طرز تهیه کیک پیتزایی : اول کاری بگم که اگر شما هم جزو اون دسته از آدما هستید که عاشق پیتزا هست پس این کیک مخصوص شماست، با یه غذای فوق خوشمزه و راحت دیگه اومدم هر چی از طعم و مزه اش بگم کم گفتم 🤩 هم خیلی راحته هم سبکه و هم خیلی پوک میشه تقریبا مثل همون کیک گوشت هست حتما حتما امتحان کنید و شک ندارم پای ثابت غذای خونتون میشه پس با ما همراه باشید با طرز تهیه کیک پیتزایی مرحله به مرحله.
مواد لازم برای تهیه کیک پیتزا
آرد١و١/٤ پيمانه
ماست خامه اي ١/٢ پيمانه
اب ١/٢ پيمانه
روغن مايع ١/٢ پيمانه (یه کوچولو کمتر)
بكينگ پودر ٢ قاشق چای خوری
نمك ١/٤ قاشق چای خوری
شكر ١ قاشق سوپ خوری
نشاسته ذرت ٢ قاشق سوپ خوری(من نزدم بجاش همین مقدار آرد سفید رو اضافه تر ریختم)
تخم مرغ ۳ عدد
فلفل دلمه رنگي خرد شده
موادگوشتي(مايع ماكاروني) ويا ژامبون يك فنجان
طرز تهیه کیک پیتزایی
مایع گوشتی: یه پیاز رو نگینی خرد کردم و با روغن کم سرخ کردم بعد بهش صد و پنجاه گرم گوشت چرخ کرده اضافه کردم و تفت دادم یه عدد فلفل دلمه ای نگینی هم اضافه کردم و بهش نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن زدم و یه ق رب گوجه زدم تفت که خورد خاموش کردم.
بعد مواد کیک رو درست کردم 👇
تخم مرغ ها رو با همزن دستي بزنين تا از لختگي در بيان به ترتیب شكر، نمك، ماست و آب اضافه و در حد مخلوط شدن بزنید و با هم مخلوط كنيد
پس از اضافه کردن ماست مخلوط را خوب هم بزنید تا یک مخلوط یکدست همانند شکل زیر به دست بیاد.
سپس آرد و بکینگ پودر رو روي مواد مايع الك كنين وهم بزنين (تمام مراحل باهمزن دستي و يا چنگال هم بخوره )
در اتریش مایع گوشتی و کالباس رو بهش اضافه کردم و هم زدم
کف تابه رژیمی و خوب چرب کردم نصف از مواد رو ریختم توش و روش پنیر پیتزا ریختم و مابقی مواد رو روش ریختم .یکم با گوجه گیلاسی ورقه ای و فلفل دلمه تزیین کردم
نکته: اگر قالبتان تفلون نبود حتما چرب کرده و آرد بپاشید.
روی شعله ملایم کاز شعله پخش کن گذاشتم و تابه رو روش گذاشتم بعد نیم ساعت با خلال چک کردم کاملا پخته بود
اين پيتزا سردوگرم فوق العاده خوشمزه اس 😋
نکات:
- بهتر است در 5دقیقه انتهایی پخت مقداری پنیر پیتزا و آویشن روی کیک ها اضافه کنید.
در صورت تمایل خمیر را داخل قیف ریخته و به شکل پیراشکب قالب بزنید.
بهتر است از همه موادی که در تهیه پیتزا ی معمولی استفاده میکنید در این کیک هم استفاده کنید.
برای خوشمزه تر شدن این کیک از کره به جای روغن و از ماست خامه ای به جای ماست معمولی استفاده کنید.
5 میتوانید مقداری زعفران هم داخل خمیر کیک استفاده کنید.
ارسال پاسخ