طرز تهیه چیزکیک کادایف شربتی : کادایف یکی از دسرهای خوشمزه و جذاب ترکیه ای هست که طرفدارن خیلی زیادی هم در تریکه و هم در ایران داره در یک مطلب جدا به همراه ویدیو کامل نحوه درست کردن اون رو به آموزش دادیم، حالا میخوام یک چیز کیک شربتی با کادایف براتون درست کنم که فوق العاده خوشمزه و دوست داشتنی هست پس همراه من باشید. راستی ویدیو مراحل رو هم براتون قرار دادم تا راحت درستش کنید. پیشنهاد میکنم حتما طرز تهیه دسر کادایف رو مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه چیزکیک کادایف
این چیز کیک خوشمزه از سه لایه تشکیل شده که مواد لازم هر لایه رو جدا براتون نوشتم
برای لایه اول :
- ۲۰۰ گرم کادایف نرم
- ۸۰ گرم کره آب شد
- پودر هل (اختیاری)
- مقداری گردو درشت خرد شده
- ۳/۴ پیمانه آب
- نیم پیمانه شکر
- چند قطره آبلیمو
برای قسمت پنیری :
- ۸۵۰ گرم پنیر خامه ای مثل ویلی، لبنه یا ماسکارپونه
- ۱ پیمانه شکر۲۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه
- ۱ قاشق غذاخوری آرد
- ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- ۳ تخم مرغ
- وانیل به اندازه دلخواه
برای گاناش :
- ۱۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه
- ۱۳۰ گرم شکلات خرد شده
طرز تهیه چیز کیک کادایف شربتی در خانه
یک قالب کمربندی مربع یا دایره ۲۱ سانتیمتری یا یک رینگ رو آماده کنید (از قابلمه هم برای این کار میتونید استفاده کنید)، یعنی زیرش کاغذ روغنی بزارین و فر رو روی ۲۰۰ درجه قرار بدین تا گرم بشه. برای لایه اول رشته های کادایف نرم رو با کره آب شده و به اختیار ، پودر هل، مخلوط کنید با دست و یک مشت از این رشته ها کنار بزارین برای تزیین و بعد گردو هارو اضافه و مخلوط کنید و کف قالب یکدست فشار بدین و حدود ۲۰ دقیقه بپزین تا سرخ شه. از فر دربیارین و روی ظرف سرو قرار بدین و اجازه بدین تا سرد شه.
برای شربت لایه اول شما باید آب، شکر و آبلیمو رو روی حرارت ملایم قرار بدین تا بجوشه بعد ۵ – ۶ دقیقه دیگه بجوشونین تا غلیظ شه بعد از روی حرارت بردارین و اجازه بدین تا ولرم شه حالا که شربت ولرم شد، شربت ولرم رو روی کادایف ولرم بریزین با قاشق همون قالب کمربندی یا رینگ رو تمیز کنید و دوباره کاغذ روغنی بزارین.
آماده سازی قسمت پنیری
برای قسمت پنیری، پنیر خامه ای، شکر و وانیل رو با همزن ترجیحا دستی هم بزنید تا یکدست شه بعد آرد ، نشاسته ذرت و خامه رو اضافه و مخلوط کنید بعد تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و با همزن دستی فقط درحد ترکیب شدن مخلوط کنین وگرنه حین پخت ترک میخوره. مخلوط رو داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده ۱۵۰ درجه، حدود ۱ ساعت بپزین تا کلا بگیره.
دمای فر رو زیاد نکنین. فر رو خاموش کنین و درشو کمی باز کنین و اجازه بدین تا چیزکیک داخل فر یک ساعت بمونه و سرد شه. بعد دربیارین و یک چاقوی تیز دور قالب بکشید و چیزکیک رو روش سلفون بکشین و بزارین یک شب یخچال بمونه. لایه اول هم سلفون بکشین در دمای اتاق بمونه. پیشنهاد من اینه که روز بعدی لایه اول رو درس کنین تا تردیش بمونه.
چیزکیک (قسمت پنیری) رو روی لایه اول قرار بدین.برای تزیین ، کادایفی که اول کنار گذاشته بودید رو تفت بدین تا سرخ شه بعد چیزکیک رو تزیین کنید.
نظر شما در خصوص چیز کیک کادایف شربتی که آموزش داده شد چیست؟ حتما نظر و تجربه خودتون رو در بخش دیدگاه برای ما بنویسید. راستی شما چه نوع چیز کیکی بلد هستید؟
ارسال پاسخ