آشپزیغذا

طرز تهیه کتلت ترد و خوشمزه

طرز تهیه کتلت ترد و خوشمزه
طرز تهیه کتلت ترد و خوشمزه
2.7Kبازدید

طرز تهیه کتلت ترد و خوشمزه : شاید خیلی از شما بگید که بابا کتلت درست کردن هم کاری داره آخه؟ درسته ولی درست کردن کتلت کمی سخت و زمان بر است. اما لذت خوردن این غذای خوشمزه با نان سنگک داغ و ترشی سختی کار را از یادتان خواهد برد. پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک کتلت ترد و خوشمزه را به شما آموزش دهم.

مواد لازم برای تهیه کتلت ترد

500گرم گوشت چرخ کرده
۷ عدد سیب زمینی متوسط
۴ عدد تخم مرغ
۲ عدد پیاز متوسط
آرد سوخاری به میزان لازم
عصاره گوشت 2 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه کتلت ترد و خوشمزه

ابتدا پیاز‌ها را رنده کرده و آب آن را کامل بگیرید.

رنده کردن پیاز
رنده کردن پیاز

سیب زمینی‌ها را خام و یا از قبل پخته و رنده کنید سپس به پیاز اضافه کنید. در ادامه گوشت چرخ‌کرده، تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه عصاره گوشت و هر ادویه‌ای که مایل بودید را به سیب زمینی و پیاز واضافه کنید.

دستکش دست کنید و همه مواد را با هم خیلی خوب ورز دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند. اگر احساس کردید مواد کتلت کمی شل است، حدود ۱ قاشق آرد به آن اضافه کنید. حالا نوبت به سرخ کردن کتلت است. یک گلوله از مواد را برداشته و با دست به آن شکل دهید و پشت و روی آن را به آرد سوخاری آغشته کنید.

آماده کردن مواد کتلت
آماده کردن مواد کتلت
اضافه کردن آرد سخاری به مواد
اضافه کردن آرد سخاری به مواد

داخل یک تابه مقداری روغن ریخته و شعله را روشن کنید تا روغن داغ داغ شود. کتلت‌ها را که از قبل آماده کرده‌این را آرام داخل روغن بگذارید و با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند. بعد از این که یک طرف کتلت سرخ شد، آن‌ها را برگردانده و طرف دیگر را نیز سرخ کنید. کتلت‌ها آماده‌اند، آن‌ها را در ظرفی مناسب ریخته و با سالاد شیرازی یا ترشی نوش جان کنید.

سرخ کردن کتلت ها
سرخ کردن کتلت ها
طرز تهیه کتلت ترد
طرز تهیه کتلت ترد

نکات پخت کتلت:

  1. سیب زمینی را می‌توانید هم به صورت خام و هم پخته استفاده کنید.
  2. دقت کنید که حتما باید آب پیاز رو پس از رنده کردن بگیرید وگرنه کتلت زمانی که میخواهید سرخ کنید وا میره.
  3. تا جایی که میتونید از گوشت کم چرب برای کتلت استفاده کنید تا موقع سرخ کردن شکل کتلت از دست نره.
  4. در ماهیتابه را موقع سرخ کردن باز بگذارید تا کتلت های شما خمیری نشه.
  5. کتلت‌ها رو بعد از سرخ شدن روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
  6. هنگام سرخ کردن، شعله را ملایم کنید تا کتلت‌ها علاوه بر سرخ شدن مغزپخت شوند

 

حتما مطالعه کنید
طرز تهیه کتکوت مکناس مرغ گریل تند
ویدیو آموزش پخت کتلت

این آموزش رو از پیج آشپزی با سنا برای شما آماده کردم که نگاه کردنش خالی از لطف نیست و یک آموزش جذاب برای طرز تهیه کتلت ترد هست.

مطالب مرتبط :

کتلت ساندویچی

طرز تهیه فاصولیه یک غذای ترکیه ای

۴۲۰ تا از بهترین لیست غذاهای ایرانی

۱ دیدگاه

ارسال پاسخ