مواد لازم برای تهیه شیرین پلو با مرغ
كشمش (پلویی) : ١٠٠گرم
خلال بادام ، خلال پسته ،خلال پوست پرتقال از هركدام٢٠٠گرم
طرز تهیه شیرین پلو با مرغ
پوست پرتقال ریز شده را دو بار در آب بجوشانید. سپس چند بار در آب سرد بخیسانید و هربار آب آن را عوض کنید.
در یک قابلمه 3 لیوان آب را همراه با شکر بجوشانید. سپس خلال های پرتقال را درون آبجوش بریزید و بجوشانید تا شیرین شوند و تلخی پوست پرتقال از بین برود.
پیازها را درون روغن کمی تفت داده و سرخ کنید. تکه های مرغ را درون پیاز ها بریزید و کمی تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند. سپس کمی نمک و زرد چوبه و 1 لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا مرغ بپزد.
آب مرغ را صاف کنید و نصف لیوان از آن را با 2 قاشق روغن، یک ملاقه از آب خلال و زعفران سائیده شده مخلوط کنید.
استخوانهای مرغ را بگیرید و گوشت آن را قطعه قطعه کنید.
تهیه برنج
برنج را خیس کنید. 4- 3 قاشق روغن در یک قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
برنج را آبکشی کنید.
قابلمه پخت شیرین پلو را حاضر کنید و کف آن را 3 قاشق روغن و 1/2 لیوان آب بریزید.
نصف برنج را داخل قابلمه ریخته و به ترتیب خلال پرتقال و نصف خلال بادام را روی برزنج بریزید. کمی برنج روی خلالها ریخته و قطعات مرغ را روی آن قرار دهید.
برنج باقی مانده را روی مرغها بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
هنگامی که برنج عرق کرد مخلوط اب مرغ آماده شده از قبل را روی برنج بدهید و برنج را دم کنید.
برای تزئین برنج هنگامی که برنج را در دیس کشیدید، کمی خلال پسته روی آن بریزید و کمی کره ذوب شده روی آن قرار دهید تا طعم بهتری داشته باشد. همچنین از هویج هم می توانید استفاده کنید.
ولی می توانید برنج رو تو ظرف مورد نظر بكشين و از مخلفاتي كه آماده كردين روي برنج بريزين و تزئين كنيد و موقع سرو همه مواد رو قاطي كنين.
ارسال پاسخ