طرز تهیه کیک سوپرایز نارگیلی : ترکیب کردن کاکائو با پودر نارگیل یک طعم خوشمزه و عالی به کیک سوپرایز شما میده ، این کیک سوپرایز در ظاهر خیلی شبیه به کیک کاکائویی ساده هست ولی داخل این کیک از پودر نارگیل استفاده شده که این کیک رو فوق العاده میکنه.یک کیک فوق العاده خوش طعم و خوشمزه براتون دارم پیشنهاد میکنم حتما درست کنید، حتما عاشقش میشید. راستی انتهای مطلب ویدیو مراحل ممار رو قرار دادم حتما مشاهده کنید خیلی از سوالاتتون رو جواب میگیرید.
مواد لازم برای کیک سوپرایز نارگیلی
این کیک همانطور که در توضیحات ابتدایی گفتیم از دو بخش داخلی و رویه تشکیل شده که در ادامه به مواد لازم برای هر بخش می پردازیم.
مواد لازم برای توپک نارگیلی
- 2 عدد سفیده تخم مرغ
- 3قاشق غذا خوری
- 1/2پیمانه پودرشکر
- 1 و 1/2پیمانه پودرنارگیل(پیمانه سرخالی)
سفیده رو کمی بزنید تا پف کنه و کم کم پودر شکر و اضافه کنید سپس شیر و در آخر پودرنارگیل،خوب مخلوط کنید تا منسجم شه و با دست گلوله کنید و توپکهای یکسانی درست کنید و بزارید یخچال بمدت نیم ساعت بمونه.دراین فاصله بریم سراغ درست کردن کیکمون
مواد لازم برای کیک:
- تخم مرغ 3عدد
- شکر 1پیمانه
- وانیل 1 قاشق چای خوری
- شیر 2/3پیمانه
- روغن مایع 1/2پیمانه
- پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
- آرد سفید قنادی 2پیمانه
- بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
طرز تهیه کیک سوپرایز نارگیلی
تخم مرغ + شکر + وانیل (من وانیل مایع ریختم شما اگه ندارید میتونید وانیل پودری یا شکری استفاده کنید به همون میزان) با مخلوط کن حدود 5مین بزنید تا پف کنه و سفید و کشدار شه.شیر رو اضافه و باز کمی بزنید.
روغن مایع رو اضافه و درحد مخلوط شدن بزنید .آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو 3بار ازالک رد کنید و در دو مرحله به مواد افزوده و بالیسک بصورت دورانی فولد کنید .قالب میان تهی باقطر 24سانت روخوب باکره چرب کنید و کف قالب کمی پودر کاکائو الک کنید و 1/3مواد رو داخل قالب ریخته و توپکها رو روش بچینید و باقیمانده مایه کیک را روش بریزید و بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد بمدت 40الی45دقیقه بپزید.
از فر که خارج کردید کمی خنک شد ازقالب جداکنید وبزارید خوب سرد شه وبا مخلوط شکلات ذوب شده+کمی روغن مایع روش رو به وسیله قیف تزیین کنید وپودر پسته بپاشید ونوش جان کنید .
نکته: پودر نارگیل رو که گفتم 1و 1/2پیمانه بریزید اون 1 پیمانه رو کامل بریزید اما 1/2پیمانه رو پر نکنید به اندازه نصف بند انگشت سر پیمانه خالی باشه
ارسال پاسخ