طرز تهیه شیر عسلی برای دسر و پودینگ + ویدیو

طرز تهیه شیر عسلی
طرز تهیه شیر عسلی

طرز تهیه شیر عسلی : (Sweetened Condensed Milk) که به شیر غلیظ شده هم معروفه همان شیر گاوه که آب اون تبخیر میشه و بهش شکر اضافه میشه و نقش غلیظ کننده دردسرهایی مثل پودینگ و کرم ها، ایجاد بافت دردسرهایی مثل بستنی سریع و کاراملی کننده در کیکها و شیرینیهارو داره که بافت و نقش اون هیچ ربطی به ترکیب شیر و عسل نداره ، پس به هیچ وجه قابل جایگزینی با شیر نیست.

بنا به درخواست شما دوستای گلم اینم دستور شیر عسلی خوشمزه خونگی که میتونید به راحتی اونو توی خونه درست کنید ، قبلا یه قوطی میخریدیم ۵و۵۰۰ الان فکر کنم حدود ۲۴تومنه. خودتون میتونید با هزینه خیلی کم تو خونه درست کنید. با همین شیر عسلی در میتونید یک بسنتی درست کنید.راستی ویدیو انتهای مطلب رو از دست ندید.

مواد لازم برای تهیه شیر عسلی یا شیر غلیظ شده

  • شیر فرق نمیکنه کم چرب یا پرچرب من از شیر محلی استفاده کردم👈۲پیمانه
  • شکر ۲/۳پیمانه
  • کره پاستوریزه ۲۰گرم

طرز تهیه شیر عسلی یا شیر غلیظ شده

یک تابه نچسب با سایز نسبتا بزرگ انتخاب کنید. شیر و شکر را داخلش بریزید ، روی حرارت بزارید و هم بزنید تا ذرات شکر حل شود. دقت کنید که قبل از اینکه شیربه جوش بیاد شکر باید داخلش حل بشه. همین که شیر به جوش اومد و خواست قل بزنه حرارت رو خیلی کم کنید. هر 5 دقیقه یکبار اونو هم بزنید تا ته نگیره.حرارت باید انقدر ملایم باشه که شما جوشیدن شیر رو مشاهده نکنید در غیر اینصورت ته میگیره. حدود ۴۰دقیقه زمان پخت تانتیجه نهایی طول میکشه.اگر اطراف تابه شکرک بست اونو داخل ماهیتابه برنگردونید وگرنه شیر عسلی بعدا شکرک میزنه.

بنر گل من و تو

کم کم شیر غلیظ میشه ورنگش زرد میشه . سر آخر وقتی با قاشق برمیدارید باید قطره قطره بریزه پایین نه بصورت نواری.تو کلیپ غلظت مشخصه ،شیرعسلی بعد از اینکه بره تو یخچال سفتتر میشه پس غلظتش باید به این شکل باشه.درآخر کره رو اضافه و مخلوط و بلافاصله از رو حرارت بردارید. اگر حالت دون دون داره نگران نباشید اونو داخل میکسر بریزید تا یکدست شه.

کلیپ طرز تهیه شیر عسلی

 

نکات مهم طرز تهیه شیر غلیظ شده
  1. برای بستنی که میخوام بهتون آموزش (این آموزش رو از این لینک مطالعه کنید) بدم ۳۰۰میلی لیتر شیرعسلی لازم داریم که من این دستور رو دو برابر کردم و دقیقا ۳۰۰ میلی لیتر شیرعسلی بهم داد.توجه کنید اگر دستور رو دو برابر کنید قطعاتایم مرحله آماده سازی هم دو برابر میشه!
  2. هر چه اندازه تابه بزرگتر باشه زمان پخت کمتر میشه.
  3. موادتون هر چقدر که باشه درآخر نصف اون مقدار شیرعسلی بهتون میده و رسپی رو هر چند برابر کنید زمان پخت هم چند برابر میشه.
  4. ماندگاری؛۲هفته در ظرف شیشه ای در بسته داخل یخچال.
شیر عسلی یا شیر غلیظ شده
شیر عسلی یا شیر غلیظ شده
مطالب مرتبط :

طرز تهیه کیک شنی فوق العاده

طرز تهیه شعریه لاکچری

طرز تهیه باقلوا با مغز کیکی