت کامل و تکه نکرده اضافه میکنیم تا هنگام برش زدن کالباس، دیده شود و سطح کالباس را زیباتر کند)
نکته ای که در مورد ادویه ها وجود داره اینه که خودمون رو مقید به چیزهایی که در دستور غذا هست نکنیم باید ادویه ها رو کم و زیاد کنید تا باب میل خودتون بشه. سخت نگیرید اگه ادویه ای رو ندارید حذف کنید 🙂
طرز تهیه کالباس:
یک قابلمه بزرگ را از آب پر کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید ، اجازه دهید آب موجود در قابلمه به جوش بیاید سپس حرارت زیر قابلمه را کم کنید.
سپس رول کالباس را در یک ظرف فلزی کوچکتر قرار دهید و داخل آب جوش قرار دهید ( مانند روش بنماری ) به مدت 45 دقیقه الی یک ساعت بخار پز می کنیم.
سپس آن را در داخل یخچال قرار داده تا کامل سرد شود. سپس فویل را باز کرده و برش می زنیم. کالباس خانگی شما آمده است. نوش جان
مراحل پایانی
نکات کلید برای تهیه کالباس خانگی خوشمزه
-
- اگر مایع خمیری که درست کرده اید کمی شل هست برای انسجام بهتر مواد میتوانید از نشاسته ذرت استفاده کنید.
- استفاده از سیر کاملا به ذائقه شما بستگی دارد و نسبت به سبک غذایی میتوانید کمتر و یا بیشتر استفاده کنید در تهیه کالباس خانگی میتوانید پودر سیر را جایگزین سیر بنمایید.
- اگر به جای گوشت مرغ میخواهید در کالباس خانگی خود گوشت قرمز تهیه کنید باید گوشت را بخار پز نمایید.
- اگر برای زیبایی کالباس میخواهید از پسته استفاده کنید حتما یک شب آن را خیس کنید.
- برای اینکه بافت کالباس از هم جدا نشوند منتظر بمانید تا کالباس کاملا سرد شود و بعد برش بزنید .
- برای اینکه کالباس خوب منسجم شود رول های آن را محکم تر بپیچید و سر آن را خوب و محکم ببندید.
ویدیو طرز تهیه کالباس خانگی پسته ای
ویدیو از سنا
مطالب مرتبط :
ممنون آموزشتون عالی بود ، بخصوص که از کاغذ روغنی استفاده کرده بودید
واقعا آموزشتون کامل بود.مخصوصا با گذاشتن عکس ها
سلام خسته نباشید من تمام مراحل رو طبق دستور شما رفتم ولی به خاطر این که بوی بد مرغ از بین بره کمی اون رو جوشوندم ولی در آخر خیلییی مواد شل شدن یعنی به این خاطره یا دلیل دیگه ای هم می تونه داشته باشه؟ ممنون می شم اگر پاسخ بدید بانوی هنرمند
سلام خیلی ممنون بابت آموزش کامل طرز تهیه کالباس خانگی امتحان کردم عااااالی شد
سلام خواهش میکنم باعث افتخار هست که همراه ما هستید
سلام ممنون بابت کلیپ تصویریتون من کلیپ طرز تهیه کالباس خانگی مهنامین و دیده بودم اما ویدئو شما کامل تر بود.