طرز تهیه کیک خرمالو : شما میتونید در فصل هر فصلی با استفاده از میوه های اون فصل دسر ها و شیرینی های خوشمزه ای درست کنید که کیک خرمالو یکی از خوشمزه ترین های در بین کیکی های میوه ای هست، یه کیک خوشمزه دیگه براتون دارم که مطمئنن عاشقش میشید😋برای دیدن کلیپ و بافت کیک حتما ویدیو انتهای مطلب رو مشاهده کنید. بریم که این کیکی خوشمزه رو درست کنیم
مواد لازم برای تهیه کیک خرمالو
تخم مرغ ۴ عدد هم دمای محیط
شکر ۱ و ۱/۲ پیمانه
آرد سفید قنادی ۳ پیمانه
پوره خرمالو ۱ پیمانه
روغن مایع ۳/۴ پیمانه
گردو نگینی خرد شده ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
وانیل ۱ قاشق چای خوری
پودر دارچین ۱قاشق مربا خوری
طرز تهیه کیک خرمالو با بافتی عالی
تخم مرغ و شکر و وانیل رو داخل ظرفی ریخته و باهمزن برقی بقدری بزنید که پف کنه و کرم رنگ و کشدار شه.روغن مایع رو اضافه کنید و سپس کمی بزنید و پوره خرمالو رو در دو مرحله اضافه و هم بزنید.حالا همزن رو کنار بزارید و آرد رو با بیکینگ پودر ، پودر دارچین ۳بار ازالک رد کنید و در دو مرحله به مواد بیافزاید و با لیسک بصورت دورانی و از یک جهت مخلوط کنید.
درآخر گردو رو اضافه و مخلوط کنید .مواد رو داخل قالب میان تهی با قطر ۲۳ سانت که با کره خوب چرب کردید و کاغذ روغنی گذاشتید بریزید وتو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰الی ۵۵ دقیقه بپزید.چون دمای فرها باهم متفاوته بعد از ۴۰دقیقه با سیخ چوبی داخل کیک بزنید اگه مواد به سیخ چسبید هنوز زمان پخت کامل نشده ویک ربع باقیمانده رو بزارید بمونه.
روی کیک رو با سس خرمالو و پرک بادام بوداده تزیین کردم.
برای سس خرمالو:
پوره یک عدد خرمالو رو با ۱/۴ پیمانه آب و۱/۲پیمانه شکر و۱ق غ سرپر نشاسته ذرت مخلوط وروحرارت هم زدم حدود یک ربع الی بیست دقیقه تا غلیظ شه .
نکته: تاکید میکنم کیکهای میوه ای رو بهتره داخل قالب میان تهی بپزید تا کیکتون خمیری نشه.
نکته: برای درست کردن پوره خرمالو پوست خرمالوها رو بکنید و داخل غذاساز بریزید وچند پالس بزنید.
ویدیو طرز تهیه کیک خرمالو
مطالب مرتبط :
طرز تهیه نان خرمالو با گردو فوق العاده
ارسال پاسخ