پخت کیک خانگی با میوه تازه

آموزش پخت کیک خانگی

سلام به دوستای خوبم در گل من و تو در این مطلب میخوایم آموزش پخت یک کیک ساده ولی خوشمزه رو بهتون آموزش بدیم، اين كيك حتما بايد با خامه سرو بشه و خيلي خوشمزه تر میشه اگه از ميوه هاي تازه براي تزيينش استفاده كنيد.

اين كيك سبك كه هم مقدار خيلي كمي آرد داره و هم روغن نداره به خاطر همينم شايد با عذاب وجدان كمتري بشه خوردش البته اگه كوهي از خامه روش و توش نباشه😒💔اما به هر حال اين كيك حتما بايد با خامه سرو بشه پس اگه محدوديت داريد براي خوردن خامه كلا از فكر درست كردنش بيايد بيرون.

مواد اولیه برای تهیه کیک خانگی

آرد سفيد شيريني پزي ٦٠ گرم

بنر گل من و تو

آرد ذرت ٦٠ گرم ( با نشاسته ذرت فرق داره)

پودر شكر يا شكر ١٦٠ گرم

تخم مرغ به دماي محيط رسيده ٥ عدد

نمك يك پينچ

آبليمو نصف قاشق چای خوری

وانيل نصف قاشق چای خوری

دستور پخت کیک خانگی

فر رو روي ١٨٠ درجه تنظيم كنيد و كف قالب كاغذ روغني بندازيد ، احتياجي به چرب كردن ديواره ها نيست.

مرحله اول

حالا زرده و سفيده رو جدا ميكنيم و سفيده رو با آبليمو و دو قاشق سوپ خوری خوري شكر كه كم كم و حالت باراني به سفيده ها اضافه ميشه با دور تند همزن كاملا ميزنيم تا سفيده ها از ظرف نريزه، حالا سفيده رو ميذاريم كنار و زرده و باقي شكر انننننننقدررررر ميزنيم با همزن تا كاملا كرم رنگ و كشدار بشه و در آخر كار وانيل رو بهش اضافه ميكنيم كه عطرش نره.

مرحله دوم

خب سفيده و زرده رو فولد ميكنيم يعني به صورت دوراني و در يك جهت خيلي آوروم زير و رو ميكنيمش، آخر كار نمك ، آرد سفيد و آرد ذرت رو الك كرده و بهشون اضافه ميكنيم و باز هم خيلي آروم هم ميزنيم بصورت دوراني و ميريزيم داخل قابل روشو با پالت صاف ميكنيم و ميذاريم حدود چهل دقيقه تو فر و بعد از پخت وقتي كاملا خنك شد ديواره ها رو بوسيله يه چاقو آزاد ميكنيم و از قالب در مياريم.

مرحله سوم

حالا كيك رو از وسط نصف كرده حتما با شربت ميوه اي مرطوب ميكنيم بوسيله برس، كه من با شهد مرطوبش كردم چون ميخواستم داخل كيك گيلاس بذارم، شما بسته به ذائقه و ميوه دلخواهتون عمل كنيد، خلاصه هيچي ديگه خامه رو فرم بديد. فقط اينكه من خامه كولاك يا به تك استفاده ميكنم، ديواره كيك پرك بادام تست شده هست، روشم گيلاسه نه كمپوت گيلاس، ديگه هر جور دوست داشتيد روشو تزيين كنيد و نوش جان كنيد.

نكته : بهتره اگه ميخواييد داخل كيك ميوه بذاريد از شكر استفاده كنيد چون پودر شكر خيلي بافت كيك رو لطيف ميكنه و استقامتشو از بين ميبره.

دستور پخت و عکس: زهرا بختیاری

آنچه در این مطلب مطالعه میکنید: