طرز تهیه کیک پیتزایی فوق العاده خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک پیتزایی
طرز تهیه کیک پیتزایی

طرز تهیه کیک پیتزایی : اول کاری بگم که اگر شما هم جزو اون دسته از آدما هستید که عاشق پیتزا هست پس این کیک مخصوص شماست، با یه غذای فوق خوشمزه و راحت دیگه اومدم هر چی از طعم و مزه اش بگم کم گفتم 🤩 هم خیلی راحته هم سبکه و‌ هم خیلی پوک میشه  تقریبا مثل همون کیک گوشت هست  حتما حتما امتحان کنید و شک ندارم پای ثابت غذای خونتون میشه پس با ما همراه باشید با طرز تهیه کیک پیتزایی مرحله به مرحله.

مواد لازم برای تهیه کیک پیتزا

آرد١و١/٤ پيمانه
ماست خامه اي ١/٢ پيمانه
اب ١/٢ پيمانه
روغن مايع ١/٢ پيمانه (یه کوچولو کمتر)
بكينگ پودر ٢ قاشق چای خوری
نمك ١/٤ قاشق چای خوری
شكر ١ قاشق سوپ خوری
نشاسته ذرت ٢ قاشق سوپ خوری(من نزدم بجاش همین مقدار آرد سفید رو اضافه تر ریختم)
تخم مرغ ۳ عدد
فلفل دلمه رنگي خرد شده
موادگوشتي(مايع ماكاروني) ويا ژامبون يك فنجان

طرز تهیه کیک پیتزایی

مایع گوشتی: یه پیاز رو نگینی خرد کردم و با روغن کم سرخ کردم بعد بهش صد و پنجاه گرم گوشت چرخ‌ کرده اضافه کردم و تفت دادم یه عدد فلفل دلمه ای نگینی هم اضافه کردم و بهش نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن زدم و یه ق رب گوجه زدم تفت که خورد خاموش کردم.

بنر گل من و تو

بعد مواد کیک رو درست کردم 👇

تخم مرغ ها رو با همزن دستي بزنين تا از لختگي در بيان به ترتیب شكر، نمك، ماست و آب اضافه و در حد مخلوط شدن بزنید و با هم مخلوط كنيد

مراحل تهیه کیک پیتزایی
مراحل تهیه کیک پیتزایی – اضافه کردن ماست

پس از اضافه کردن ماست مخلوط را خوب هم بزنید تا یک مخلوط یکدست همانند شکل زیر به دست بیاد.

مراحل تهیه کیک پیتزایی
مراحل تهیه کیک پیتزایی – هم بزنید
مراحل تهیه کیک پیتزایی
مراحل تهیه کیک پیتزایی – اضافه کردن نمک
مراحل تهیه کیک پیتزایی
مراحل تهیه کیک پیتزایی- اضافه کردن شکر

سپس آرد و بکینگ پودر رو روي مواد مايع الك كنين وهم بزنين (تمام مراحل باهمزن دستي و يا چنگال هم بخوره )

مراحل تهیه کیک پیتزایی
مراحل تهیه کیک پیتزایی – اضافه کردن بکینگ پودر
مراحل تهیه کیک پیتزایی
مراحل تهیه کیک پیتزایی – مخلوط کردن آرد


در اتریش مایع گوشتی و کالباس رو بهش اضافه کردم و هم زدم

مراحل تهیه کیک پیتزایی
مراحل تهیه کیک پیتزایی – اضافه کردن مواد پیتزا
مراحل تهیه کیک پیتزایی
مراحل تهیه کیک پیتزایی


کف تابه رژیمی و خوب چرب کردم نصف از مواد رو ریختم توش و روش پنیر پیتزا ریختم و مابقی مواد رو روش ریختم .یکم با گوجه گیلاسی ورقه ای و فلفل دلمه تزیین کردم

نکته: اگر قالبتان تفلون نبود حتما چرب کرده و آرد بپاشید.

روی شعله ملایم کاز شعله پخش کن گذاشتم و تابه رو روش گذاشتم بعد نیم ساعت با خلال چک کردم کاملا پخته بود
اين پيتزا سردوگرم فوق العاده خوشمزه اس 😋

نکات:

  •  بهتر است در 5دقیقه انتهایی پخت مقداری پنیر پیتزا و آویشن روی کیک ها اضافه کنید.
    در صورت تمایل خمیر را داخل قیف ریخته و به شکل پیراشکب قالب بزنید.
    بهتر است از همه موادی که در تهیه پیتزا ی معمولی استفاده میکنید در این کیک هم استفاده کنید.
    برای خوشمزه تر شدن این کیک از کره به جای روغن و از ماست خامه ای به جای ماست معمولی استفاده کنید.
    5 میتوانید مقداری زعفران هم داخل خمیر کیک استفاده کنید.