طرز تهیه راتا مرغ و شوید فوق العاده خوشمزه + ویدیو

طرز تهیه راتا مرغ و شوید
طرز تهیه راتا مرغ و شوید

طرز تهیه راتا مرغ و شوید : یکی از فینگر فودهای خوشمزه برای مراسمات و جشن های تولد میتونه راتا باشه که با راحتی اونو توی خونه درست میکنید، مواد داخل راتا رو میتونید به دلخواه خودتون هویج پخته و ریز خرده شده، خیارشور، سیب زمینی، زیتون، گردو یا بادام پودر شده و.. بریزید. راستی به این خوشمزه دلربا کاناپه مرغ هم گفته میشه، براتون ویدیو کامل مراحل تهیه رو در انتهای مطلب قرار دادم که میتویند خیلی نگاه کنید خیلی راحت اونو درست کنید پس با من همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه راتا مرغ و شوید

این مقدار ۲۷ عدد راتا بهتون میده، دوست داشتید مواد رو نصف کنید.

سینه مرغ۳عدد (سینه کامل یک مرغ و نصفی )
پنیر لبنه دو بسته
سس مایونز ۶ الی ۸ قاشق غذاخوری(سس رو میتونید کم و زیاد کنید و کم کم اضافه کنید، موادتون شل نشه)
نمک اصلا لازم نیست فقط موقع پخت سینه مرغ بهش اضافه کنید داخل مواد راتا نریزید شور میشه.
فلفل دلخواه
شوید خرد شده به میزان لازم، من حدود ۴ قاشق غذاخوری ریختم.
نان تست ۱بسته (بسته به سایز کاتر)

بنر گل من و تو

طرز تهیه راتا مرغ و شوید

سینه مرغ رو یکبار جوشوندم و کفش بالا اومد آبشو دور ریختم و شستم و دوباره آب داخل قابلمه ریختم و چند حلقه هویج و برگ بو یک عدد پیاز خرد شده و نمک بهش اضافه کردم و گذاشتم خوب بپزه.(زرد چوبه نزنید تو طعم راتا تاثیر میزاره) بعد پخت سینه ها رو از آبش خارج کردم رو صافی گذاشتم خوب آبش کشیده شه و بعد ریش ریش کردم و داخل غداساز پودر کردم.

پنیر لبنه و سس مایونز را با هم خوب مخلوط کرده، سینه پودر شده و شوید را اضافه و کامل مخلوط کنید غلظت مایه مثل تصویر باشه چون اگه شل باشه موقع قالب زدن به مشکل برمیخورید. نان تست را کاتر شکل دلخواه بزنید.یک کیسه فریزر را روی سطح کارتون باز کنید.

قالب را روش بذارید و ۲/۳ قالب را با مایه پر کنید و با قاشق خوب فشار دهید و بعد با قاشق خیس صاف کنید(اینکار بخاطر اینکه که داخل مواد فضای خالی اگه بود پر بشه و راتا شکیلتر باشه ،صاف و یکدست👌)

حالا نان تست را روش بذارید و به کمک ته ماسوره فشار دهید از قالب خارج شه و سپس داخل دیس بچینید، برای تزیینش من خیارشورو تراش زدم و بشکل گل در آوردم، ته گل رو کمی ببرید تا قشنگ روی راتا فیکس بشه و نیفته برای وسط گلها از دونه های گل سیر و برگهاش از خلال پسته استفاده کردم. داخل یخچال بزارید کمی خنک شه بعد سرو کنید .

طرز تهیه راتا مرغ
طرز تهیه راتا مرغ
ویدیو طرز تهیه راتا مرغ (کاناپه مرغ)

 

 

نکات ریز تهیه راتا مرغ

فقط دقت کنید غلظت موادتون مناسب باشه و اینکه اگه دوست دارید رژیمی باشه بجای سس مایونز ماست چکیده بریزید.

برای رنگی کردن راتا از آب لبو، زعفران دم کرده، پودر پسته میتونید استفاده کنید.

میتونید پنیر لبنه رو حذف کنید و به جاش پنیر خامه ای استفاده کنید راستی سیب زمینی هم قابل حذف هستش

توجه کنید که حتما از نون تست تازه استفاده کنید که موقع کاتر زدن به مشکل برنخورید.

میزان استفاده از شوید با توجه به ذائقه خودتون قابل تغییر هستش

مطالب مرتبط :

طرز تهیه فینگر فود رولتی

طرز تهیه فینگر فود پنیری

طرز تهیه کاپ مرغ و پنیر