طرز تهیه بانت کیک موز و سیب با سس کاراملی + ویدیو

طرز تهیه بانت کیک موز و سیب با سس کاراملی
طرز تهیه بانت کیک موز و سیب با سس کاراملی

طرز تهیه بانت کیک موز و سیب با سس کاراملی : طعم سیب و دارچین و موز با سس کاراملی یه طعم خوشمزه بهشتیه که تو این روزای پاییزی با یه فنجون چای یا قهوه عالیهههه، یکی از کیک های خوشمزه آمریکایی که بافی فوق العاده به همراه طعم عالی داره بانت کیک هست، ما به شما بانت کیک کدو حلوایی و بانت کیک انبه رو آموزش دادیم و در این مطلب نحوه درست کردن بانت کیک موز و سیب رو به همراه یک ویدیو کامل از مراحل کار براتون آماده کردیم پس با ما همراه باشدی و این کیک خوشمزه رو درست کنید.

مواد لازم برای بانت کیک موز و سیب

این کیک از دو کیک سیب و موز تشکیل شده که مواد هر کدام را جداگانه بیان کردیم.

مواد لازم برای تهیه کیک موزی:

بنر گل من و تو

کره نرم همدمای محیط ۱۱۰گرم
شکر سفید ۸۰ گرم
شکر قهوه ای ۸۰ گرم
تخم مرغ درشت۲عدد(۱۳۰ گرم)وانیل مایع۱/۲ قاشق چای خوری
موز کاملا رسیده و پوره شده ۳عدد(بدون پوست۲۵۰گرم)
بیکینگ پودر۲ قاشق چای خوری
جوش شیرین۱/۲ قاشق چای خوری
نمک۱/۲ قاشق چای خوری
دارچین ۳/۴ قاشق چای خوری
زنجبیل ۱/۴ قاشق چای خوری
آرد سفید سه صفر۳۴۰ گرم
ماست ساده۶۰ گرم.

مواد لازم برای آماده کردن سیب:

سیب بدون پوست و خردشده ۳۰۰گرم(سه عدد متوسط یا پنج عدد کوچک)
کره ۲۰ گرم
آب۱ قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
شکر قهوه ای ۱/۴ پیمانه
دارچین ۱ قاشق چای خوری
زنجبیل۱/۲ قاشق چای خوری
جوز هندی۱/۲ قاشق چای خوری

کره را داخل تابه گرم کنید و بقیه مواد را اضافه کرده روی حرارت بذارین تا سیب کمی نرم بشه و بعد اجازه بدین تا خنک بشه.

طرز تهیه بانت کیک موز و سیب با سس کارامل

کره و شکرها رو با همزن بزنید تا مثل کِرِم بشه بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه و پس از هریک خوب بزنید(حدود یک دقیقه) وانیل هم بریزید.پوره موز اضافه و مخلوط کنید. حالا ماست بریزید و مخلوط کنید و آرد، دارچین و زنجبیل، بیکینگ پودر ،نمک و جوش شیرین رو دو بار با هم الک کنید و با مواد مخلوط کنید.

قالب میان تهی ۲۵ سانت را چرب و آردپاشی کنید نیمی از خمیر کیک رو با قاشق داخلش بریزید(خمیر کمی سفته) نیمی از سیبهای آماده شده رو روش بریزید و پخش کنید. سپس بقیه خمیر کیک و بعد بقیه سیبها با نوک کارد خمیر کیک و سیبها رو با هم مخلوط کنید قالب رو داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۴۰_۵۰ دقیقه قرار بدین سپس با خلال چوبی تست کنید اگه تمیز بیرون اومد کیک آمادس روی توری فلزی خنک و با سس کاراملی نوش جان کنید.

بانت کیک موز و سیب با سس کارامل
بانت کیک موز و سیب با سس کارامل

ویدیو مراحل تهیه بانت کیک سیب و موز

نکات مهم طرز تهیه بانت کیک سیب و موز

-برای اینکه کیک به قالب نچسبه قالب رو با کره همدمای محیط چرب کنید آرد بپاشید آرد اضافی رو خارج کنید قالب رو بذارین یخچال تا کره سفت بشه بعد خمیر کیک رو داخلش بریزین.

-من اندازه ها رو (بخصوص آرد) به گرم میگم چون هر کسی ممکنه آرد رو یه جور پیمانه کنه و برای اینکه نتیجه کار خودتون خوب بشه لطفا شما هم وزن کنید.یه ترازوی کوچک دیجیتال برای شما دوست عزیزی که علاقه مند به پخت کیک هستید لازمه.

راستی دستور و ویدیو سس کاراملی را از این لینک مشاهده کنید. ویدیو و رسپی از نجمه السادات شریعتمداری

مطالب مرتبط :

طرز تهیه چیز کیک شکلاتی نسکافه ای

طرز تهیه کیک هویج بدون تخم مرغ

طرز تهیه چیز کیک نیویورکی