رسپی کیک شکلاتی پنیری خومشزه : شاید رسپی های مختلفی از طرز تهیه کیک شکلاتی در سایت گل من و تو دیده باشید که همشون رو تست کردیم و میتونید با خیال راحت توی خونه درست کنید ولی بهفتون قول میدم طرز تهیه کیک شکلاتی پنیری که در ادامه به همراه ویدیو قرار میدم یکی از بهترین ها هست که امتحان اون خالی از لطف نیست پس با من همراه باشید تا این خوشمزه رو درست کنیم.
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی پنیری
همانطور که در عکس میبینید کیک از دو بخش تشکیل شده که مواد لازم برای هر بخش رو جداگانه نوشتم که راحت تهیه کنید.
کره ۱۵۰ گرم
آرد ۱۵۰ گرم
شکر ۱۵۰گرم
شکلات تخته ای ۶۰گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۴ عدد
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
مواد میانی :
پنیر ماسکار پونه ۱۰۰گرم
شکر ۵۰ گرم
کره ۵۰ گرم
وانیل نوک قاشق چای خوری
آرد ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
طرز تهیه کیک شکلاتی پنیری:
ابتدا مواد کیک رو درست میکنیم ۴ عدد تخم مرغ رو با ۱۵۰ گرم شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا موادتون پف کنه و كاملا روشن بشه و بعد وانيل رو اضافه كنيد و بعد بهش مخلوط آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر رو که سه بار الک کردید اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید و بعد بهش شکلات ذوب شده و ۱۵۰ گرم کره ذوب شده (کره و شکلات خنک شده باشن) اضافه کنید و با همزن هم بزنید .
برای مواد میانی توی ظرف دیگه ای پنیرو شکر و کره نرم شده رو با هم مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید و بعد بهش ۲ عدد تخم مرغ اضافه کنید و با همزن بزنید و بعد وانیل و آرد رو اضافه کنید و هم بزنید . قالب رو چرب کنید و آرد پاشی کنید و بعد مواد کیک رو داخل قالب بریزید و کمی از موادتون رو نگه دارید و بعد روی مواد کیک با قاشق مواد پنیری رو بریزید و در انتها دو باره مواد کیک رو به آرومی روی مواد پنیری بریزید و داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۵ به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه قرار بدید. من روش يكم پرتوزل و اورئو هم گذاشتم قبل گذاشتن تو فر.
رسپی و ویدیو از : زهرا بختیاری
حتما نظر خودتون رو در خصوص طرز تهیه کیک شکلاتی پنیری و تجربه خودتون در بخش دیدگاه بنویسید تا بقیه دوستان هم از نظر شما استفاده کنند.
ارسال پاسخ