کتلت ساندویچی

طرز تهیه کتلت ساندویچی
طرز تهیه کتلت ساندویچی

سلام به دوستان گل من و تو امروز با آموزش کتلت ساندویچی (بعضی ها هم بهش کتلت شیرازی می گن) در خدمتتون هستیم.

این دستور برای این کتلت ساندویچی خیلی ترد و خوشمزه هست و چربی کمی هم داره. مثل کتلت های آماده بیرون میشه. حتما امتحان کنید.

طرز تهیه کتلت ساندویچی

براي اين كتلت خوشمزه ما نياز داريم به:

بنر گل من و تو

– يك ليوان آب

– يك ليوان ارد گندم يا ارد كيك پزي

– كره يا روغن جامد بيست گرم يعني يك قاشق غذاخوری پر

– سيب زميني سه عدد متوسط

– تخم مرغ يك عدد

– ارد سوخاري سه تا چهار قاشق غذاخوری (كه حتما هم بايد خودتون ارد سوخاري رو درست كنيد نون باگت رو بزاريد خشك شه بعد اسیاب کنید)

– نمك وفلفل مقداري

– زرد چوبه يك قاشق چای خوری

– پياز يك عدد متوسط و اب گرفته

روش درست کردن کتلت ساندویچی

روش درست کردن کتلت ساندویچی
روش درست کردن کتلت ساندویچی

سيب زميني رو ابپز كنيد و پوست بگيريد و داغ داغ بكوبيد يا رنده كنيد بعد كنار بگذاريد.

يك ليوان اب رو به همراه كره در قابلمه اي نچسب ريخته بعد زردچوبه را اضاف كنيد و بعد از اينكه روي اب يكم حباب ايجاد شد آرد رو اضاف كنيد و حرارت رو كم كنيد و سريع با قاشق هم بزنيد حسابي با پشت قاشق آرد رو سه دقیقه  زير و رو كنيد تا بوي خامي ارد از بين بره و آرد به شكل يه گلوله يه جا جمع بشه. بعد از سه دقيقه حرارت رو خاموش كنيد  اجازه بديد يكم خنك شه.

بعد سيب زميني هاي كوبيده شده رو اضافه کنید نمك و پودر سير و فلفل  پياز آب گرفته و تخم مرغ را به خمير اضاف كنيد و مخلوط كنيد.

بعد كم كم ارد سوخاري رو اضاف كنيد بايد يه خمير لطيف و نچسب بما بده و بعد اجازه بدید خمیر کاملا خنک شه ( نیازی نیست بزارید تو یخچال)  فقط یکم دستتون رو چرب کنید بعد  از خمير به اندازه  ي گردوي  بزرگ برداشته و با دست شكل بديد و به صورت خطی با چاقو وسط كتلت رو برش بديد تا موقع سرخ كردن پف نكنه و وسطش خمير نشه.

موقع شكل دادن در دست تمام ترك ها رو بگيرید و صاف و يكدست کنید و در روغن با حرارت متوسط  سرخ كنيد بهتره اول یه دونه درست کنید و سرخ کند اگه وار نرفت بقشم سرخ کنید. اگه وا رفت بازم ارد سوخاري اضاف كنيد.

میتونید روی کتلت ها کنجد هم بپاشید خوشمزه ترش میکنه.

نکته

اگه حرارت زياد باشه كتلت زود ميسوزه و وسطش خام میمونه و مزش هم تلخ ميشه

اگه سیب زمینی ها رو حسابی نکوبید و له و یکدست نکنید کتلت وا میره

مواد اگه داغ باشه کتلت وا میره

باید حرارت متوسط رو ب کم باشه و اروم اروم سرخ و مغز پخت شه.

با اين مقدار مواد تقريبا هفده تا كتلت میتونید تهیه کنید.