طرز تهیه کیک برگردان زردآلو و گیلاس فوق العاده + ویدیو

کیک برگردان زردآلو و گیلاس
کیک برگردان زردآلو و گیلاس

طرز تهیه کیک برگردان زردآلو و گیلاس : از جلمه کیک های خوشمزه میوه ای که در هر فصلی با میوه اون فصل میشه درست کرد کیک برگردان هست که در سایت گل من و تو مدل های مختلفی بهتون آموزش دادیم،با میوه های خوشمزه تابستونی انواع کیکها رو میشه درست کرد زردآلو از میوه هاییه که زودتر از بقیه تموم میشه پس در صورت تمایل این کیک برگردان رو درست کنید و از طعم بینظیر کارامل در این کیک لذت ببرید. رسپی عالی (از نجمعه السادات شریعمداری) که خودم توی خونه درست کردم رو به همراه ویدیو کامل از مراحل کار قرار دادم شما میتونید بجای زردآلو و گیلاس از هر میوه ای استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک برگردان زردآلو و گیلاس:

توجه کنید که در این رسپی مواد لازم رو وزن نکردم و با پیمانه (قاشقها و پیمانه ها استاندارد آشپزی هستند.) اندازه گرفتم

آرد سه صفر ۲ و ۱/۲ پیمانه
شیر ۱/۴ پیمانه
ماست ۳/۴ پیمانه
روغن مایع۱/۲ پیمانه
شکر۱ پیمانه
تخم مرغ درشت۴ عدد
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری

بنر گل من و تو

طرز تهیه کیک برگردان زردآلو و گیلاس

برای درست کردن این کیک میوه ای خوشمزه ابتدا سس کارامل رو درست کنید برای این کار یک پیمانه شکر رو با یک سوم پیمانه آب روی حرارت بذارین تا شکر ذوب بشه اصلا از قاشق استفاده نکنید فقط هر از گاهی تابه رو تکون بدین وقتی شکر کاراملی شد سه قاشق غذاخوری خامه صبحانه رو بهش اضافه کنید و به هم بزنید تا یکدست بشه بعد دو قاشق کره اضافه کنید و مجددا مخلوط کنید.

خب حالا کف قالب ۲۷ سانتیمتری (کمربندی) رو با دو قاشق کره ذوب شده چرب کنید و سپس کارامل رو کف قالب بریزید.

طرز تهیه خمیر کیک

ابتدا مواد لازم (خمیر) را به دمای محیط برسانید و فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کرده و اجازه دهید تا گرم شود.

پس از هم دما شدن مواد تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا رنگ آن روشن و مواد کشدار شود.شیر و ماست بریزید و مخلوط کنید، روغن اضافه کنید. در آخر آرد،بیکینگ پودر و نمک را سه بار الک کرده و با مواد در حد یکدست شدن مخلوط کنید.

زردآلو و گیلاس رو نصف کنید و هسته هاشو بیرون بیارین و روی سس کارامل کنار هم بچینیدخمیر کیک را روی میوه ها بریزید سپس قالب را درون فر به مدت تقریبا ۴۰_۴۵ دقیقه قرار بدین. با خلال چوبی تست کنید اگه تمیز بیرون اومد کیک آمادس.قالب رو بیارین بیرون و پس از ۱۵ دقیقه کیک را از قالب خارج کنید. بهتره قالبتون کمر بندی باشه تا بتونید راحت کیک رو خارج کنید اگه قالب کمربندی نیست میتونید کف قالب کاغذ بذارین بعد روی اونو چرب کنید.

نکته مهم در خصوص سس کیک برگردان

  • در خصوص سس کارامل بگم که برای اینگونه کیکهای برگردان میشه چند نوع درست کرد هم مثل همین که در این رسپی با شکر و خامه و کره هست و مقداری آب هم اینکه میتونید شکر رو روی حرارت ذوب کنید و فقط کره اضافه کنید و یا اینکه کلا بدون کره و خامه باشه اما این نوعی که در این رسپی درست کردیم کیکهاتون رو خوشمزه تر میکنه.
  • در برخی از منابع نوشته که پخه شدن زرد آلو میتونه کمک کنه که کیک شما آب نندازه ولی واسه من اینجوری نشد
  • سعی کنید از زردآلو های رسیده استفاده کنید.
  • شما میتونید زردآلورو با هلو، آلبالو هم ترکیب کنید
  • کاملا اجازه بدین که کیک خنک بشه و سپس از قالب خارج کنید.
طرز تهیه کیک برگردان زردآلو و گیلاس
طرز تهیه کیک برگردان زردآلو و گیلاس

نظر شما در خصوص طرز تهیه کیک برگردان زردآلو و گیلاس چیه؟ حتما نظر و تجربه خودتون رو در بخش دیدگاه با ما درمیان بگذارید.

مطالب مرتبط :

طرز تهیه بانت کیک موز و سیب با سس کاراملی

طرز تهیه کیک هویج و گردو

طرز تهیه کیک سیب آلمانی