اصولا همه ما شکلات دوست هستیم. ولی از آنجایی که بیماری دیابت و چاقی مصرف شکلات و شیرینی را محدود کرده هست بهترین راه حل درست کردن شکلات های خانگی می باشد که می توانید با سلیقه خودتان میزان شکر را کم و زیاد کنید. امروز با آموزش شکلات تافی کاراملی اومدم تا بتونید شکلات های خانگی داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه تافی کاراملی
شکر :¼ 2 پیمانه
خامه :2 پیمانه
عسل :1 پیمانه
کره :6 قاشق غذاخوری (70 گرم)
نمک :نصف قاشق چایخوری
وانیل :نصف قاشق چایخوری
روغن مایع :برای چرب کردن ظرف
طرز تهیه تافی کاراملی
کف و دیواره های یک سینی فلزی لبهدار با ابعاد 22 * 32 سانتیمتر را کمی چرب کنید, روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و اجازه دهید تا کاغذ روغنی به اندازه 5 سانتیمتر از دیواره های سینی آویزان باشد, کاغذ روغنی را نیز کمی چرب کنید.
خامه , کره , شکر و عسل را در ظرف بریزید و آن ها را روی شعله زیاد به جوش آورید و تا زمانی که شکر کامل حل شود، آنها را هم بزنید.
سپس شعله را روی درجه متوسط رو به كم قرار دهید و هر چند وقت یکبار مخلوط را هم بزنید, حرارت دادن مخلوط را به مدت 15 دقیقه ادامه دهید تا کارامل غلیظ شود.
اگر دماسنج آشپزی دارید در این مرحله دمای کارامل را 248 درجه نشان میدهد.
سریع کارامل را از روی حرارت بردارید و نمک و وانیل را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
آماده کردن شکلات های تافی کاراملی
کارامل را در سینی آماده شده که با کاغذ روغنی چرب شده پوشانده شده بریزید, بدون اینکه روی مواد را بپوشانید اجازه دهید تا حداقل به مدت 8 ساعت و حداکثر 1 روز در دمای اتاق، خنک شود.
پس از این زمان قسمت های بیرون زده کاغذ روغنی از قالب را در دستان تان بگیرید و کارامل را روی یک تخته آشپزی بزرگ قرار دهید و آنها را به برشهای 2 * 3 سانتی متر برش بزنید
ارسال پاسخ