طرز تهیه کلم پلو شیرازی : به نظرم یکی از خوشمزه ترین غذاهای اصیل ایرانی بعد از قورمه سبزی کلم پلو شیرازیه،این غذای اصیل و خوشمزه با کلم قمری درست میشه ولی من پیدا نکردم و با کلم برگ (کلم پیچ سفید )درست کردم که خیلی هم خوشمزه شد👌
مواد لازم برای تهیه کلم پلو شیرازی
برنج ۴پیمانه
سبری کلم پلو خرد شده ۶۰۰گرم(تره،ریحان،ترخون،شوید)تره وریحان به میزان مساوی استفاده شود.شوید کمتر از تره وریحان باشه وترخون هم از همه کمتر وگرنه تلخ میکنه کلم پلوتونو.
گوشت چرخ کرده ۶۰۰گرم
کلم برگ یک عدد متوسط
پیاز ۲عدد برای داخل کوفته قلقلیها
پیاز برای درست کردن پیازداغ ۳عدد خلالی خرد شود وسرخ کنید (البته کلم پلو شیرازی پیاز داغ نداره ولی من همیشه میریزم بنظرم خوشمزه ترش میکنه)
آبلیمو و نمک وفلفل وزردچوبه وفلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه کلم پلو شیرازی
شما باید برنج رو از قبل خیس کنید.خب حالا کلم رو بصورت خلالی و یکدست خرد کنید و داخل ماهیتابه بریزید و سپس بهش روغن و کمی زردچوبه اضافه کنید و بعد در ظرف رو بزارید تا نرم شه.
نمک و۳ قاشق غذاخوری آبلیمو بزنید و اجازه بدید خوب سرخ و طلایی بشه.پیاز داغ رو که بصورت جداگانه سرخ کردید به کلم اضافه کنید +سبزی خرد شده تا خوب با هم مخلوط و سرخ بشن.برنج رو بجوشونید داخل آب برنج مقداری زردچوبه بریزید و آبکش کنید .حالا کف قابلمه نچسب رو مقداری روغن بریزید و تهدیک مورد علاقه رو بزارید و لایه لایه برنج و کلم بریزید تا آخر و بزارید دم بکشه(میتونید کوفته قلقلی رو لابلای برنج بزارید تا باهم دم بکشه ولی من موقع سرو لابلاش میزارم).
برای کوفته قلقلی هم گوشت رو با پیاز چرخ میکنم و فلفل و نمک و زردچوبه و یکی دو قاشق آرد میزنم وورز میدم بمدت بیست دقیقه بزارید تو یخچال و بعد بادست شکل بدید (قلقلیها هر چه ریزتر شکیلتر ومجلسی تره)تو روغن سرخ کنید.همراه با سالاد شیرازی سرو و نوش جان کنید.
آموزش درست کردن گل با کلم و همینطور نحوه برش خیار روی سالاد شیرازی رو هم میتونید در ویدیو زیر مشاهده کنید.
ارسال پاسخ