آشپزی

پخت کیک خانگی با میوه تازه

آموزش پخت کیک خانگی
1.46Kبازدید

سلام به دوستای خوبم در گل من و تو در این مطلب میخوایم آموزش پخت یک کیک ساده ولی خوشمزه رو بهتون آموزش بدیم، این کیک حتما باید با خامه سرو بشه و خیلی خوشمزه تر میشه اگه از میوه های تازه برای تزیینش استفاده کنید.

این کیک سبک که هم مقدار خیلی کمی آرد داره و هم روغن نداره به خاطر همینم شاید با عذاب وجدان کمتری بشه خوردش البته اگه کوهی از خامه روش و توش نباشه😒💔اما به هر حال این کیک حتما باید با خامه سرو بشه پس اگه محدودیت دارید برای خوردن خامه کلا از فکر درست کردنش بیاید بیرون.

مواد اولیه برای تهیه کیک خانگی

آرد سفید شیرینی پزی ۶٠ گرم

آرد ذرت ۶٠ گرم ( با نشاسته ذرت فرق داره)

پودر شکر یا شکر ١۶٠ گرم

تخم مرغ به دمای محیط رسیده ۵ عدد

نمک یک پینچ

آبلیمو نصف قاشق چای خوری

وانیل نصف قاشق چای خوری

دستور پخت کیک خانگی

فر رو روی ١٨٠ درجه تنظیم کنید و کف قالب کاغذ روغنی بندازید ، احتیاجی به چرب کردن دیواره ها نیست.

مرحله اول

حالا زرده و سفیده رو جدا میکنیم و سفیده رو با آبلیمو و دو قاشق سوپ خوری خوری شکر که کم کم و حالت بارانی به سفیده ها اضافه میشه با دور تند همزن کاملا میزنیم تا سفیده ها از ظرف نریزه، حالا سفیده رو میذاریم کنار و زرده و باقی شکر انننننننقدررررر میزنیم با همزن تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و در آخر کار وانیل رو بهش اضافه میکنیم که عطرش نره.

مرحله دوم

خب سفیده و زرده رو فولد میکنیم یعنی به صورت دورانی و در یک جهت خیلی آوروم زیر و رو میکنیمش، آخر کار نمک ، آرد سفید و آرد ذرت رو الک کرده و بهشون اضافه میکنیم و باز هم خیلی آروم هم میزنیم بصورت دورانی و میریزیم داخل قابل روشو با پالت صاف میکنیم و میذاریم حدود چهل دقیقه تو فر و بعد از پخت وقتی کاملا خنک شد دیواره ها رو بوسیله یه چاقو آزاد میکنیم و از قالب در میاریم.

مرحله سوم

حالا کیک رو از وسط نصف کرده حتما با شربت میوه ای مرطوب میکنیم بوسیله برس، که من با شهد مرطوبش کردم چون میخواستم داخل کیک گیلاس بذارم، شما بسته به ذائقه و میوه دلخواهتون عمل کنید، خلاصه هیچی دیگه خامه رو فرم بدید. فقط اینکه من خامه کولاک یا به تک استفاده میکنم، دیواره کیک پرک بادام تست شده هست، روشم گیلاسه نه کمپوت گیلاس، دیگه هر جور دوست داشتید روشو تزیین کنید و نوش جان کنید.

نکته : بهتره اگه میخوایید داخل کیک میوه بذارید از شکر استفاده کنید چون پودر شکر خیلی بافت کیک رو لطیف میکنه و استقامتشو از بین میبره.

دستور پخت و عکس: زهرا بختیاری

۱ دیدگاه

ارسال پاسخ