طرز تهیه کباب کوبیده در خانه : طبق درخواست عده ای از دوستان دستور کباب کوبیده رو براتون میزارم اگر تمام نکات رعایت بشه یه کوبیده خیلی خوشمزه وبدون ریزش از سیخ خواهید داشت،درسته که پخت یک کباب کوبیده نرم و خوشمزه که مانند کباب های بیرن باشه و در عین حال خیالمون از سالم بودنش راحت باشه شاید کار خیلی راحتی نباشه و روش های زیادی رو برای تهیه این کباب تست کردید ولی در این مطلب میخوام به شما نحوه درست کردن کباب کوبیده در خانه آموزش بدم که فوق العادس حتما ویدیو انتهای مطلب رو مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده در خانه
گوشت گوسفند قلوه گاه و سر دست ۱کیلو و۵۰۰گرم
گوشت گاو قسمت راسته یا کتف ۱کیلو
چربی قسمت قلوه گاه گوسفند ۲۰۰گرم
پیاز ساطوری شده ۵۰۰ گرم
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱قاشق مربا خوری
نمک به میزان لازم
طرز تهیه کباب کوبیده در خانه مرحله به مرحله
گوشت رو چرخ کنید یکی دو عدد فلفل سبز تند هم درصورت تمایل باهاش چرخ شود. پیاز را ساطوری کنید خیلی ریز و به گوشت اضافه و خوب مخلوط کنید.نمک و فلفل سیاه و جوش شیرین را هم افزوده و خوب با دست ورز دهید حدود یک ربع .ورز دادن باید بصورت مشت باشه نه چنگ زدن چون چربی گوشت ازش جدا میشه و به بین انگشتان میچسبه پس به صورت مشت زدن باشه.
روی کاسه سلفون بپیچید و بمدت ۵ساعت بزارید داخل یخچال.بعد از یخچال خارج کرده و سیخها رو کمی خیس کنید و گوشت رو به سیخ بکشید حالا یا با دست یا به کمک دستگاه پلاستیکی کباب زن که تو فیلم میبینید. سعی کنید گوشت رو یک الی دو ساعت قبل کباب کردن به سیخ بزنید داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره .برای من داخل یخچال جا نشد گذاشتم تو تراس و یه نایلون روشون کشیدم چون هوا سرد بود مشکلی نداشت .
نکات کباب کوبیده
بعضی ها معتقدند جوش شیرین ضرر داره و نباید استفاده شه.نگران نباشید در حجم کم هیچ ضرری نداره و باعث ترد شدن گوشت میشه و باید بریزید.
وقتی گوشتها رو گذاشتید روی منقل سری اول زود بچرخونید تا هر دو طرف خودشو بگیره و از سیخ نریزه .
استراح گوشت داخل یخچال خیلی مهمه!!
موقع سیخ کشیدن کنار دستتون آب ولرم باشه و زود زود دستتونو خیس کنید تا چسبندگی گوشت اذیتتون نکنه و راحت به سیخ بکشید.
به گوشت آرد نزنید زیرا خشک و گلوگیر میشه.
نمک رو به اندازه بریزید اگه نمکش کم باشه گوشت چسبندگی لازم رو نخواهد داشت و از سیخ میریزه.
من خودم چون چرب و چیلی دوست دارم تا کباب داغه یکم کره هم لاش میزارم که میزان کالریش تکمیل شه😅
این مقدار گوشت ۴۲ سیخ کباب به من داد که جاتون خالی دیروز نصفشو ظهر رفتیم تو دل طبیعت زدیم به رگ😁و نصفشو شب تو خونه.مهمونم داشتیم ها همشو تنهایی نخوردیم😄
عکسها رو تا گرفتم مغزمو خوردن انقد نق زدن که ول کن دیگه اینجا هم عکاسی میکنی😏ولی بخاطر شما چندتا عکس هول هولکی هم انداختم که انشالله درست کنید و کنار عزیزانتون نوش جان کنید دلتون شاد وروز وروزگارتون خوش
ویدیو طرز تهیه کباب کوبیده در خانه
جالبه بدونید که کباب کوبیده :
این طور که میرزا محمدرضا معتمدالکتاب نویسنده کتاب تاریخ قاجار نوشته، پای کباب را ناصرالدین شاه به ایران باز کرد. میگویند به دستور شخصی ناصرالدین شاه که اصلیتی قفقازی داشته و نوعی غذای قفقازی به ایران وارد شدهاست که بعدها آشپزهای درباری شیوه پخت آن را کمی تغییر دادهاند و کباب کوبیده امروزی به عنوان یک غذای کاملاً ایرانی ماندگار شدهاست.
ارسال پاسخ