شیرینی

بهترین رسپی طرز تهیه شیرینی قطایف عربی خانگی + ویدیو

طرز تهیه شیرینی قطایف عربی
طرز تهیه شیرینی قطایف عربی

طرز تهیه شیرینی قطایف عربی خانگی : وای خدا هر چه از خوشمزگیش بگم کم گفتم اصلا توصیف شدنی نیست خوشمزه ترین چیزی که تو عمرم خوردم همینه یعنی باقلوا باید در مقابلش تعظیم کنه ، یک شیرینی فوق العاده خوشمزه ویژه ماه مبارک رمضان ( و همیشه ) اصلا هم سخت نیست حتمااااا درست کنید ارزشش رو داره یک شبانه روز براش سر پا وایستین

این شیرینی در کشورهای عربی در ماه رمضان درست میشه و طرفداران بسیار زیادی داره که من براتون به همراه ویدیو کامل از مراحل براتون آماده کردم پس با من همراه باشید.

طرز تهیه شیرینی قطایف عربی خانگی

چون این شیرینی از لایه های مختلفی تشکیل شده مواد لازم هر بخش به همراه توضیحات مخلوط کردنش رو جدا قرار دادم، ویدیو انتهای مطلب رو هم از دست ندید.

مواد لازم برای شربت

شکر ۲و نیم لیوان
آب ۱و نیم لیوان
هل سبز چند دانه
چوب دارچین ۱ شاخه
زعفران به میزام لازم
آب لیموترش ۱ قاشق غذاخوری (اگه لیموترش تازه نداشتید و آبلیمو زدید ۱ قاشق مرباخوری کافیه )
گلاب ۱/۴ پیمانه

تمام مواد بجز آب لیمو باهم مخلوط کنید و روی حرارت بذارید، شکر که آب شد ۵ دقیقه اجازه بدید جوش بخوره درآخر آبلیمو رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود. در این فاصله بریم سراغ مراحل بعدی

مواد میانی قطایف عربی

شیر ۱ پیمانه
شکر ۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری سرپر
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوریسرپر
پودر نارگیل ۱ قاشق غذاخوری سرپر
گلاب ۱ قاشق غذاخوری

در این مرحله هم تمام مواد، بجز گلاب را با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه و سپس روی حرارت قرار داده و مدام همزده تاب غلظت فرنی برسه ، حالا گلاب را اضافه کنید زمانی که به غلظت مناسب مثل تو فیلم رسید از روی حرارت برداشته به ظرف دیگری منتقل، روش سلفون کشیده و بذارید داخل یخچال تاسفت شود.

مواد لازم برای پنکیک

شیر ولرم ۲پیمانه
آب ولرم ۲پیمانه
شکر۳ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۲ پیمانه
ایرمیک ۱پیمانه
مایه خمیرفوری ۱ قاشق غذاخوری
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری

حتما مطالعه کنید
طرز تهیه کوکی کدو حلوایی خوشمزه

تمام مواد داخل مخلوط کن بریزید و ۵ دقیقه بزنید تا خوب مخلوط شوند حالا مایعی که بدست آمده را داخل ظرف دیگری ریخته، روش سلفون کشیده و به مدت نیم ساعت در دمای محیط قرار دهید تا استراحت کنه (روشو نپوشانید✋جای خیلی گرم هم نذارید) تابه را روی حرارت داغ کنید(نیازی به چرب کردن نیست!) به اندازه یک ملاقه از مواد داخل تابه ریخته، صبر کنیدحباب بزنه و روش خشک شه، زیرش رنگ گرفت و سطحش خشک شد بردارید (بیشتر نمونه، داخل کلیپ هم نشون دادم) لازم هم نیست برگردونید فقط یک طرفش باید بپزه، پنکیکها رو که آماده کردید بلافاصه لای پارچه تمیزی بذارید که خشک نشن.

مراحل پایانی شیرینی قطایف عربی

ازمواد میانی به اندازه یک قاشق غذا خوری وسطش گذاشته، بپیچید و داخل روغن داغ شناور بمدت ۶ دقیقه سرخش کنید، بعد بلافاصله داخل شربت خنک بیاندازید ۸ الی۱۰دقیقه تا شربت جذبش شود. داخل صافی بذارید شربت اضافه کشیده شود.

قطابها اول یکم تردن بعد اینکه از شربت خارج کردید تو ظرف دردار بذارید یک ساعت بعد نرم نرم میشن، اگه ظرف دردار نبود سلفون بکشید. نگهداریش هم داخل یخچال یا دمای محیط فرق نمیکنه بستگی به سلیقه خودتون داره خنک یا هم دمای محیط میپسندین، هر چه بیشتر بمونه خوشمزه تر ونرمتر میشه😋

نکته خاصی هم نداره، فقط زمانی ک مایع را داخل تابه ریختید قبلش حتما با قاشق همش بزنید که یکدست شه، برای تسریع کار من داخل ۳ تابه همزمان پنکیکها رو پختم چون مایع قطاب مایه خمیر داره نباید زیاد تو دمای محیط بمونه بیش ازحد عمل میاد. اگر شما نمیتونید اینکارو انجام بدید پیشنهاد میکنم مایع رو نصف کنید، نصفش رو تو یخچال بذارید تا اولی تموم میشه

شیرینی قطایف عربی
شیرینی قطایف عربی

پرفروش ترین وسایل آشپزی

ویدیو مراحل تهیه شیرینی قطایف عربی

 

امیدوارم از این آموزش لذت کافی رو برده باشید حتما نظرات و تجربه خودتون رو در بخش دیدگاه بریا ما بنویسید تا سایر دوستان هم از تجربیات شما استفاده کنند.

مطالب مرتبط :

طرز تهیه باقلوا با کرم محلبی

طرز تهیه باقلوا آکاردئونی یا پلیسه

طرز تهیه باقلوا استانبولی

ارسال پاسخ